• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee Anakar'a Buluştu

slm bayanlar valla hepiniz birbirinizden güzel görünüyorsunuz başkentin havasından mı acep:uhm: çok ta güzel vakit geçirmişe benziyorsunuz dostluğunuz daim olsunkaydirigubbakcemile3

ek741.jpg

hepiniz çok güzel görünüyorsunuz çok eğlenmişsiniz belli mekan çok süper:1shok:ankaraya gidince bende gitmek isterim oraya:asigim::asigim::asigim:opuyorumnanaktan

---------------------------adyalı------slm bayanlar valla hepiniz birbirinizden güzel görünüyorsunuz başkentin havasından mı acep
eyyyyyyyyyyyyy
anakaranın hanımlarııııı bunlar
çok şirinler ve güzellerrrr
-----------------------cuma günü ankardaydımmmm çok gezdimmm
şimdi ses gitti çok yoruldummmmm:delphin: gelin kızıma alış veriş yaptık kızılaydaaaaa

selamlar ben de Ankaradayım.keşke daha önce tanışsaydık belki aranızda olurdum bende.gerçi 3 aylık bebeğimle biraz zor ama :ecrin_bebek:

---------------------------adyalı------slm bayanlar valla hepiniz birbirinizden güzel görünüyorsunuz başkentin havasından mı acep
eyyyyyyyyyyyyy
anakaranın hanımlarııııı bunlar
çok şirinler ve güzellerrrr
-----------------------cuma günü ankardaydımmmm çok gezdimmm
şimdi ses gitti çok yoruldummmmm:delphin: gelin kızıma alış veriş yaptık kızılaydaaaaa

sevsinler senin gibi kaynanayı,gelin kızın şanslı,hayırlısı olsun tatlımzemuszemusŞeniza.sa.s.:nazar::nazar::nazar:

sevsinler senin gibi kaynanayı,gelin kızın şanslı,hayırlısı olsun tatlımzemuszemusŞeniza.sa.s.:nazar::nazar::nazar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistşk ederim çok sevinçliğim melek ablammmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
-----------------------:enbuyukkk:-ankaranın hanımlarıııııı günaydınnnturkbayragiturkbayragi

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistşk ederim çok sevinçliğim melek ablammmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
-----------------------:enbuyukkk:-ankaranın hanımlarıııııı günaydınnnturkbayragiturkbayragi

CANIM BENİM SESİNİ DUYMAK ÇOK GÜZEL SENİ ÇOK ÖZLEDİM KENDİNE DİKKAT ET,KAYNANALARIN EN GÖZELİŞeniza.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

esmergüzeli nerelerdesin artık son buluşmamıza bari gel telaşen varmış hayırlı olsunda seni çok özledik be güzelim öptüm kocaman

esmergüzeli nerelerdesin artık son buluşmamıza bari gel telaşen varmış hayırlı olsunda seni çok özledik be güzelim öptüm kocaman

EVET ABLAM GÜZEL TELAŞŞŞkaydirigubbakcemile3 AMA HASTA OLUNCA :gitme:OLMUYORR
BENDE SİZLERİ ÇOK ÇOK OZLEDİMMM:gitme::gitme::gitme::gitme:
--------------İNŞ BİRGÜN GELİRİMMMMMa.s.:nazar:

Back