Veeee Anakar'a Buluştu

senin geldiğinde ben de olmak isterdimmmyerimseniben
inş bi başka sefereeeeyerimsenibenyerimseniben

İnşallah esmerim temmuz yada ağustos gibi orada olurum herhalde kaydirigubbakcemile3

Kalimeracım wallaha bede çok alıştım sizlere keşke bir arada oluversek yine ne güzel olur kaydirigubbakcemile3

oooo manzara şahane ,hanımlar güzel,,başka söze ne hacet,
arkadaşlığınız daim olsun, sevgiler hepinize
a.s.a.s.a.s.

vay vay vay....
neler olmuş da haberimiz yok...
KK kadınları bir anlamda sosyalleştiriyor

her yaştan kadın birlikte güzel vakit gecirebiliyor kuşak çatışması olmaksızın
bunu görmek o kadar güzel ki...
Allah dostlugunuzu daim eylesin...

bu dıptıs karisi karnındaki bebelerle evde oturup patik yelek atkı matkı oreceğine fıldır fıldır geziyo
kalişim deyiver hele neler konustunuz, nerelerimi çekiştirdiniz tee angaralarda

NERELERİNMİİİİİİ:1shok:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

KIZ ÇEKİLECEK NEREN VAR ALLASEN:roflol::roflol::roflol: ECCÜK DEDİ KODU YAPTIK İŞTE,
AMA BEN DIPTIS CADISINI PEK SEVDİM VALLA ALEM KIZ VESSELAM:1hug:

kaliş sen de malın iyisinden hiç anlamıyon dıpdıs sevilcek hatun mu allasen

KIZ NİYE ÖLE DİYON ŞEKER GİBİ KIZ İŞTEE :roflol:

TAM BİŞEY KONUŞUYODUK ''AĞZINI HAYIRA AÇ'' DEDİM BAŞLADI GÜLMEYE :roflol:
''NE OLDU'' DEDİM ''SEN ÖLE DEYİNCE GÜRBİŞİ HATIRLADIM'' DEDİ, ''ŞİMDİ GURBİŞOLSA AĞZINI HAYIRA DÖTÜNÜ BAYIRA AÇ DERDİ'' DEDİİ :roflol::roflol:
ÇOK GÜLDÜK VALLA GÜZEL BİR GÜNDÜÜ, KEŞKE HERGÜN BULUŞMA OLSADA GİDEBİLSEK :1rolleyes:

neşeniz hep böyle olsun dostluğunuz daim olsun
ne kadar güzel eğlenmişsiniz
resimlerinize bakarken en az sizin kadar eğlendim kaydirigubbakcemile5

Anakara yıkılmış yine gümbür gümbür inlemiş resimlerden belli 41 kere maşallah hepinize dostluğunuz daim olsun daha nice buluşmalar dilerim :1hug:

:) Hepiniz çok tatlısınız. Bir Ankara lı olarak Ankara nın kokusu geldi sanki :))) Saklı Bahçeye benzettim mekanı. Bir sene sonra memleketime döneceğim (inşallllaaaah). O zaman bir tur daha atarız değil mi? hihoyyyt

Sevgiler

SAOL OZMANIM :1hug:a.s.

sana hayranım kalim maşallah her yere her şeye yetebilmene hayranım senin
sen gitinmi sanki bende ordaymışım gibi geliyor biliyormusunŞeniz
nedense benim isteyipte yapamadığım şeyleri yapan tarafım gibi görüyorum senikaydirigubbakcemile5

Ankaranın hanımlarının kilo sorunu yok maaşallah gözümüz yok ama afiyet olsuncokacimcoook
Gülen yüzleriniz solmasın dostluğunuz daim olsun

hafta sonu eşyaları topladık.dün pimapenci geldi bugün kenarları için boyacı imanım gevredi sil süpür.
siz oh gelkeyfim gel :)))))))

ay şimdi aklıma geldi dün gece rüyama girdiniz heralde yorgunluktan oldu.:sm_confused:
güya ben koşa koşa buluşmaya geliyomuşum bilmem ne tam hatırlayamadım da şimdia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…