vee sonundaaa hamileymisiimmm

Canm.hayirli olsun cok sevindim ...nasil beklemedigin anda oldu herhangibisey yapmamismiyd8n

Simdiye kadar her ay test alirdim gunum gectikce herseyi hamilelige yorardim hep negatif cikardi ertesu gun adet olurdum. Bu seferde pek umitlenmemistim umursamadim hatta nasil olsa olucam yine diye sonra arkadaslarim zorladi illa yap bi test diye 20 gun gecmisti adetim neyse bidaha yaptim 2 cizgiyyide busefer net gordum ama inanmadim 2 tane daha test yaptim ikiside oyle cikinca ikna oldum ama hala inanamiyorum:anne::anneadayı:

Oh maşallah :) Çok şükür bir bekleyenin karnına düştü minnak :) Darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah :)

11 aylik evliyim her ay her belirtiyi hamilelige yorup hayal kirikligi yasayanlardandim hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendimm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kardesler:anneadayı:
Hayırlı olsun bende salı günü kan testi ile öğrendim Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin miniklerimize gözünüz aydın :emir_bebek:

Ben daha hic firsat bulup gidemedim doktora en son 12 mayista adet oldum biyandan da hala korkuyorum bide yokmus cikcak diye 3 test yapmama ragmen inanamadim daha

Ben daha hic firsat bulup gidemedim doktora en son 12 mayista adet oldum biyandan da hala korkuyorum bide yokmus cikcak diye 3 test yapmama ragmen inanamadim daha
Yanılma payı yok pozitif çıktığında idrar testleri bin inşallah sağ salim alırsın kucağına evladını sende:dua:

Kaç hata olduğunu söylemedi en son adet 5haziran ama benimki çok düzensiz eğer adet gününe bakarsak 5 haftalık oluyor değere bakarsam da 3yada 4
Canım bende salı günü öğrendim gebeligimi hiç beklemiyordum benimde en son regl olduğum tarih 3 haziran pko var adetim düzenli değil dün kan verdim 245 çıkmış hesaplayinca 5 hafta 6 günlük falan ama kan testine göre 3 haftalık anca korktum ben değer düşük geldi bana. Mide yanmam çok fazla bide basım dönüyor gözüm kararıyor.

Back