ben cevap veriyim size vedetteyi denemedim bilmiyorum ama dr. fitto çok iyi , hem bel hem karın ,kalça birde gögüste inanılmaz etkili oluyor terletme etkiside var, terledikçede inceldiğimizi biliyoruz zaten, kayma,potlu asla yapmıyo hepsinden önce giyer giymez insanın duruşunu direk değiştiriyor, fakat ince bi ayrıntı var söylemeden edemicem, göğsü büyük olanlar mutlaka toparlayıcı sütyen yada kaliteli iyi bir sütyenle kullansınlar çünkü yukarıya baskı yaptıkça göğüsler daha dik duruyor kalitesiz bi sütyen gögüslerinizin yayık görünmesine neden olabilir özellikle koltuk altlarına doğru bu detayada dikkat ettikten sonra hadi bakalım kızlarrr çok şaşıracaksınız :)merhaba
Bende ne zamandır araştırıyorum ikisi arasında ama vedette daha iyi sanki beni korse uzmanı arayıp bilgi verdi mantıklı konuştu diğeri ne kadar doğru siz öğrenebildiniz mi?benide bilgilendirirseniz sevinirim.
iyi akşamlar
merhaba
DR. fitto korse almışsınız memnun kaldınız mı acaba ?
canım bu korseyi gelinliğinin altına giy çok ince bir gelin olursun inanıyorum, ben kullanıyorum burdaki bütün kararsızlarada fikir vermek istiyorum,sanırım kimse kullanmamış
bayramdan sonra düğünüm var ve belimi inceltmem gereke acilen
canım bu korseyi gelinliğinin altına giy çok ince bir gelin olursun inanıyorum, ben kullanıyorum burdaki bütün kararsızlarada fikir vermek istiyorum,
bende ilk denedğimde gögüs kısmı bol geldi ama sırt üstü dene birde ozaman tam oturuyor bolluk falan kalmıyor tavsite ederim ben öyle denedimBen 40 bedenim M yani 38 beden aldim göğüs kısmı çok bol geldi bu yüzden bi beden küçük alacağım ama gerçekten korseyi takmadan önce ile sonra arasında müthiş fark var sadece karın için değil göğsü de diklestiriyor cok tavsiye ederim
hayırdır rahatsız olduysan neden konuya girip girip insanların ne yazdığını okuyorsun ..çık o zmn konudan okuma bıdaha böylelıkle kımsenın ne yazdıgını görmemiş olursun..sanırım sıkıntıların var çok komik:))..az buz deıl 100 tl nın ustunde bu korseler elbette ınsanlar araştırıp alacak..sanırım paran çok tövbe yarabbım yaaa ne kadar sıkıntılı insan varsa forumdaYeter artık sorup durmayın alt tarafı bi korse bu kadar da kararsızlık sacma epi tipi bi korse alacaksınız dünya borsasını değiştirmeyeceksiniz. Alın Hoşunuza gitmezse iade edin
Canım memnun kaldınmı incelme varmı? Acillllben bugün aldım dr.fitto. 1 saattir takıyorum. belim 74 cm. s beden aldım. fazlaca sıkı olduğu için koltuk altlarında hafif çıkıntı oluştu. çok bariz değil ama. bi hafta sonra sonucu yazarım.