Yatak Odası Dekorasyonu Ve Sonunda Bende Aldım Yatak Odamı:)

bızde nışanlımla bu serıyı alıyoruz herşeyıyle 10 bını buluyor güzel gunlerde kullan ınşallah..

cok güzelmiss allah agzinin tadiyla kullanmak nasip etsin :)

gercekten cok guzel gulegule kullan

bızde nışanlımla bu serıyı alıyoruz herşeyıyle 10 bını buluyor güzel gunlerde kullan ınşallah..

teşekkür ederim kızlar... beğenmenize sevindim...

natuya.. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum... çekmecelerinin ve kapılarının mıknatıslı olması çok güzel.... kendiliğinden kapanıyorr... umarım sende memnun kalırsın.. güle güle kullan:)

Memnun olmana sevindim canım bizim eşyalarında siparişi verildi bakalım ne zaman gelır dugune 2 ay var.. gerçekten oakdar yeri gezdim bu modelin ve rengin uyumunu başka bır yerde buldum desem yalan söylemış olurum :) neyse daha çok seneler kullanırsın mutluluklar sana :)

benim yatak odası takımımdan:) güzel tercih tebrik ederim.

çok ama çok güzel bir yatak odası her modele yüksek şifonyer göremiyorum bunda oda var ve dolu dolu bir takım basco model sanırsam güle güle kullanının çok hoş

Son düzenleme:
aaa bizd geçen hafta bu yatak odasından aldık çok sade ve hoş güzel :)) siz baya uyguna almışsınız ama biz 5 bine aldık herşeyi içinde..daha kurulamdı merak ediyrum kullanışlı mı sağlam mı ?inş memnun kalırız güle güle kullanın sizde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…