- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
OHHH YAMİSİN BEN YOKUM DİYE RAHAT RAHAT SOHBETLERİNİZ YAPMIŞSINIZ:çok üzgünüm:Yaaa valla cok güzel bi gündü ... sımsıcak bol kahkalı gecti yeni arkadaslarım first lady ve dıptısdıptıs ı tanımaktan cok memnun oldum. Eskiler zati belli ..( benle cok ugrastılar yaa)kaydirigubbakcemile3 acaip sıcaklar sanki yıllardır tanısıyoruz. Sizleri seviyorum kıslarrrrrrrrrr. iyi ki tanımısım sizleri. KK ya tesekkür etmeliyim yani sizi bana tanıstırdııı icin ...:dance:
KIZ CADI BEN SENİN GİDEMİYECEĞİNİ RÜYAMDA GÖRMÜŞTÜMkizlar çok güzel çikmişsiniz maşallah:asigim:
ben biraz rahatsizdim bu ay kusura bakmayin
önümüzdeki ay tepenizdeyim
ALLAHIN İZNİYLE BİR DAHAKİ GELDİĞİNDE BİZLERE ALOOOOOO DE BİZ YİNE BULUŞURUZa.s.Oy ankaranın güzelleri
Bensiz bir buluşma ama ne yapalım gelmek kısmet olmadı işte.a.s
Mekan zaten güzelbirde sizler olunca dahada güzelleşmiş orası.kaydirigubbakcemile3
Hepinizi kocaman öpüyorum buradan kaydirigubbakcemile3 dostluğunuz her daim olsun .
İnşallah sonraki buluşmada bende olmak isterim.senağlama
Sizleri görmek çok güzel kızlar.:1hug: Şeniz
SİZLER İLE TANIŞMAYI ÇOK İSTERDİM:sm_confused:çok güzel bir gün geçirdim. bu buluşmayı çok arzulamıştım. öncelikle dağ çiçeği, kalimera, dilek52, yamisin, girdap, serseriçiçek sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum. gazilim seni göremedim ama sesini duydum. bu bile beni mutlu etti. gitmeden seni görmek isterim. öpüyorum hepinizi.
CANIM SANIRIM SEN ESKı TELıMDEN ARAMIŞSIN, BıRDE TELEFONUMUN ŞARZI BıTMıŞ FARKINDA DEĞıLDıM,ay canlarım zaten çok hartikasınız bunu demeye gerek görmüyorum
çıtırsınız sizleri tanıdığım için çok şanslığım hepinize çok çok seeviyorum
KIRŞAHıRDEN SıZLERE SELAMLAR
---------------dıpdısdıptıs
frstlayd
kalimera
dilek52
yamisin
girdap
serserıçiçek
KALı ARADIM TEL CEVAP VERMEDı MSJ CEKTıM HEPıNıZı SıM SOYLEDıM ÇOK ALIMLI CIKMIŞINIZZZZZZZZZZ--
EVET CANIM GÜZEL BıR BULUŞMA OLDU, SEN YETERKı GEL BULUŞMAZMIYIZ AŞKOLSUUN :1hug:a.s.Oy ankaranın güzelleri
Bensiz bir buluşma ama ne yapalım gelmek kısmet olmadı işte.a.s
Mekan zaten güzelbirde sizler olunca dahada güzelleşmiş orası.kaydirigubbakcemile3
Hepinizi kocaman öpüyorum buradan kaydirigubbakcemile3 dostluğunuz her daim olsun .
ınşallah sonraki buluşmada bende olmak isterim.senağlama
Sizleri görmek çok güzel kızlar.:1hug: Şeniz
BıZDE SENı TANIDIĞIMIZA ÇOK SEVıNDıK CANIM ABLAM,çok güzel bir gün geçirdim. bu buluşmayı çok arzulamıştım. öncelikle dağ çiçeği, kalimera, dilek52, yamisin, girdap, serseriçiçek sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum.
gazilim seni göremedim ama sesini duydum. bu bile beni mutlu etti. gitmeden seni görmek isterim. öpüyorum hepinizi.
