• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee Anakar'a Buluştu

gelseydin rüyana girmezdi bak gelmedin girdi kabus gibiyiz biz gelmezsen gene gireriz

güzel gündü eglendik daha çok resim olmalı ama sizden saklıyorlarmı ne

dıptıs anneni ve seni şimdiden özledik be güzelim haziran buluşmasındada güzel haberlerle birlikde gelin

kk güzelleri sizi seviyorummmmmmmmmmmm

vayy dıpdısss............buldumm senı............çok guzelsın................daha guzel buluşmalara inş hep bırlıkte..............

gelen gelemeyen kk dostlarıma selamlar hep birarada olmayı umarak geldim ama çoğunuz yine yoktunuz sizleri özledim nam sesini duymak bile çok güzeldi nurşenciğim senin gelemiyeceğini duyunca şok oldum bizler demirbaş yerin belli oldu eylülde öyle gözüm aradı çok geçmiş olsun hepinizi seviyorum dıpdıs ve annei de çok hoş ve tatlılar öpüyorum

ALLAHIN İZNİYLE BİR DAHAKİ GELDİĞİNDE BİZLERE ALOOOOOO DE BİZ YİNE BULUŞURUZ

Sevgili nam inşallah yazın kısmetse oradayım gelmeden bir alo derim

Hepiniz çok güzelsiniz maşallah :nazar:
İNAN KİMSE OLMASA BİLE BEN GELİRİM ÇÜNKÜ ARTIKIN İŞSİZ GÜÇSÜZ BİR HATUM
BENİ ARAMAK İSTERSEN BİZİM KALİMERADA VAR TELEFONUMyerimseniben

GÜNAYDIN, GÜNAYDIN, GÜNAYDIIIIINNN:lepi::lepi:

AAAYYY NİHAYET İNTERNEE GİREBİLDİMŞeniz ÖZLEDİM VALLA SİZİ :1hug:a.s.

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM, EVET BULUŞTUK VE EVET KALABALIK DEĞİLDİK AMA ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK, GELEMEYENLERİN ŞANSINA kaydirigubbakcemile5

EEE GELSELERDİ NAPALIM :sm_confused: ONLAR GELMEDİ DİYE KARALAR BAĞLAYACAK DEĞİLDİKYAAA DEEERRMİİŞİİMM:roflol:
ŞAKA BİR YANA KEŞKE GELE BİLSEYDİNİZ ÇOK GÜZEL BR GÜNDÜ GERÇEKTEN,

SAAT 12:45 DE BULUŞMA YERİNDEYDİM, SAAT 13:50 GİBİ DIPTISCIĞIM VE ANNECİĞİ GELDİ, CANIM FÖRSTLEYDİ ABLAM BENİ HEMEN TANIMIŞ ZATEN,
TEEE UZAKTAN GÜLÜMSYEREK DİREK YANIMA GELDİ, TABİİ BİZ SARMAŞ DOLAŞ OLDUK HEMEN, HİÇ YABANCI GİBİ OLMADIK VALLA,
SANKİ UZUUUNN SÜREDİR GÖRÜŞMEMİŞ İKİ ESKİ DOST GİBİYDİK, İYİKİ TANIDIM SİZİ CANIM ABLAM :1hug:
AMA BUNDAN SONRAKİ BULUŞMALARDADA BEKLERİZ ARTIKINa.s

NRSNMK39, EYLÜL, TATLICADI, ASENA 66, SÜTLÜGAYFE, KARARSIZ, SANAT GELMEDİLER :1no2:

SAHTE MIKTAR KEŞKEM ANKARADA OLSAYDIM ÇÜNKÜ BENDE ERKEN GELENLERDENİM BİR GÜZEL ÇENE ÇALARDIKsositososito

CANIM ARKADAŞIM BULUŞMAYA GELMEDİN AMA TEEEE BODRUM SAHİLLERİNDEN TELEFONUNLA SÜRPRİZ YAPTİN BİZE :asigim:
NASIL MUTLU OLDUM BİLEMZSİN :1hug: İYİKİ VARSIN, İYİKİ SENİN GİBİ BİR ARKADAŞIM OLDU, ALLAH BU KK YI KURANLARDAN RAZI OLSUN,
ONLARIN SAYESİNDE ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNDİM :1hug:a.s.
SAĞOL CANIM SENDE BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİN VE TABİKİ BİRÇOK ARKADAŞ TANIDIM

