berfin_yureqim Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2010 222 0 46 İstanbul 22 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi rsuperisi #61 yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) güle güle mutlulukla giy şekerim :)
*SeA* 30.11.2012Kızıma Kavuştum Kayıtlı Üye 26 Ekim 2007 2.015 5 116 İstanbul 22 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi rsuperisi #62 kzlar ben nezaman başlatsam dktrmeye nişanlm mayısta askerden gelecek o gelmeden bitsin istıorum ama şubat gibi falan başlatsammı dktrmeye ??
kzlar ben nezaman başlatsam dktrmeye nişanlm mayısta askerden gelecek o gelmeden bitsin istıorum ama şubat gibi falan başlatsammı dktrmeye ??
rsuperisi <3 <3 <3 Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 578 0 46 İstanbul 22 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi rsuperisi #63 berfin_yureqim .!.: yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) güle güle mutlulukla giy şekerim :) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cnm daha iyileri senin olsun inşallah
berfin_yureqim .!.: yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) güle güle mutlulukla giy şekerim :) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cnm daha iyileri senin olsun inşallah
rsuperisi <3 <3 <3 Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 578 0 46 İstanbul 22 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi rsuperisi #64 *SeA* .!.: kzlar ben nezaman başlatsam dktrmeye nişanlm mayısta askerden gelecek o gelmeden bitsin istıorum ama şubat gibi falan başlatsammı dktrmeye ?? Genişletmek için tıkla... şubat çok erken canım naptın öyle =) nisanda başlasan yetişir çok rahatlıkla.
*SeA* .!.: kzlar ben nezaman başlatsam dktrmeye nişanlm mayısta askerden gelecek o gelmeden bitsin istıorum ama şubat gibi falan başlatsammı dktrmeye ?? Genişletmek için tıkla... şubat çok erken canım naptın öyle =) nisanda başlasan yetişir çok rahatlıkla.