• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee veee veeee Kasım 2014 gelinlerinin topiğii :))

Bizimde stresli valla sorma haftaici iste yoruluyoruz haftasonu hazirliklar pesinde aynen su evin icine girsek biticek hersey bakalim bizde ev hazir avizelr haricinde onun disinda bisey hazir degil daha davetiye nikah sekeri bakmadik bile daha :KK43: aileler cok karisiyo bizde de ve etkisinde kaliyoruz malesef ne yapalim ses cikaramiyosun artik
bız cok karıstırmadıgımız halde bu durumdayız valla ne olcak bılmıyorum allah sonumuzu hayır etsın dıyelım bır an once gırsek su evede bugun tam bır ay var bızım 15 kasıma bırsey kalmadı sayılır yanı eh surda ev yerlestırmeyle gecıcek 15 gun zaten boyasıydı temızlıgıydı mobılya gelcek esya yerlestırılcek sonra ceyızler gelcek onlar yerlescek bır bakmısız gun gelmıs :KK71::D

bizimde nikah şekerlerimiz kaldı birtürlü kısmet olmadı ona bakmak... ama herşey çok kısa sürede halloluyor gerçekten stres yapmayın hiçbirşeyi. biz aileleri iki tarafıda hiçbirşeye karıştırmadık her alışverişe sadece ikimiz çıktık herşeyi sadece ikimiz seçtik o yüzden hiçç sorun çıkmadı sizde öyle yapsanız o kendi ailesini idare etsin sen kendi aileni... zaten yeterince stresli bir dönemdeyiz birde aile bizi zorlamasın.sizin nikah ne zaman sadece nikahmı olacak? istanbuldamısınız
valla bızde herseyı kendımız yapıyoruz ama oyle seyler oluyorkı aıle ıcıne gırmıs oluyor ozamanda onune gecemıyorsun malesef neysekı ay kaldı dıyorum artık ama aramız cok kotu nısanlımla sureklı tartısıyoruz valla ondan sonrada gonlumu almaya calısıyor

valla bızde herseyı kendımız yapıyoruz ama oyle seyler oluyorkı aıle ıcıne gırmıs oluyor ozamanda onune gecemıyorsun malesef neysekı ay kaldı dıyorum artık ama aramız cok kotu nısanlımla sureklı tartısıyoruz valla ondan sonrada gonlumu almaya calısıyor
ne yüzünden tartışıyorsunuz genelde... şuan en stresli dönemler ikinizde alttan almaya çalışın herşeyi. bunlar bizim en güzel günlerimiz aynı zamanda tekrarı yok. çokkk az kaldı bir ay bile yok ondan sonra tüm sorunlar biter inşALLAH

ne yüzünden tartışıyorsunuz genelde... şuan en stresli dönemler ikinizde alttan almaya çalışın herşeyi. bunlar bizim en güzel günlerimiz aynı zamanda tekrarı yok. çokkk az kaldı bir ay bile yok ondan sonra tüm sorunlar biter inşALLAH

genelde ev hazırlıkları ıle ılgılı ve aılelerın karısmasından dolayı aılelerın karısmadıgı hersey ıyı gecdı suana kadar ama evlenınce gecıcek bellı hazırlık stres donemınden kaynaklı bır an once gelsene su gun senın kac gun kaldı 'morıncım 'bızım tam 30 gun var bugun 15 ınde nıkahımız kısmetse

genelde ev hazırlıkları ıle ılgılı ve aılelerın karısmasından dolayı aılelerın karısmadıgı hersey ıyı gecdı suana kadar ama evlenınce gecıcek bellı hazırlık stres donemınden kaynaklı bır an once gelsene su gun senın kac gun kaldı 'morıncım 'bızım tam 30 gun var bugun 15 ınde nıkahımız kısmetse
hmm bunlar herkeste olan kavgalar evlilik öncesi Rabbim daha büyük dert vermesin inşALLAH mutlaka evlenince bitecektir yuvanıza girince..
bizimkisi 9 kasımda inşALLAH 24 gün kaldı bakalım hayırlısı ....

hmm bunlar herkeste olan kavgalar evlilik öncesi Rabbim daha büyük dert vermesin inşALLAH mutlaka evlenince bitecektir yuvanıza girince..
bizimkisi 9 kasımda inşALLAH 24 gün kaldı bakalım hayırlısı ....

5 gun arayla evlenıyoruz yanı :KK45:

kızlar boyacı aradı yarın bıtıyormus boya ısı cumartesı temızlık yapıcaz carsamba persembe gıbıde tüm mobılyalarımız gelıyor yarında gelınlık provama gıdıcem ay bole rayında gıtsın hersey :)

kızlar boyacı aradı yarın bıtıyormus boya ısı cumartesı temızlık yapıcaz carsamba persembe gıbıde tüm mobılyalarımız gelıyor yarında gelınlık provama gıdıcem ay bole rayında gıtsın hersey :)
aman aman maşALLAH zaten bi olmaya başlayınca hepsi birden bitiveriyor . bundan sonrada sıkıntı çıkmasın hiçbirşeydeeee
ne eksikleriniz kalıyor ondan sonra
bende bu pazar gelinliği teslim alıyorum

