• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Ve Sonunda Bende Aldım Yatak Odamı:)

çok şık bi takım keşke gardırobun tamamen beyaz olsaymış çok daha şık olurmuş bence

hiç düşünmediğim bi kombinasyon renk uyumu açısından ama gerçekten çok güzel olmuş iyi günlerde kullan tatlım

canim bunu ist de nerden aldin acaba?gidip bi yokliim oralari gerci ben antalyaya gelin gidicem ama fikrim olur en azindan..

şık ve abartıdan uzak sevgi dolu mutlu günlerde kullanın :)

güzel canım...güle güle kullanın....

hiç düşünmediğim bi kombinasyon renk uyumu açısından ama gerçekten çok güzel olmuş iyi günlerde kullan tatlım

canim bunu ist de nerden aldin acaba?gidip bi yokliim oralari gerci ben antalyaya gelin gidicem ama fikrim olur en azindan..

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarr...

miss_curious: sana mesaj atıyorum detayları....

çok güzellllllllllllllllllllllllllllllll

gulsunn;
canim sagol mesaj atamiyorum ben niyeyse mesaj sayim yeterl degil die sanirim:((((((( Tavsiyen icin cok sagoll, bakmayi dusunuyorum en kisa zamanda...Tekrardan gule gule kullan ben ve nisanlim cok begendik takimini..Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin.....

çok güzellllllllllllllllllllllllllllllll

teşekkür ederim, beğenmene sevindim..

gulsunn;
canim sagol mesaj atamiyorum ben niyeyse mesaj sayim yeterl degil die sanirim:((((((( Tavsiyen icin cok sagoll, bakmayi dusunuyorum en kisa zamanda...Tekrardan gule gule kullan ben ve nisanlim cok begendik takimini..Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin.....

teşekür ederim canım.. sana da şimdiden hayırlı olsun.. :))

canmmya herşy güzelde keşke yatağını bazalı alsaydn..

gulsuncum çok güzelmiş güle güle kullan.
bizde ctsi maskoyu gezdik nill'sten beğendim ama yatak boyu falan çok kısaydı aklıma yatmadı.
araştırmadayım. senin model doğtaşın sanırım bende hatırlıyorum biyerden bu modeli??
nereden aldın

gulsuncum çok güzelmiş güle güle kullan.
bizde ctsi maskoyu gezdik nill'sten beğendim ama yatak boyu falan çok kısaydı aklıma yatmadı.
araştırmadayım. senin model doğtaşın sanırım bende hatırlıyorum biyerden bu modeli??
nereden aldın

teş.ederim canım, beğenmene sevindim..
ben yataştan aldım.. eğer düşünürsen yataşta acayip indirim var.. hafta sonu uğradığımızda aldığım fiyatın 500 TL aşağısına inmişti.. bir bak istersen canım... şimdiden alacağın mobilya hayırlı olsun:)))

iyimiş fiyatları bende doğtaştan bakmıştım yataşta fena değil. birde dotaşta tasarım ödüllü bi yatakodası takımı var çok güzel dolap içleri falan ama ben beyaz istiyorum yaa bi türlü karar veremedim.
maskoya gittik gezdik biraz. modokoya da gitmek istiyorum orda daha modern şeyler de olabiliyor bazen ama piyasa çok pahalı :(

iyimiş fiyatları bende doğtaştan bakmıştım yataşta fena değil. birde dotaşta tasarım ödüllü bi yatakodası takımı var çok güzel dolap içleri falan ama ben beyaz istiyorum yaa bi türlü karar veremedim.
maskoya gittik gezdik biraz. modokoya da gitmek istiyorum orda daha modern şeyler de olabiliyor bazen ama piyasa çok pahalı :(

canım ben maskoyada modokoyada gitmedim... kafamdaki belliydi zaten.. kesinlile sürgülü ve koyu renk olmayacak bir model istiyodum... içime sinen de bu oldu.. istersen e-5 üzerinde gebzeye varmadan spotçular çarşısı açıldı.. poli spotçular çarşısı... oraya da git... biz aldıktan sonra açılmıştı... yine de gititk ve güzel şeyler vardı... bence aklında kalmasın bir uğra orayada.. ulaşımı çok kolay..

anladım cnm sağol.
insan çok mağazaya bakınca karar vermekte çok zorlanıyor. sen en iyisini yapmışsın.
bizde üç beş mağazada salon takımı duvar ünitesi koltuk beğendik hangisi olsun diye düşünürken kendimi alamadım. insanın kafası karışıyor.
bende çok gezmicem eyupteki mobilyacılarada gidicem yada ısmarlama yaptırırım :)

Back
X