Ben öksüz...
Ben yetim...
Ben garip...
Ben, o nefis sofradan nasipsiz... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:​
İNŞALLAH BİRGÜN SENDE KATILIRSIN ARAMIZA
yaaa tüh:çok üzgünüm:

haftasonu kocacımla vakit geçiriyorum çünkü:asigim:
ARADA BİR KOCALARI BIRAKACAKSIN TATLIMyerimseniben
gelen gelemeyen kk dostlarıma selamlar hep birarada olmayı umarak geldim ama çoğunuz yine yoktunuz sizleri özledim nam sesini duymak bile çok güzeldi nurşenciğim senin gelemiyeceğini duyunca şok oldum bizler demirbaş yerin belli oldu eylülde öyle gözüm aradı çok geçmiş olsun hepinizi seviyorum dıpdıs ve annei de çok hoş ve tatlılar öpüyorum

EVET ABLACIM BEN HEPİNİZİN SESİNİ DUYDUM AMA BİRDE O GÜZEL YÜZÜNÜZÜ GÖREBİLSEYDİM DAHA İYİ OLURDU

valla süpersiniz baharın tadını tam anlamıyla çıkarmışsın...bu arada first lady ablamı ve kıznı,dağ çiceğimi tekrar gördüğüm için çok sevindim..nazar değmesin canlarım:nazar:

MERHABA CANLARIIIM :1hug:a.s.

yaaa tüh:çok üzgünüm:

haftasonu kocacımla vakit geçiriyorum çünkü:asigim:
BHKCIĞIM GONCAGÜLÜNLE HERGÜN BERABERSİN, BİZE AYDA BİR GÜN AYIRACAKSIN ŞEKERİM :sm_confused:ÇOKMU ZOR CANIMCIM :sm_confused:

İnşallah esmerim temmuz yada ağustos gibi orada olurum herhalde kaydirigubbakcemile3

Kalimeracım wallaha bede çok alıştım sizlere keşke bir arada oluversek yine ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
GELECEĞİN ZAMAN HABER ET YETER CANIM :1hug:a.s.

Anakara yıkılmış yine gümbür gümbür inlemiş resimlerden belli 41 kere maşallah hepinize dostluğunuz daim olsun daha nice buluşmalar dilerim :1hug:
TEŞEKKÜRLER EYLÜL 13 :1hug:

:) Hepiniz çok tatlısınız. Bir Ankara lı olarak Ankara nın kokusu geldi sanki :))) Saklı Bahçeye benzettim mekanı. Bir sene sonra memleketime döneceğim (inşallllaaaah). O zaman bir tur daha atarız değil mi? hihoyyyt

Sevgiler
EVET BİANCOCUĞUM MEKANDA BİZDE ÇOK GÜZELİS DEMİİİ:1hug:a.s.

sana hayranım kalim maşallah her yere her şeye yetebilmene hayranım senin:nazar:
sen gitinmi sanki bende ordaymışım gibi geliyor biliyormusunŞeniz
nedense benim isteyipte yapamadığım şeyleri yapan tarafım gibi görüyorum senikaydirigubbakcemile5
AY CANIIIIM KIS VALLA BUNDAN SONRAKİ BULUŞMALARDA İKİ KİŞİLİK EĞLENECEM VALLA SÖZ SANA :1hug:a.s.

