• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee Anakar'a Buluştu

çiçeğim dıpdıtısım frst lady maşallahınız var .
keşke bende olsaydım
hepiniz çok güzelsiniz:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ANKARALILAR BU KADAR ŞU AN MıSAFıRıNıZ VARRR
esmer güzeli, abba, D@Ğ ÇıÇEĞı+, History, hulyasen, prenses006, selinn_1687, sergüzeşt
HOŞ GELDıNıZZZ HANIMLARRR

hepiniz harikasınız sizleri görmek çok güzeldelikafadulden,
hele dıptısımı görmek dahada bi güzel :asigim:,
dıptısım sana bir sözüm vardı ama öyle yoğun bir döneme girdimki bi türlü o söz verdiğim buluşma gerçekleşemedisenağlama kusuruma bakma olurmu :çok üzgünüm:.

dostluğunuz daim gülemsemeleriniz sonsuz olsun.
sevgiyle kalın :nazar::enbuyukkk:

aman maşallah deyim nazarlara gelmeyersiniz,fıstık gibin çıkmışınız hepiniz,
fırstlady ve dağ çiçeği ablalarım sizleri gördüğüme çook memnun oldum,
dostluğunuz daim olsun...

selam ankaralılarım çok tatlısınız taşınma telaşı arasında ,ilk fırsatta gekim KKya resimlerinize bakıyorum hepinizide öpüyorum
çok şanslısın firstladym tam buluşma zamanı ankaradasın:)))))))))

Selamlarrr...Maşallah Ankaralı arkadaşlara...Bi de Dıptısımla Lady Ablam eklenmiş daha da güzel olmuş...Dostluğunuz daim olsun...Nazarlara gelmeyin...:nazar:

buluşmaya telefonla katıldım,hepiniz her zaman ki gibi harikasınız ve harika birgün geçirmişsiniz.Sizleri çok sevdiğimi söylememe gerek var mı bilmiyorum? a.sŞeniziyi ki sizleri tanımışımkaydirigubbakcemile5:dance:DOSTLUĞUMUZ DAİM OLSUN!!!!!!!!!!!GAZİLİM SENİNLE BULUŞACAĞIZ SENİ VE KIZINI ÖPTÜMŞeniza.s.:nazar::nazar:

buluşmaya telefonla katıldım,hepiniz her zaman ki gibi harikasınız ve harika birgün geçirmişsiniz.Sizleri çok sevdiğimi söylememe gerek var mı bilmiyorum? a.sŞeniziyi ki sizleri tanımışımkaydirigubbakcemile5:dance:DOSTLUĞUMUZ DAİM OLSUN!!!!!!!!!!!GAZİLİM SENİNLE BULUŞACAĞIZ SENİ VE KIZINI ÖPTÜMŞeniza.s.:nazar::nazar:
bizden sim soyle frıstlady ve güzel anne adayınaaa
bizde seni seviyoruzzzzzz
a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:

aa süpersiniz yaaa ne zaman nerede buluştunuz bakim:)))
dıptısım maşallah hyatım çok güzel görünüyorsun bu arada

harikaa çıkmıssınız :lepi: dostugunuz daim olsun :nazar:
dağ çiçegi ablam çookk tatlı çıkmıssın.. güleryuzun hiç eksılmesın optummm

kızlar... sizi tanıdığıma çok sevindim ve gelmek isterdim tesadüfen duyurulara baktığımda görmüştüm amaaaaaaa ne yazıkki benim uygun olmayan günümdü gerçekten üzgünüm..bir daha buluşursanız haberim olsun muuuuu....ne güzel eğlenmişsiniz mekan önemli mi kişiler ve iç görüleri neşeleri bence daha önemli çocuklar gibi eğlenmeyi resimlere yansıtan güzel insanlara selamlar....

kızlar... sizi tanıdığıma çok sevindim ve gelmek isterdim tesadüfen duyurulara baktığımda görmüştüm amaaaaaaa ne yazıkki benim uygun olmayan günümdü gerçekten üzgünüm..bir daha buluşursanız haberim olsun muuuuu....ne güzel eğlenmişsiniz mekan önemli mi kişiler ve iç görüleri neşeleri bence daha önemli çocuklar gibi eğlenmeyi resimlere yansıtan güzel insanlara selamlar....

Selam canım haziran buluşmasına bekleriza.s.

oooooo bu ara KK hatunları buluşmalara doymuyor.hihoyyyt
ne güzel geçmiş gününüz.yerimseniben
hepinizi öperim şekerlerŞeniz
dostluğunuz daim olsuna.s.

çok güzel bir gün geçirdim. bu buluşmayı çok arzulamıştım. öncelikle dağ çiçeği, kalimera, dilek52, yamisin, girdap, serseriçiçek sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum. gazilim seni göremedim ama sesini duydum. bu bile beni mutlu etti. gitmeden seni görmek isterim. öpüyorum hepinizi.

vay vay vay egenin incisi ile başkent güzelleri buluşmuş süper de bişi olmuş yaaa... vallahi bayıldım çok güzel kareler ne kadar eğlendiğiniz belli.... betüş ablammmm çok şekersin dıptısımmmm güzel yüzlüm zaten güzeldin ayrı bir güzel gördüm seni
sevinciniz ve dotluğunuz daim olsun inşallah....:nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy ben nasıl görmemişim bu saate kadar bu topiği :1shok:
kız damla sen nolmuşun ölee :1shok: ankara yaramış valla maşallah çok güzelleşmişsin :nazar: first lady ablam zaten benm bitanem cnmm ya çok özlemişim valla :1no2: dağçiçeğiyle az çok tanışırız ilk kez fotosunu gördüm burda hissettğim ruhunun güzellği gibi kendine güzel :nazar:
demek ana-kız oralarıda fethettiniz haa kaydirigubbakcemile3 siz hele bi gelin izmire nasıl mıncırcam sizi :jeyyar:
hepiniz çok tatlısınız maşallah KK nın hatunları hep neşeli :enbuyukkk:
dostluğunuz daim olsun a.s.

kızlar günaydınnnnnkaydirigubbakcemile3 şükür sonunda hepinizi gördüm süper çıkmışsınız harika görünüyorsunuz kalimera ablam seni önceden görmüştüm dostluğunuz ve arkadaşlığınız daim olsun
dıpdısdıptıs
frstlayd
kalimera
dilek52
yamisin
girdap
serserıçiçek hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
darısı başımıza nasipse haziran da samsunlular olarak bizde buluşuyoruz:lepi:

hepiniz çok harikasınız hepinizi kocaman öpuyorum ALLAH ım dostluğunuzu daim eylesin inşallah
Şeniz

Back