Dr Fitto demeyin bana. Üçkağıtçılar.. Tek amaçları yalan dolanla satıştan kazanacakları prim!!
1- Mantıken önce ürünü internette inceledim. Giyilmiş hali ile bakıldığında mankenin göğüs altında başlayan korse, bel kemiğinin biraz altında da bitiyor. Aradım ve Sercan isimli bir satış temsilcisi ile görüştüm. "Bu korse bana uzun gelebilir çünkü boyum kısa, haliyle göğüs/göbek mesafesi de daralıyor" dedim. Hanımefendi korselerimiz beden küçüldükçe boy mesafesi de ona göre ayarlanarak hazırlanmakta dedi. Siparişi verdim tabi, geldiğinde hemen denedim. Üstten göğüslerime battı, alttan bacaklarıma. Göğüslerimi rahatlatayım dedim aşağıya çektim, bu kez mini etek gibi durdu, hareket etmek imkansız hale geldi. Yükseklik ölçüsü standart 28 cm miş. İsterseniz 1 cm kısaltabiliriz dediler. Ne 1 cm i, 10 cm kısaltsanız anca giyebilirim ben bunu dedim. Yeniden yolladım, iade istedim. Bu kez 15 TL kargo bedeli kesices dediler.
2- Facebook sayfasında biri aynı konu yüzünden şikayet yazmış, ben de altına başıma gelenleri yazdım, 5 dk sonra yorumumu sildiler!!
3- Ölçüler manken boya göre ayarlanarak yapılmış. Boyunuz 175-180 arası ise alın derim, ayrıca paraya kıyın Vedette alın
4- Denediğimde üstümde dar bir bluz vardı, korsenin kopçalı kısmı dehşet bir şekilde belli oluyordu
5- Kendi sitesinden 139 TL ye sipariş edeceğiniz ürünü, telefonla görüştüğünüzde 120 TL ye kargo bedelsiz yolluyor, bu da insanları enayi yerine koyduklarını düşündürüyor.
6- Beden tablosuna bakıldığında M getirtmem gerekiyordu, bel ölçüm 78 cm. Buna rağmen S beden istedim. İlk sıra kopçalar gevşek geldi, 3. sıra kopçalardayken normal korse giymişim gibi hissettirdi. Arayıp iade için para kesiceklerini söylediklerinde o zaman XS yollayın dedim. Pazartesi gelicek. İşin özeti