- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
hayırlı cumalar
cuma lokumunuz bendeeeee buyrunnnn
-
cuma lokumunuz bendeeeee buyrunnnn
-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu neresı orası bulustugunuz yer..tunalı civarımı?cok guzel cıkmıssınız
yahu neresı orası bulustugunuz yer..tunalı civarımı?cok guzel cıkmıssınız
Valla ben de çok merak ettim. Gerçekten çoook güzel bi yermiş.
Başkent Öğretmen Evi kızlar.Gazı Hastanesinin karşısında,Konya Yolu üzerinde.Çok güzel bi yer gerçekten.a.s.
valla bende oyle sandım saklı bahce falan.ama resımler guzel cıkmıs gercekten..Başkent Öğretmen Evi kızlar.Gazı Hastanesinin karşısında,Konya Yolu üzerinde.Çok güzel bi yer gerçekten.a.s.
Bayılıyorum Ankara toplantılarına zaten,ışık saçıyorlar her fotoda kızlar bu sefer birde dıptıscığımı gördüm tam kaymaklı kadayıf olmuş.
Harikasınız hanımlar,bugüzel dostluğunuz ömür boyu sürsün inşallah.
İzmirden en sıcağından geliyor öpücükleriniz.Şeniz
çok güzel bir gün geçirdim. bu buluşmayı çok arzulamıştım. öncelikle dağ çiçeği, kalimera, dilek52, yamisin, girdap, serseriçiçek sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum. gazilim seni göremedim ama sesini duydum. bu bile beni mutlu etti. gitmeden seni görmek isterim. öpüyorum hepinizi.
gelen gelemeyen kk dostlarıma selamlar hep birarada olmayı umarak geldim ama çoğunuz yine yoktunuz sizleri özledim nam sesini duymak bile çok güzeldi nurşenciğim senin gelemiyeceğini duyunca şok oldum bizler demirbaş yerin belli oldu eylülde öyle gözüm aradı çok geçmiş olsun hepinizi seviyorum dıpdıs ve annei de çok hoş ve tatlılar öpüyorum
çok şeker çıkmışınız zorzarda görebilsem sizleri seçmeye çalıştım kazazede eylül
harikasiniz..uzun zamandir kk ya giremiyordum.aman allahim ne guzellikler olmus...Ankaralı guzel hatunlara bizim diptip hatunumuzda katilmis..himmm..ben simdi orta yerimden mi catlacasam..enine boyunami catlasam..karar veremedim.....dostlarim..sizleri gormek cok guzeldi.icimi actiniz..neseniz yuzlerdeki guzellik gunun ne kadar da sahane gectigini gosteriyor..tamam tamam.anladik.eglenmisiniz..himmm...aglasammi..yok yokkkkkkkk..aglamiyacam iste..gun gelecek bende Ankarali hatunlara ceeeeeeeeeeeeee diyecem...sizleri seviyorum...
herzaman ne yapiyoruz..bulundugumuz yerden bir adım daha ileriye cikiyoruz..haydi ısıklarınız hic sönmesin
minasera/izmir
amaneyyyy koca Angarada buncez misiniz bacılar gözlerim aradı fire çok bu sefer.....ellamm iyi duyurulmamış