Bu ne hoş bir buluşma. Çocuklar gibi şensiniz neşeniz ,buluşmalarınız bol olsun. Kalişciğim biraz az yesen iyi olacak:))))) Şaka bir yana hep dostlukla kalın.Öpüyorum hepinizi.
LERENİM APLAM AŞKOLSUUUN senağlama KALBİMİ KIRDIN senağlama ALT TARAFI 300 GIRAM FAZLALIĞIM VAR OKADAR:sm_confused: HEM BAK ÖNÜMDE SALATA VAAARR:utangac:
Ankaranın hanımlarının kilo sorunu yok maaşallah gözümüz yok ama afiyet olsuncokacimcoook
Gülen yüzleriniz solmasın dostluğunuz daim olsun
:nazar:
YOK CANIMCIM YOK, BİZİM KİLO SURUNUMUZ NEYİM YOK cokacimcoook

HELEDE BENİM HİİİİİÇ YOK cokacimcoook

buluşma yerinizde pek güzelmiş neşeniz bol dostluğunuz daim olsun hanımlar
SAOL PAPULİCİĞİM :1hug:

ay şimdi aklıma geldi dün gece rüyama girdiniz heralde yorgunluktan oldu.:sm_confused:
güya ben koşa koşa buluşmaya geliyomuşum bilmem ne tam hatırlayamadım da şimdia.s.
GELECEĞİM DEYİPDE GELMEZSEN BÖÖÖLLE KABUSUN OLURUZ İŞTE :mymeka:

BENDE SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM DİLEK ABLAM :1hug:

İYİKİ VARSINIZ, İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM :1hug:a.s.

eylule gecmıs olsun dıleklerımle. Bır kısmet olmadı sızlerle tanısmak. ne zaman nıyetlensem olmadık ısler cıkıyor karsıma.sızlerı gormedım ama hepınızı sevgıyle kucaklıyorum.ıyı kı varsınız dıyorum.

ay ne güzel buluşmuşsunuz yaa hemde yeşillikler içinde cennet gibi bir yerde

firstladydim dağçiçeğimde görüştüler sonunda kaydirigubbakcemile5

harika görünüyorsunuz hepiniz :nazar:öperim yanacıklarınızdanŞeniz

Selam kızlar.Ben assolist olabilermiyim diye en sonlara yazıyom.:dilcikar:(Haylazlığımı böyle kapatayım dedim ama yermisiniz bilmem)Ogün çoook mutlu oldum..Hepinizi görmek çok güzeldi..Hele firstlady arkadaşımızı ve kızının tanımak bi harikaydı..Ne kadar şeker insanlarmış sanki kırk yıldır tanıyormuşum öyle sevdim öyle kaynaştım..Hele de dıptısımıııızz...Ben niye yanaklarını sıkmadım onun diye hayıflanıyom şimdi..İnşallah beklentileri gerçekleşçek sevinçlerine de ortak olucaz..Kalişim her zamanki sıcaklığında,sevgili dileğimiz her zamanki asaletiyle,girdapım neşesi ve yaramazlığıyla,dağçiçeği güzelliğiyle içimi aydınlattılar..Yamisinden bahsetmiyom o gün küstük birasçıkın..:dilcikar: Bana ihanet etmiş cadıııı..(neysem soona ablalık damarım tuttu da affettim) Gelmeyenleri de aradı gözlerimiz..İnşallah birdahaki toplantıya herkesi görebilme umuduyla sabırsızlıkla bekliycem.. Eylülüm canımcım geçmiş olsun..telden ulaşmaya çalışçam sana da..Hepinizi kocaman öpüyorum..

eylule gecmıs olsun dıleklerımle. Bır kısmet olmadı sızlerle tanısmak. ne zaman nıyetlensem olmadık ısler cıkıyor karsıma.sızlerı gormedım ama hepınızı sevgıyle kucaklıyorum.ıyı kı varsınız dıyorum.
EVET HAYAL BİR GELEMEDİN ŞU BULUŞMALARA :sm_confused:
ay ne güzel buluşmuşsunuz yaa hemde yeşillikler içinde cennet gibi bir yerde

firstladydim dağçiçeğimde görüştüler sonunda kaydirigubbakcemile5

harika görünüyorsunuz hepiniz :nazar:öperim yanacıklarınızdanŞeniz
BERÇMANCIĞIM BİZ ÇOK SEVDİK DIPTISI VE ANNESİNİ, İKİSİDE ÇOK ŞEKERDİa.s ANKARAYA GELDİKLERİNDE TEKRAR KATILACAKLAR ARAMIZA İNŞALLAH a.s.
herkes çok güzela.s.Şeniz

dostluklar çok güzela.s.

ortam çok güzela.s.

