• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee veee veeee Kasım 2014 gelinlerinin topiğii :))

bugun gelınlık provam var valla bır avızelerımız kalıcak ama eve gırdıkden sonra alıcaz bız onları cok masraf ettık artık yettı bu bıze dun aksam nısanlımla konusduk ben aglıyordum tabı benı sakınlestırmeye calısdı bu aralar cok kırıyorsun benı cok gergınsın cok sınırlısın dedım ay basladım sonra aglamaya ya

bizde masa ve sehpaları bıraktık şimdilik evlendikten sonra alacağız. evet bu zamanlarda çok fazla masraf yapıldığı için sanıım ister istemez biraz gergin oluyorlar.. kolay değilmiş cidden insan işin içine girince anlıyor sürekli para harcıyoruz... birbirinize karşı anlayışlı olun , bak ne güzel seni sakinleştirmeye çalışmış aman banane dememiş o sana sen ona derken bi bakmışsın bitmiş tüm sorunlar evlenmişsiniz :)

evet sonlara doğru sabırsızlık geliyor. hoş bende şuan bi hüzün var evden ayrılacağımın hüznü ama bakalım inşALLAH alışırız yeni hayatımıza :/

bizde de görünen eksik şuan için avizeler fakat görünmeyen daha bi sürü ufak eksik vardır zamanla olacak artık.. bnde yatak odama bu tuvalet aynası dedikleri aynalı masayı almadım ben çok gereksiz buluyorum ve çokta yer kaplıyor onun yerine ıkea tipi beyaz masa üstünede dekoratif bir ayna almayı düşünüyorum zaten oturup saatlerce makyaj yapan biride değilim bakalım ufak eksikler kalsında temelleri aldık nasılsa..

morincim valla derlerdi inanmazdım ama bu zamanda adım atmak masrafla oluyor çok haklısın.. sabır anlayış ile inş beklenen güne ulaşcaz :) şehir dışına mı gelin gidiyosun canım sen

kızlar hepinize iyi akşamlaaaarrrrr :KK52: bugün gelin ayakkıbımı, çantamı, davetiyelerimizi, nikah şekerlerimizi veeee nikah kalemimizi aldııkkk :nazar::nazar::nazar::nazar: kısa zamanda çok işler bitirdik maşallah.. artık damatlık bindallı bakma zamanı bi onlar kaldı geriye.. sizler naptınız ne alemdesiniz?

selam kizlarrr benimde nasipsee 16 kasimmda dugunumm var . dugun salonunu tuttuk pazartesi gunumuzu alacagz dgun salonunda kiydirmak istiyoruz nikahi o yuzden onu da 16 kasima ayarlayacagiz . bugun de evimizi tuttuk . esyalarin cogu tamam ama tabi eksiklerde hala az degil . gelinlik damatlik davetiye bunlsr da hazr degil .. smdi pazartesi evi temizleyecegz snra esya yerlestrme vs..vs.. baya ugrastiran bir donem gercektem degil mii .? konuyu gorunce hemen girip yazma istegi duydumm heyecanlaa :-) Hepimiz icin hayirlisi olsunnn

selam kizlarrr benimde nasipsee 16 kasimmda dugunumm var . dugun salonunu tuttuk pazartesi gunumuzu alacagz dgun salonunda kiydirmak istiyoruz nikahi o yuzden onu da 16 kasima ayarlayacagiz . bugun de evimizi tuttuk . esyalarin cogu tamam ama tabi eksiklerde hala az degil . gelinlik damatlik davetiye bunlsr da hazr degil .. smdi pazartesi evi temizleyecegz snra esya yerlestrme vs..vs.. baya ugrastiran bir donem gercektem degil mii .? konuyu gorunce hemen girip yazma istegi duydumm heyecanlaa :-) Hepimiz icin hayirlisi olsunnn
Hos geldin canim ben de kismetse senden bir gun omce evleniyorum 15 kasimda hepimiz icin hayirlisi olsun bizde bugun evimizi temizledik haftaya cumartesi mobilyalarim gelicek 29 ekimde ceyiz goturcez allah kismet ederse

