vee sonundaaa hamileymisiimmm

Benimde mide yanması goguslerim patlamak üzere yeşil yeşil damarlar çıkmış hafifte halsizlik var. Kaşık ağrım falan yok arada bir belim karnım agriyo hemen geçiyor hiç hamileymisim gibi değil unutuyorum bazen keseyi görene kadar inanamam herald 2 sene bekledim tedavilerle olmadı kendiliğinden geldi minigim inşallah
Canım hayırlı olsun hamileymişsin şimdi tesadüfen gördüm çok sevindim. Hatirladinmi beni konuşmuştuk daha önce. Ne güzel kendiliğinden olmuş darisi benim başıma bende bu ay klomen kullandım dünde catlatma iğnesi oldum.

Canım hayırlı olsun hamileymişsin şimdi tesadüfen gördüm çok sevindim. Hatirladinmi beni konuşmuştuk daha önce. Ne güzel kendiliğinden olmuş darisi benim başıma bende bu ay klomen kullandım dünde catlatma iğnesi oldum.
Hatırladım canım. Şükürler olsun geldi Allah'ın izniyle minigim ama gormeden inanamayacam. Rabbim inşallah sanada nasip isteyen herkese de nasip etsin çok zor gerçekten 2 sene bekledim 5 kere çatlatma iğnesi 4 kere sadece klomen tedavisi artık çok yorulmuştum dedim bu ay kendime izin verecem folik asit bile içmedim. İlişkide olmadı doğru düzgün aklimada hiç gelmedi bebek adet olunca gidecektim doktora ona odakliydim Rabbim nasip etti binlerce kez şükürler olsun. Darısı sana inşallah cnm dualarimdasin

Hatırladım canım. Şükürler olsun geldi Allah'ın izniyle minigim ama gormeden inanamayacam. Rabbim inşallah sanada nasip isteyen herkese de nasip etsin çok zor gerçekten 2 sene bekledim 5 kere çatlatma iğnesi 4 kere sadece klomen tedavisi artık çok yorulmuştum dedim bu ay kendime izin verecem folik asit bile içmedim. İlişkide olmadı doğru düzgün aklimada hiç gelmedi bebek adet olunca gidecektim doktora ona odakliydim Rabbim nasip etti binlerce kez şükürler olsun. Darısı sana inşallah cnm dualarimdasin
Cok sagol Canim benim. çok sevindim ne güzel bi duygu inşallah sağlıklı gecer hamileliğin minigine kavusursun. Gelişmeler den haber ver

Cok sagol Canim benim. çok sevindim ne güzel bi duygu inşallah sağlıklı gecer hamileliğin minigine kavusursun. Gelişmeler den haber ver
Amin canım inşallah. 24 temmuza randevu aldım biraz geçe aldım kesesini görürüm belki diye

11 aylik evliyim her ay her belirtiyi hamilelige yorup hayal kirikligi yasayanlardandim hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendimm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kardesler:anneadayı:
Ayy tebrik ederim canım.Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eder inşallah.Böyle haberlere bayılıyorum.Benim bat yarın ve inşallah kırmızılar görünmez.Rabbim her isteyene hayırlısı ile nasip eder inşallah:dua:

Ben evlendigim ilk günden beri istiyorum canim eşim istemedi önce ilk ay korundu sonra ikna ettim o da anladı kolay olmadigini. 1 senedir kendimi yiyip bitiriyorum olsun diye
Bende senin gibiydim canım ama herşeyin bir vakti zamanı var varmış yani o zaman hiç gelmeyecek gibi oluyor ama inan geliyor biraz sabır. En kısa zamanda sende anne olacaksın Allah'ın izniyle

Bende senin gibiydim canım ama herşeyin bir vakti zamanı var varmış yani o zaman hiç gelmeyecek gibi oluyor ama inan geliyor biraz sabır. En kısa zamanda sende anne olacaksın Allah'ın izniyle
İnşallah canım çok sağol güzel dileklerin icin

Hayırlı olsun bende bu ay başladım insan sabırsızlanıyor aciliyeti yok benim ama ne bileyim olacak mı olmayacak mı beklentisi oluyor

Back