KESİNLİKLE ÇOK GÜZELDİİİİ:1hug:a.s.:enbuyukkk:

Selam kızlar.Ben assolist olabilermiyim diye en sonlara yazıyom.:dilcikar:(Haylazlığımı böyle kapatayım dedim ama yermisiniz bilmem)Ogün çoook mutlu oldum..Hepinizi görmek çok güzeldi..Hele firstlady arkadaşımızı ve kızının tanımak bi harikaydı..Ne kadar şeker insanlarmış sanki kırk yıldır tanıyormuşum öyle sevdim öyle kaynaştım..Hele de dıptısımıııızz...Ben niye yanaklarını sıkmadım onun diye hayıflanıyom şimdi..İnşallah beklentileri gerçekleşçek sevinçlerine de ortak olucaz..Kalişim her zamanki sıcaklığında,sevgili dileğimiz her zamanki asaletiyle,girdapım neşesi ve yaramazlığıyla,dağçiçeği güzelliğiyle içimi aydınlattılar..Yamisinden bahsetmiyom o gün küstük birasçıkın..:dilcikar: Bana ihanet etmiş cadıııı..(neysem soona ablalık damarım tuttu da affettim) Gelmeyenleri de aradı gözlerimiz..İnşallah birdahaki toplantıya herkesi görebilme umuduyla sabırsızlıkla bekliycem.. Eylülüm canımcım geçmiş olsun..telden ulaşmaya çalışçam sana da..Hepinizi kocaman öpüyorum..
EVET CANIM YAMISIN ÇOK YARAMAZ, BEN USLUYUM AMA DEMİİİİİsırnaşık şey:lepi:

Ortam yeşillik, hanımlar süper..Ne imrendim size..Yüzünüz hep böyle gülsün.Dostluğunuz daim olsun.

CÜMLETEN HAYIRLI CUMALAR KIZLAR, HEPıMıZıN DUALARIN GERÇEK OLSUN ıNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok şeker çıkmışınız zorzarda görebilsem sizleri seçmeye çalıştım kazazede eylül
CANIIIM HALA DÜZELMEDıMı GÖRÜŞÜN :1shok: DOKTORA SORDUNMU NE ZAMAN NORMALE DÖNERMıŞ :1shok::sm_confused:
KENDıNE DıKKAT ET ÖPÜYORUM SENııı,..

HAAA BU ARADA DÜN AKŞAM ARADIM EVDE YOKTUN OĞLUŞUN ÇIKTI TELEFONA,
SINAVI KAZANMIŞ GÖZÜN AYDIN OLSUN, NAıLENıN OĞLANDA KAZANMIŞ AMA HAVACILIĞI 2 SORUYLA KAÇIRMIŞ, HAVACILIKTA YEDEKTEYMıŞ,
ıKıSı ıÇıNDE HAYIRLISI OLSUN ıNŞALLAH :1hug:a.s.

Ortam yeşillik, hanımlar süper..Ne imrendim size..Yüzünüz hep böyle gülsün.Dostluğunuz daim olsun.
TEŞEKKÜRLER CANIM SAOL :1hug:a.s.:enbuyukkk:

bu buluşmanın tadı damağımda kaldı vallahi. izmire döndüm ama aklım hala sizlerde. ayağımın tozuyla hemen pc başına koştum. ankarada pc sorunum vardı. doğru dürüst internete giremedim. ama en yakın zamanda kışa doğru yine gelmeyi düşünüyorum. bekle beni ankara.

negüzel ya ben böyle bulusma haberlerini duyup fotolarioda gördümmü icim burkuluyo imreniyorum haatta ve hatta ne yalan söyliim kiskaniyorum avaba bende bi gün böyle aranizda olabilecekmiyim diye :(

arkadasliginiz dostlugunuz daim olsun insallah

devamlarida gelsin hic bitmesin bu bulusmalariniz

dagcicegim ve diptisdiptis ida gördüm ya tanidigim ve karsilastigim niklerdi

fotolariniza bakarken keyif aldim gözüm gönlüm acildi bu kadar seker hanimlari biarada görmekten

hersey gönlünüzce olsun insallah kk nin güzelleria.s.:nazar::enbuyukkk:

Back