Yatak Odası Dekorasyonu Ve Sonunda Bende Aldım Yatak Odamı:)

LaMe

Mucizem...
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
8.278
6
158
İstanbul
çok baktıkk.. dolaştık... sürekli karar değiştirdik ama sonunda alabildik:))hihoyyyt

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Eklentiler

• $633790146131016250.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 126
  • $633790146416641250.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 117
  • $633790146560078750.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 131
  • $633790146625547500.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
çok şık canım iyi günlerde huzurla kullanın..

Güle güle kullan :) Modeli görünce birden aaa dedim bizde bunu beğendik nişanlım carmen serisi istedi ama o marka çok pahalı ve gerek yok bence çok şık bunu görünce ok dedi hemen. biz bu markanın nova diye bi köşe takımını beğendik antrasit rengi var siyah gibi çok hoş .Bakmanı tavsiye ederim ....

canım çok güsel gerçekten ben sewiyorum böle ahşap we beyazın uyumunu iyi gnlerde kullanın inş.

bayıldım çok güzel güle güle kullan:içelim:

Bravo gulsunn, benimde beğendiğim modellerden birini almışsın.Yatak başlığı,gardrobu,şifonyeri hepsi çok güzel.Kaça aldın?Bazalımı aldın yoksa direk o karyolalı haliylemi aldın?Nasıl peki,Mobilya malzemesi ve aksesuarlarıyla kaliteli bir ürünmü? Evinden gerçek fotolarındanda paylaşırsan daha iyi anlayabiliriz.

günaydın kızlar...
öncelikle hepinize çooook teşekkür ederim bu güzel yorumlarınızdan ve güzel dilekleriniziden dolayı... daha iyisi sizlere nasp olur inş.:)))

damla dincer; ben ilk başta founayı beğenmiştim ama... bu renkler odayı daha ferah gösterir diye düşündüm. nişanlımda koyu renk mobilya istiyordu ama neyseki ikna oldu.. biz ilerde salona beyaz köşe koltuk düşünüyoruz... kalan mobilylarımızı da başka bir yerden aldıık... yinede çok teşekkür ederim canım önerilerin için...

Emilia84; ben direk o karyolalı halini çok beğendiğim için o haliyle aldım. ilerde bazayla değiştiririim. gayet kaliteli ve kullanışlı duruyor.. orta kapısıının içinde ışıklandırma var... dolabın içi çok kullanışlı... normalde şifonyeri fiyatın içine dahil etmiyorlar ama biz onuda ekletip hepsini beraber 3500'e aldık... sağolsun kayınperderim iyi pazarlık yaptı ... babacımda ödedi:))) ama kdv indirimi bitti sanırım.. bu fiyatlara bulmak zor... umarım sana da beğendiğin mobilya nasip olur canım...

bu arada düğünümüz şubatta olacağı için, evimdeki resimleri o tarihlerde koyabilrim kızlar...

sevgiler:))

Güzelmiş ama bence yatağın bazalı olması hem daha zengin gösterir hem dolaplada uyumlu olur zengin görünüş uyumu açısından. Hem kullanış olarakda çok işinize yarar.
Gerçi siz böyle beğendiğinizi belirtmişsiniz ama benim nacizane fikrim tabi bu.
Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah

çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için.. daha güzelleri sizlerin olur inş.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…