• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Ve Sonunda Bende Aldım Yatak Odamı:)

bızde nışanlımla bu serıyı alıyoruz herşeyıyle 10 bını buluyor güzel gunlerde kullan ınşallah..

cok güzelmiss allah agzinin tadiyla kullanmak nasip etsin :)

gercekten cok guzel gulegule kullan

bızde nışanlımla bu serıyı alıyoruz herşeyıyle 10 bını buluyor güzel gunlerde kullan ınşallah..

teşekkür ederim kızlar... beğenmenize sevindim...

natuya.. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum... çekmecelerinin ve kapılarının mıknatıslı olması çok güzel.... kendiliğinden kapanıyorr... umarım sende memnun kalırsın.. güle güle kullan:)

Memnun olmana sevindim canım bizim eşyalarında siparişi verildi bakalım ne zaman gelır dugune 2 ay var.. gerçekten oakdar yeri gezdim bu modelin ve rengin uyumunu başka bır yerde buldum desem yalan söylemış olurum :) neyse daha çok seneler kullanırsın mutluluklar sana :)

çok ama çok güzel bir yatak odası her modele yüksek şifonyer göremiyorum bunda oda var ve dolu dolu bir takım basco model sanırsam güle güle kullanının çok hoş

Son düzenleme:
aaa bizd geçen hafta bu yatak odasından aldık çok sade ve hoş güzel :)) siz baya uyguna almışsınız ama biz 5 bine aldık herşeyi içinde..daha kurulamdı merak ediyrum kullanışlı mı sağlam mı ?inş memnun kalırız güle güle kullanın sizde :)):34:

Back
X