vee sonundaaa hamileymisiimmm

Canım bende salı günü öğrendim gebeligimi hiç beklemiyordum benimde en son regl olduğum tarih 3 haziran pko var adetim düzenli değil dün kan verdim 245 çıkmış hesaplayinca 5 hafta 6 günlük falan ama kan testine göre 3 haftalık anca korktum ben değer düşük geldi bana. Mide yanmam çok fazla bide basım dönüyor gözüm kararıyor.

aynı bende senin gibi muallaktayım adet düzensizliğim oldugu için hafta olarak nasıl hesaplanacak bilemiyorum. Yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek

aynı bende senin gibi muallaktayım adet düzensizliğim oldugu için hafta olarak nasıl hesaplanacak bilemiyorum. Yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek
Banada haber ver canım. Ben biraz beklemeyi düşünüyorum. İnşallah sagliklilardir

Canım bugün yaptırdım test sabah 985,7 çıktı doktor pazartesi yada salı gel keseye bakalım dedi. Yani kaç haftalık oldu hala kesin değil :KK43:
Yükselmiş kuzum işte ne güzel keseyide görürsün inşallah. Daha erken artık bizimki belli olmadığı için ultrasona hesaplayacak. Belirtilerin neler senin

Yükselmiş kuzum işte ne güzel keseyide görürsün inşallah. Daha erken artık bizimki belli olmadığı için ultrasona hesaplayacak. Belirtilerin neler senin
Fena bi şekilde gaz sancım var ve hafif hafif bulantılar birde uykum geliyor :uykucu: artış iyi bakalım meleğimiz ne zaman görünecek bize

Fena bi şekilde gaz sancım var ve hafif hafif bulantılar birde uykum geliyor :uykucu: artış iyi bakalım meleğimiz ne zaman görünecek bize
Benimde mide yanması goguslerim patlamak üzere yeşil yeşil damarlar çıkmış hafifte halsizlik var. Kaşık ağrım falan yok arada bir belim karnım agriyo hemen geçiyor hiç hamileymisim gibi değil unutuyorum bazen keseyi görene kadar inanamam herald 2 sene bekledim tedavilerle olmadı kendiliğinden geldi minigim inşallah

Benimde mide yanması goguslerim patlamak üzere yeşil yeşil damarlar çıkmış hafifte halsizlik var. Kaşık ağrım falan yok arada bir belim karnım agriyo hemen geçiyor hiç hamileymisim gibi değil unutuyorum bazen keseyi görene kadar inanamam herald 2 sene bekledim tedavilerle olmadı kendiliğinden geldi minigim inşallah

rabbim saglıkla kavuştursun inşallah annesi bende de kasık ağrısı var biraz ama göğüslerimde de hafif var sancı ben galiba hepsinden azar azar yaşıyorum ve iştahım kapandı bişey yiyesim gelmiyor.

rabbim saglıkla kavuştursun inşallah annesi bende de kasık ağrısı var biraz ama göğüslerimde de hafif var sancı ben galiba hepsinden azar azar yaşıyorum ve iştahım kapandı bişey yiyesim gelmiyor.
Amin inşallah cnm senide inşallah. Benim iştahım açıldı midem çok kazınıyor bazen diyorum acaba açlıktan mi midem yanıyor ama yiyorum yine yanıyor

Amin inşallah cnm senide inşallah. Benim iştahım açıldı midem çok kazınıyor bazen diyorum acaba açlıktan mi midem yanıyor ama yiyorum yine yanıyor
geçen hafta benimde öyleydi dünyayı yesem doymuyodum dünden beri de su bile içesim gelmiyor :KK43:

Olsun canim sağlıklı olsunlar da ben kusmaya bile razıyım :) kaç yaşındasın bu arada ne kadardır evlisin bebek istiyosun

27 yaşındayım 7 aylık evliyim ilk evlendiğimden beri istiyorum aslında ama o piskolojiye tamamen 2 aydır odaklandım hayırlısıyla bu ay verdi Rabbim :dua:

sen canım yaş kaç nerelisin nerdensin kaç senelik evlisin. Ben istanbul avr. yakasında yaşıyorum
22 yaşındayım canim 2 yıllık evliyim hiç korunmadik istedik bir kimyasal gebeligim oldu bu ikinci inşallah sağlıklıdır Allahım. Konya'da yasiyirum canım

Back