• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee Anakar'a Buluştu

hayırlı cumalar
cuma lokumunuz bendeeeee buyrunnnn
-
2686.jpg

amaneyyyy koca Angarada buncez misiniz bacılar gözlerim aradı fire çok bu sefer.....ellamm iyi duyurulmamış

harikasiniz..uzun zamandir kk ya giremiyordum.aman allahim ne guzellikler olmus...Ankaralı guzel hatunlara bizim diptip hatunumuzda katilmis..himmm..ben simdi orta yerimden mi catlacasam..enine boyunami catlasam..karar veremedim.....dostlarim..sizleri gormek cok guzeldi.icimi actiniz..neseniz yuzlerdeki guzellik gunun ne kadar da sahane gectigini gosteriyor..tamam tamam.anladik.eglenmisiniz..himmm...aglasammi..yok yokkkkkkkk..aglamiyacam iste..gun gelecek bende Ankarali hatunlara ceeeeeeeeeeeeee diyecem...sizleri seviyorum...
herzaman ne yapiyoruz..bulundugumuz yerden bir adım daha ileriye cikiyoruz..haydi ısıklarınız hic sönmesin

minasera/izmir

Başkent Öğretmen Evi kızlar.Gazı Hastanesinin karşısında,Konya Yolu üzerinde.Çok güzel bi yer gerçekten.a.s.

Ben de önce Söğütözündeki Saklı Bahçe sandım. Sonra arka plandaki uzuuun binayı görünce öğretmen evi heralde demiştim. Doğru tahmin etmişim...İçim gitti valla..Bi dahaki sefere bakarsınız ben de gelirim... :teytey:

Bayılıyorum Ankara toplantılarına zaten,ışık saçıyorlar her fotoda kızlar bu sefer birde dıptıscığımı gördüm tam kaymaklı kadayıf olmuş.
Harikasınız hanımlar,bugüzel dostluğunuz ömür boyu sürsün inşallah.
İzmirden en sıcağından geliyor öpücükleriniz.Şeniz

İzmir e Başkentten sevgiler,dostluğunuz dostluğumuz daim olsun:içelim:a.sŞeniza.s.:teytey::enbuyukkk::nazar::nazar:

çok güzel bir gün geçirdim. bu buluşmayı çok arzulamıştım. öncelikle dağ çiçeği, kalimera, dilek52, yamisin, girdap, serseriçiçek sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum. gazilim seni göremedim ama sesini duydum. bu bile beni mutlu etti. gitmeden seni görmek isterim. öpüyorum hepinizi.

canım bu kez görüşemedik bir daha ki gelişinde görüşmek dileklerimle seni ve kızını kocaman öptüm Gazili mvereliniortakkaydirigubbakcemile3Şeniza.s.:nazar::nazar:

mekan da gözler de ışıl ışıl maşşallah :nazar: :nazar:
bi ben kaldım şehirler arası buluşma yapmayan en kısa zamanda bu açığı kapamam lazım :dilcikar:
damla analı kızlı ayrı bi güzellik gelmiş size ankara havası yaramış desene opuyorumnanaktan

gelen gelemeyen kk dostlarıma selamlar hep birarada olmayı umarak geldim ama çoğunuz yine yoktunuz sizleri özledim nam sesini duymak bile çok güzeldi nurşenciğim senin gelemiyeceğini duyunca şok oldum bizler demirbaş yerin belli oldu eylülde öyle gözüm aradı çok geçmiş olsun hepinizi seviyorum dıpdıs ve annei de çok hoş ve tatlılar öpüyorum

canım bende gelemediğim için çok üzüldüm ama bazen demirbaşlarda katılamıyormuş,telefonla katıldım,kalbim sizlerleydi....sizleri çok özledim,Haziran buluşmasında dilerim görüşürüz:Saruboceq:Sevgi ve özlemle öptüm kocamanŞenizŞeniza.s.:nazar::nazar:

harikasiniz..uzun zamandir kk ya giremiyordum.aman allahim ne guzellikler olmus...Ankaralı guzel hatunlara bizim diptip hatunumuzda katilmis..himmm..ben simdi orta yerimden mi catlacasam..enine boyunami catlasam..karar veremedim.....dostlarim..sizleri gormek cok guzeldi.icimi actiniz..neseniz yuzlerdeki guzellik gunun ne kadar da sahane gectigini gosteriyor..tamam tamam.anladik.eglenmisiniz..himmm...aglasammi..yok yokkkkkkkk..aglamiyacam iste..gun gelecek bende Ankarali hatunlara ceeeeeeeeeeeeee diyecem...sizleri seviyorum...
herzaman ne yapiyoruz..bulundugumuz yerden bir adım daha ileriye cikiyoruz..haydi ısıklarınız hic sönmesin

minasera/izmir

İzmir lim gelde bir ce de,sevgiler,çoktandır görüşemiyoruz,sevgiler Başkent tenŞeniza.s.:nazar::enbuyukkk:

ayyy süpersiniz ..yaa hepiniz harika çıkmışsınız ..dağ çiçeğim seni çok merak ediyordum süpersin ..kalimera,yamisin,girdap,serseriçiçek..ve hepiniz .harika görünüyosunuz..

dıptıs su gibisin yine maşallahh...eee anasına bak kızını al diye boşa dememişler ..firstlady imn saçlarına bayıldım ablam harika olmuşsun ...inş iyi haberler vardır sizde ..öpüyorum hepinizi...

çok güzel çıkmışsınız
ben görmemiştim en kötü gününüz böyle olsunnn
dıptıs çok güzelsin cnm Şeniz
annesinin kopyası :)
iyiki haber verdin dıptısım çiçek ablamıda gördüm böylelikle
çok iyi oldu
hepiniz çok hoşsunuz
yüzünüzden gülücükler eksik olmasına.s.

Hepiniz çok eğlenmişsiniz Allah içinize sindirsin .firstlady ablam kızını almış yanına güzel yüzü ayrı bir güzel olmuş.

Back