EVET GÜLNURCUĞUM BULUŞTUK NıHAYET, TEEE ıZMıRDEN ÇOOOK TATLI 2 MıSAFıRıMDE VARDI,kızlar günaydınnnnnkaydirigubbakcemile3 şükür sonunda hepinizi gördüm süper çıkmışsınız harika görünüyorsunuz kalimera ablam
seni önceden görmüştüm dostluğunuz ve arkadaşlığınız daim olsun
dıpdısdıptıs
frstlayd
kalimera
dilek52
yamisin
girdap
serserıçiçek hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
darısı başımıza nasipse haziran da samsunlular olarak bizde buluşuyoruz:lepi:
CANIM ARKADAŞIM BULUŞMAYA GELMEDıN AMA TEEEE BODRUM SAHıLLERıNDEN TELEFONUNLA SÜRPRıZ YAPTıN BıZE :asigim:DıLEK52 GÜZEL GÖZLÜ ABLACIM SENı TEKRAR GÖRMEYı GERÇEKDEN ÇOK ıSTERDıM AMA KISMET DEĞıLMıŞ:sm_confused:
KALıMERA
SAHTE MIKTARIM BU SEFERKı BULUŞMA AZ OLMUŞ AMA ıYı EĞLENMıŞSıNıZ
BEN DE TEEE UZAKLARDA YALNIZ VE ÜZGÜN DENıZE GıRıYOR VE CAMIŞ GıBı GÜNEŞLENıYORDUM DERRRRMıŞıMsositososito
DAĞÇıÇEĞı
GÜZEL ARKADAŞIM OHH ÇOCUKLAR GıBı EĞLENMıŞSıNıZkaydirigubbakcemile5
GıRDAP ABLACIM
ARTIK SANA KARIŞAN OLMAMIŞTIRKONUSUNDA BENı MUTLAKA ARAMIŞSINDIR
SERSERı ÇıCEK
ABLACIM YıNE ZERAFETıNLE VE GÜZELLıĞıNLE AYDINLATMIŞSINa.s.
YAMıSıN
CANIM ARKADAŞIM GÜLÜŞÜN NEŞEN TELEFONDA BıLE BENı MUTLU ETTı
HıÇ GÜLÜCÜKLERıNı BıZDEN ESıRGEMEyerimseniben
VE ıZMıRDEN GELEN MıSAFıRLERıMıZ dıpdısdıptıs VE
frstlayd
BEN ÇOK ÜZÜLDÜM SıZLERLE TANIŞAMADIĞIMAsenağlama
İnşallah daha sonraki buluşmada bende gelirim kalimeracım kaydirigubbakcemile3 hepinizi tekrar görmek çok güzel olur.
VALLA BİZ ALIŞTIK SANA HER ZAMAN İSTERİZ GARİİİ :1hug:İnşallah daha sonraki buluşmada bende gelirim kalimeracım kaydirigubbakcemile3 hepinizi tekrar görmek çok güzel olur.
SAOL CANIM AMA ÇİÇEĞİ YAKINDAN GÖRSEN HİÇ SEVMEZSİNhepiniz harikasınız ya maşallah..dağ çiçeğim senide görmüş oldum çok sevindim.dostluğunuz daim olsun..
EVET KESİNLİKLE ÇOK SICAKTI AMA SONLARA DOĞRU HAVA ESMEYE BAŞLADI ÜŞÜDÜK DİYEBİLİRİM :1rolleyes:ne sımsıcak görüntüler bunlar..
maşallah size..
ben de niyet ettim,
en yakın buluşmaya ben de gelicem
orası ne güzelmiş ya,
neresi orası?
EVET DIPTIS DA ANNESİDE ÇOK ŞEKERLER GERÇEKTEN :1hug:a.s.enamm bu ne tatlılıkkk
dıptısdıptısss seni coook merak ediodum gördüm sonunda ne kaaa güzelmişsinn yaa :)))) maşallahh
ayy hepiniz birbirinizden tatlısınızzz :asigim:
AMAAAA YEDEENNN BİZ VARKEN GELMEYCENMİİİİİİ senağlamasenin geldiğinde ben de olmak isterdimmmyerimseniben
inş bi başka sefereeeeyerimsenibenyerimseniben
SAOL AYŞEM BAŞKENT ÖĞRETMEN EVİNİN BAHÇESİ GERÇEKTEN GÜZEL BİR YER...canım hepinizde çok tatlısınız.acaba mekan neresi çoookkk merak ettim?harika biyere benziyo.
SAOL CANIM BENİM GERÇEKTEN ÖYLELER BİZDE ÇOK SEVDİK ONLARII :1hug:a.s.yaaaaaaaaaaaaaa.çok tatlısınız.....dag çicegim her zamanki gibi ...çicek......firtlady...........sevimlim...ve kızıyla çok benziyo.
hepiniz harikasınız.ne güzel eglenmişiniz.............
kıskanmadım desem yalan olur...........
herkese sevgiler......
Ben öksüz...
Ben yetim...
Ben garip...
Ben, o nefis sofradan nasipsiz... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
EVET KESİNLİKLE ÇOK SICAKTI AMA SONLARA DOĞRU HAVA ESMEYE BAŞLADI ÜŞÜDÜK DİYEBİLİRİM :1rolleyes:
GEL CANIM BEKLERİZ TABİİİ, BULUŞMA YERİMİZ BAHÇELİEVLERDE BAŞKENT ÖĞRETMEN EVİNİN BAHÇESİ, HARİKA BİR YER ...
haftaiçi olan bi buluşma olursa bi daha ben de gelirim inş...
CANIM HAFTA İÇİ MALESEF BULUŞAMIYORUZ ÇÜNKÜ ÇOĞUNLUK ÇALIŞIYOR O YÜZDEN :sm_confused:
SEN NEDEN HAFTA SONU GELEMİYORSUN :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?