Hosgeldinn hayirlisi olsun diyelim :) sanirim aranizda kasim sezonunu kapaticak gelin bnim hepiniz 15 i 16 si yada daha erken ben 22 ile sonu cekiyorum sanirim :) evet, baya ugrastiran ama bir o kadarda heyecanli guzel duygusal tatli bi telasa giriyosun. Allah herseyini icine sindirsin telastan buralari unutma sakin :)

Hosgeldinn hayirlisi olsun diyelim :) sanirim aranizda kasim sezonunu kapaticak gelin bnim hepiniz 15 i 16 si yada daha erken ben 22 ile sonu cekiyorum sanirim :) evet, baya ugrastiran ama bir o kadarda heyecanli guzel duygusal tatli bi telasa giriyosun. Allah herseyini icine sindirsin telastan buralari unutma sakin :)

canım yalnız bırakmayız senı merak etme ben yıne sık sık gırerım evden takıp ederım senı aramızda zaten 7 gun var valla ben artık gelsın dıye dort gozle beklıyorum gelsın artık :mad:

senden sonrada cikar kesin bi tane masallah bu sene yine cok evlenen var gcen senede vsrdi baya her dsari ciktgmda goruyordum ben nebiliyim insanin ici bi tuhaf okuyo gorunce :-) aynn bi yndan da tatli bi heyecan sabirszlik vs.. oluyo icimde benim de .. Her seyin en guzeli olur hepimiz icinn insallahh

gunaydın kızlar nasılsınız ben bursadayım bugun ıs ıcın geldım aksam donucem hazırlıklar ne alemde heycan var mıııı ?

canım yalnız bırakmayız senı merak etme ben yıne sık sık gırerım evden takıp ederım senı aramızda zaten 7 gun var valla ben artık gelsın dıye dort gozle beklıyorum gelsın artık :mad:

Bak bu sozunu unutmaaaa :) sonra yok ben balayindaydim aman efendim aksam icin yemek yapiyodum film izliyoduk vs olucak :) :) yok yok kapanis bende kasimda ask baskadir dicez noktayi ben koyucam

senden sonrada cikar kesin bi tane masallah bu sene yine cok evlenen var gcen senede vsrdi baya her dsari ciktgmda goruyordum ben nebiliyim insanin ici bi tuhaf okuyo gorunce :-) aynn bi yndan da tatli bi heyecan sabirszlik vs.. oluyo icimde benim de .. Her seyin en guzeli olur hepimiz icinn insallahh

Egerki dugun yapilmicaksa bence kasim ayi cok guzel gerci artik kapali mekanlarda cok guzel dugun yapan yerler var biz dugun istemedigimiz icin mevsim farketmiyor bu hafta balayina kibrisa giden bi arkadasima sordum denize giriliyomus hala orda :) sizler nereye gidiyosunuz balayina

gunaydın kızlar nasılsınız ben bursadayım bugun ıs ıcın geldım aksam donucem hazırlıklar ne alemde heycan var mıııı ?

Heyecan bi azaliyo bazen yerini telas kapliyo bazen saka maka 1 ay kaldi oluyorum bi tuhaf sanirim anlamadim :) ne isle mesgulsun canim

Bak bu sozunu unutmaaaa :) sonra yok ben balayindaydim aman efendim aksam icin yemek yapiyodum film izliyoduk vs olucak :) :) yok yok kapanis bende kasimda ask baskadir dicez noktayi ben koyucam

yok kusum balayına gıtmıyorum aksamda telefonu elıme almadan uyuyamam merak etme sen sozum soz

