Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaa ben de almayı düşünüyordum. boy 1,68 uzunluk kurtarmaz mı acaba
kullanan arkadaşlar siz de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz ürün hakkında...
Benimde boyun 168 tam oturduyaaaaa ben de almayı düşünüyordum. boy 1,68 uzunluk kurtarmaz mı acaba
kullanan arkadaşlar siz de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz ürün hakkında...
Benimde boyun 1.68 tam oldu .gönül rahatlığıyla alabilirsin
Benimde boyun 168 tam oturdu
bukadar berbat gereksiz ve pahali urun! ama en onemlisi vucuda zara veriyor( tahriş,kasinti ve daha neler neler kim bilir). mukemmel propaganda reklam yapiyorlar, ama urunle sorun ciktiktan sonra size terbiyesizce davranip yuzune telefon kapatiyorlar. korseyi giyidikten sonra ilk gafta sorunlar cikyayi baslayinca, bastan sandim benden kaynalayan 1 rahatsizlik olabilirmi acaba....(beyli 1 zaman deneme amaciyla giyidim, cikarttim) sonunda anladim rahatsizlik korseden kaynakliyor. doktora gittim, tedavi gordum. doktor kesinlikle korseden kaynakliyor karar vermis. firmayi arayip, konu cozelim demek istedim, ama terbiyesizce cevap aldim!!!!! uzun lafin kisasi : eger sizin icin saglik onemi varsa- kesinlikle kesinlikle almayin!!!!! yaptiklarin reklamlara da bakmayin! sonra pisman olursunuiz!! ama yapacak 1 sey kalmaz! kalir aslinda- avukatla gorustum ve hukuk yoluna bas vurmayi karar verdim. cunku firma calisanlari bu soru cozmek istemediler!!!!Merhabalar
nette araştırma yaparken iki adet korse keşfettim
VEDETTE KORSE - DR FİTTO KORSE
iki beden inceltiyormuş anında belim nedense hep kalın bende korseyle inceltmeye karar verdim
bu korseden kullananlar varsa yardımcı olabilirmisiniz
Gecmis olsun ama ne yazik bu korse okadar kulanissiz terzi bile 1 sey yapamaz, haberin olsunArkadaşlar ben de dr. Fitto aldım xs'in sıkılığı iyi ama boyu uzun cidden değişimle uğraşmak yerine terziye götürsem boyunu kısaltabilir mi bilmiyorum telli olduğu için zor olur mu? Terziye veren var mı?
ben iade etmek istedim almadılar Zaten nasıl bir müşteri temsilcisiyleBugün bende Dr fitto sipariş ettim o daha iyi gibi gözüktü memnun kalınmazsa 1 ay iade garantiliymis hadi hayırlısı insallah bi faydası olur şu sarkık karnima
Merhabalar
nette araştırma yaparken iki adet korse keşfettim
VEDETTE KORSE - DR FİTTO KORSE
iki beden inceltiyormuş anında belim nedense hep kalın bende korseyle inceltmeye karar verdim
bu korseden kullananlar varsa yardımcı olabilirmisiniz
bu korselerın takılma süresi var günde 3 satten fazla takılmayacağı yabancı btuun forumlarda yazıyor..sanırım sen zayıflamak uğruna 24 saat takmışsınBEN ALDIM KULANDIM!! ALLAH KAHRETSIN BUNLARI! VUCUDUM MAHF OLDU! EYLULDEN BERI IYILESMEMEDIM!!! FATURAMDA YOK(YOLLAMADILAR) MUSTERI TEMSILCISI TERBIYESIZCE CEVAP VERIYORLAR!!!!! SAY SAY BITMEZ!!!
FittoBana herhangi bir rahatsızlık vermio. Gayet memnunum . Bugün de 4 saat taktım. . 1 ay sonunda merak ediyorum sonucu .. Bide inceltici tayt aldım bugün geldi :)