• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar beni bir anda bıraktı

neden şerefsiz olsun ki?
flört zaten tanıma ve deneme yanılma aşamasıdır.
1 aylık bişeymiş zaten 1 sene sürmemiş.
adam bu süreçte tanımaya çalışmış, hediye falan almış (ince davranışları esirgememiş yani) arkadaş ortamına sokmuş ama bu süreç sonunda olmayacağına kanaat getirmiş ve dürüst bir biçimde de bunu söylemiş
hiçbir açıklama yapmadan yok olup gitmemiş
elbette bu flört sürecinde içinden geldiyse hediye alacak, arkadaş ortamına sokacak, konu sahibiyle görüşecek yani nasıl tanıyacak başka?
adamın davranışları gayet normal
yedeklemek değil. şerefsizlik değil.

özellikle flört döneminde yani tanıma döneminde karşı taraf bitirdiğinde hemen "yedekleme yapmak istemiş" "başkası daha ağır basmış" gibi etiketleri de doğru bulmuyorum mesela ben
bu süre zarfında karşımızdaki kişinin bütün hareketlerini değerlendirip ölçüp tartarız çünkü
bize uygun gelmeyen şeyler olması ve bunun sonucunda bitirmek istememiz son derece normal
illa bir dış etken olmak zorunda değil.
benim çok oldu mesela bir süre flört amaçlı görüşüp bana uymayan nedenlerden dolayı devam etmediğim insan. hiç de başkasını tercih etmedim, yedekleme yapmadım, gerçekten olmayacağını anladığım için devam etmedim.
bir yerde karşilaştik arkadaşi onu dürtüp beni göstermiş neden olabilir

herşeyi acıkca demiş adam. denemiş, bir şey hissedememiş, ayrılmış. Gayet normal yani. yavaştan da almamış. 1 ayda arkadaşla tanıştırma, hediye almak bence gayet hızlı gelmiş olan adımlar.

1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
Yani olmamış işte, zaten 1 ay dediğin nedir ki uzatmamış açıkça bitirmiş işte

Back