bugun gelınlık provam var valla bır avızelerımız kalıcak ama eve gırdıkden sonra alıcaz bız onları cok masraf ettık artık yettı bu bıze dun aksam nısanlımla konusduk ben aglıyordum tabı benı sakınlestırmeye calısdı bu aralar cok kırıyorsun benı cok gergınsın cok sınırlısın dedım ay basladım sonra aglamaya ya
bizde masa ve sehpaları bıraktık şimdilik evlendikten sonra alacağız. evet bu zamanlarda çok fazla masraf yapıldığı için sanıım ister istemez biraz gergin oluyorlar.. kolay değilmiş cidden insan işin içine girince anlıyor sürekli para harcıyoruz... birbirinize karşı anlayışlı olun , bak ne güzel seni sakinleştirmeye çalışmış aman banane dememiş o sana sen ona derken bi bakmışsın bitmiş tüm sorunlar evlenmişsiniz :)
evet sonlara doğru sabırsızlık geliyor. hoş bende şuan bi hüzün var evden ayrılacağımın hüznü ama bakalım inşALLAH alışırız yeni hayatımıza :/
bizde de görünen eksik şuan için avizeler fakat görünmeyen daha bi sürü ufak eksik vardır zamanla olacak artık.. bnde yatak odama bu tuvalet aynası dedikleri aynalı masayı almadım ben çok gereksiz buluyorum ve çokta yer kaplıyor onun yerine ıkea tipi beyaz masa üstünede dekoratif bir ayna almayı düşünüyorum zaten oturup saatlerce makyaj yapan biride değilim bakalım ufak eksikler kalsında temelleri aldık nasılsa..
morincim valla derlerdi inanmazdım ama bu zamanda adım atmak masrafla oluyor çok haklısın.. sabır anlayış ile inş beklenen güne ulaşcaz :) şehir dışına mı gelin gidiyosun canım sen