Fitto tayt almak istiyorum. Siz memnun kaldınız mi . Kafam çok karışıkBana herhangi bir rahatsızlık vermio. Gayet memnunum . Bugün de 4 saat taktım. . 1 ay sonunda merak ediyorum sonucu .. Bide inceltici tayt aldım bugün geldi :)
Ben dr fitto korse aldım hatta büyük geldiydi sonra değiştirdim çok güzel halan kullanıyorum baya inceldimMerhabalar
nette araştırma yaparken iki adet korse keşfettim
VEDETTE KORSE - DR FİTTO KORSE
iki beden inceltiyormuş anında belim nedense hep kalın bende korseyle inceltmeye karar verdim
bu korseden kullananlar varsa yardımcı olabilirmisiniz
tatyana hanım benimde korsemi değiştirmişlerdi küçüğünü aldım gayet memnunum bu korseyi çok araştırmıştım değiştirirkende zorluk çıkarmadılar arasaydınız sizinkini de değiştirirlerdi eminim ancak görüyorum ki burada yüzlerce yorum yapmışsınız anlamadım nedeninibu korselerın takılma süresi var günde 3 satten fazla takılmayacağı yabancı btuun forumlarda yazıyor..sanırım sen zayıflamak uğruna 24 saat takmışsın
Çok güzel ürün ben memnunum tavsiye ederim
merhaba melissa biraz geç olucak ama yinede yorum yazmak istedim. ben DR. fitto korseyi temmuzdan beri kullanıyorum. ve takıldığında bel kısmı ciddi derecede ince duruyor. ve o zamandan bu zamana kadar 90 santim olan belim şuanda 70 santim. ama göbek kısmı biraz kaldı. o gitmiyor :)
bu korselerın takılma süresi var günde 3 satten fazla takılmayacağı yabancı btuun forumlarda yazıyor..sanırım sen zayıflamak uğruna 24 saat takmışsın