Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şık bi takım keşke gardırobun tamamen beyaz olsaymış çok daha şık olurmuş bence
Canım çok beğendim...
Özelden msj attım bakar mısın?
cooooook begendimmmmm, gule gule kullan canim....
şık ve abartıdan uzak sevgi dolu mutlu günlerde kullanın :)
güzel canım...güle güle kullanın....
hiç düşünmediğim bi kombinasyon renk uyumu açısından ama gerçekten çok güzel olmuş iyi günlerde kullan tatlım
canim bunu ist de nerden aldin acaba?gidip bi yokliim oralari gerci ben antalyaya gelin gidicem ama fikrim olur en azindan..
çok güzellllllllllllllllllllllllllllllll
gulsunn;
canim sagol mesaj atamiyorum ben niyeyse mesaj sayim yeterl degil die sanirim(((((( Tavsiyen icin cok sagoll, bakmayi dusunuyorum en kisa zamanda...Tekrardan gule gule kullan ben ve nisanlim cok begendik takimini..Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin.....
canmmya herşy güzelde keşke yatağını bazalı alsaydn..
gulsuncum çok güzelmiş güle güle kullan.
bizde ctsi maskoyu gezdik nill'sten beğendim ama yatak boyu falan çok kısaydı aklıma yatmadı.
araştırmadayım. senin model doğtaşın sanırım bende hatırlıyorum biyerden bu modeli??
nereden aldın
iyimiş fiyatları bende doğtaştan bakmıştım yataşta fena değil. birde dotaşta tasarım ödüllü bi yatakodası takımı var çok güzel dolap içleri falan ama ben beyaz istiyorum yaa bi türlü karar veremedim.
maskoya gittik gezdik biraz. modokoya da gitmek istiyorum orda daha modern şeyler de olabiliyor bazen ama piyasa çok pahalı![]()