Ohh oh ne guzel topigimiz hareketlenmis :) biz biraz aceleci davrandik sanirim bizim ev hazir ufak tefek eksikler kaldi
Yalnizca kasim 22 de olcagi icin bizim nikah kasim basi gibide ceyizleri
Goturup yerlestiricem bende 2. Provama gidicem haftaya insallah damatlik davetiye bindalli bizde yok daha :) aileler konusunda katiliyorum bazen onlar kendi isteklerini bize farkli yansitiyolar e bu ara en stresli donemimiz alttan almamiz gerek ama insaniz hepimiz nereye kadar :)

Cok cok haklisin ama iste insan bazen stresin onune gecemiyor zaman geciyor bi yandan hayallerinin gerceklesecegini dusundukce sabirsizlaniyor insan :(

Aman aman masallah de morincimin dedigi gibi hazirliklar basladimi arka arkaya geliyor hepimizin isleri rast gitsin insallah

aman aman maşALLAH zaten bi olmaya başlayınca hepsi birden bitiveriyor . bundan sonrada sıkıntı çıkmasın hiçbirşeydeeee
ne eksikleriniz kalıyor ondan sonra
bende bu pazar gelinliği teslim alıyorum

bugun gelınlık provam var valla bır avızelerımız kalıcak ama eve gırdıkden sonra alıcaz bız onları cok masraf ettık artık yettı bu bıze dun aksam nısanlımla konusduk ben aglıyordum tabı benı sakınlestırmeye calısdı bu aralar cok kırıyorsun benı cok gergınsın cok sınırlısın dedım ay basladım sonra aglamaya ya

Ohh oh ne guzel topigimiz hareketlenmis :) biz biraz aceleci davrandik sanirim bizim ev hazir ufak tefek eksikler kaldi
Yalnizca kasim 22 de olcagi icin bizim nikah kasim basi gibide ceyizleri
Goturup yerlestiricem bende 2. Provama gidicem haftaya insallah damatlik davetiye bindalli bizde yok daha :) aileler konusunda katiliyorum bazen onlar kendi isteklerini bize farkli yansitiyolar e bu ara en stresli donemimiz alttan almamiz gerek ama insaniz hepimiz nereye kadar :)

canım ya ben cok sabırlıymısım onu anladım gercekden ama dun oturdum konusdum bak bole bole surda yanlıssın dıe nısanlımla sonra nolduysa aglamaya basladım cok dolmusum sanırım

bugun gelınlık provam var valla bır avızelerımız kalıcak ama eve gırdıkden sonra alıcaz bız onları cok masraf ettık artık yettı bu bıze dun aksam nısanlımla konusduk ben aglıyordum tabı benı sakınlestırmeye calısdı bu aralar cok kırıyorsun benı cok gergınsın cok sınırlısın dedım ay basladım sonra aglamaya ya
bizde masa ve sehpaları bıraktık şimdilik evlendikten sonra alacağız. evet bu zamanlarda çok fazla masraf yapıldığı için sanıım ister istemez biraz gergin oluyorlar.. kolay değilmiş cidden insan işin içine girince anlıyor sürekli para harcıyoruz... birbirinize karşı anlayışlı olun , bak ne güzel seni sakinleştirmeye çalışmış aman banane dememiş o sana sen ona derken bi bakmışsın bitmiş tüm sorunlar evlenmişsiniz :)

Cok cok haklisin ama iste insan bazen stresin onune gecemiyor zaman geciyor bi yandan hayallerinin gerceklesecegini dusundukce sabirsizlaniyor insan :(
evet sonlara doğru sabırsızlık geliyor. hoş bende şuan bi hüzün var evden ayrılacağımın hüznü ama bakalım inşALLAH alışırız yeni hayatımıza :/

gelinliğin nerede dikiliyor ? bende pazar günü teslim alacağım nikahım 9 kasımda baya erken teslim eliyorum :)
her haftasonu giyer oynarım artık evde :):):):)

bizde masa ve sehpaları bıraktık şimdilik evlendikten sonra alacağız. evet bu zamanlarda çok fazla masraf yapıldığı için sanıım ister istemez biraz gergin oluyorlar.. kolay değilmiş cidden insan işin içine girince anlıyor sürekli para harcıyoruz... birbirinize karşı anlayışlı olun , bak ne güzel seni sakinleştirmeye çalışmış aman banane dememiş o sana sen ona derken bi bakmışsın bitmiş tüm sorunlar evlenmişsiniz :)

ınsallah canım ya bır an once bıtse su hazırlıkda artık tadını cıkarmaya baslasak vallahı

gelinliğin nerede dikiliyor ? bende pazar günü teslim alacağım nikahım 9 kasımda baya erken teslim eliyorum :)
her haftasonu giyer oynarım artık evde :):):):)

maltepe batu gelınlıkde yaptırıyorum ılk gordugum gıbı asık oldum gelınlıgıme dedım buu buu arkaya dogru ıslemelı gelıo popo kısmı cok seker hep ıstedıgım gıbı bana 1 hafta once verıcekler nıe okadar erken verıyorlar senınkını

Back