Heyecan bi azaliyo bazen yerini telas kapliyo bazen saka maka 1 ay kaldi oluyorum bi tuhaf sanirim anlamadim :) ne isle mesgulsun canim

uluslararası naklıye canım karayolu operasyon sorumlusuyum dunde fırma zıyaretı yaptım bursada ay ıcım kıpır kıpır benım

yok kusum balayına gıtmıyorum aksamda telefonu elıme almadan uyuyamam merak etme sen sozum soz

uluslararası naklıye canım karayolu operasyon sorumlusuyum dunde fırma zıyaretı yaptım bursada ay ıcım kıpır kıpır benım

yazın mı gidiceksiniz canım balayına?

aaa benim meslektesin sen lojistik mezunuyum ama işimi yapmıyorum :(

yazın mı gidiceksiniz canım balayına?

aaa benim meslektesin sen lojistik mezunuyum ama işimi yapmıyorum :KK43:

evet canım yazın gıdıcem vakıt olursa sapancaya gıdıcez ama 1-2 gunlugune

meslegını neden yapmıyorsun ben sevıyorum ısımı valla

evet sizin daha az kaldı benim bugün tam 1 ayım kaldııı :)

aramızda cok gun yok canım ya ama ben cok heycanlanmaya basladım ya bugun ayedas ve ıgdasda bıttı tek kalan tv ıcın ne baglatıcagımız dıjıturk e baktım 36.90 tl ayda cok ya varmı tavsıyenız dsmart ı begenıyorum ama ınternetı kotu tıvıbu nekadar kı

evet canım yazın gıdıcem vakıt olursa sapancaya gıdıcez ama 1-2 gunlugune

meslegını neden yapmıyorsun ben sevıyorum ısımı valla

aramızda cok gun yok canım ya ama ben cok heycanlanmaya basladım ya bugun ayedas ve ıgdasda bıttı tek kalan tv ıcın ne baglatıcagımız dıjıturk e baktım 36.90 tl ayda cok ya varmı tavsıyenız dsmart ı begenıyorum ama ınternetı kotu tıvıbu nekadar kı

ooo sapanca mükemmel canım aslında en güzeli yazın gitmekte bakma ben sabırsızımdır :) malesef mesleğimde iş bulamadığım için yapamıyorum ama okurken çok sevmiştim.

canım valla bizim eve aldığımız ilk parça digitürktü :) yılda 1 kere yapılan bi kampanyalarına denk geldik şampiyonlar paketi nişanlımda maç izleriz biz çünkü :) ayda ne kadar vericez hiç bilmiyorum ama 1 senelik abonelik aldığımız için sanırım 30 lira mı ne vericez

ooo sapanca mükemmel canım aslında en güzeli yazın gitmekte bakma ben sabırsızımdır :) malesef mesleğimde iş bulamadığım için yapamıyorum ama okurken çok sevmiştim.

canım valla bizim eve aldığımız ilk parça digitürktü :) yılda 1 kere yapılan bi kampanyalarına denk geldik şampiyonlar paketi nişanlımda maç izleriz biz çünkü :) ayda ne kadar vericez hiç bilmiyorum ama 1 senelik abonelik aldığımız için sanırım 30 lira mı ne vericez

neden ıs bulamıyorsun kıyamet gıbı ıs var bızım sektorde bılhassa ups var bılırsın lojıstık mezunu arıyor hep valla bır muddet askıya aldım tv ısını bır torba ızlenmemıs dvdler var o sekılde gecıstırcem ahahaha

neden ıs bulamıyorsun kıyamet gıbı ıs var bızım sektorde bılhassa ups var bılırsın lojıstık mezunu arıyor hep valla bır muddet askıya aldım tv ısını bır torba ızlenmemıs dvdler var o sekılde gecıstırcem ahahaha

canım yok şuan çalışıyorum zaten muhasebedeyim ama lojistik yapmıyorum :) bencede zaten yeni evli olucaz TV çok izlenmez gbi geliyo bana gezmekten vakit bulabilirsek :KK49::KK50:

Back