Ve Samsunun Gülleri buluştu

canım benim güzel msj ın için çok teşekür ederiz. opuyorumnanaktan

Hadi buluşunda bizde sizin resimlerinize bakarak hasret giderelim.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug::1hug:

hihoyyytmekan harika bayanlar harika gün tabii ki harikazemuszemus....Gülümsemeniz eksik olmasınopuyorumnanaktanBaşkent ten sevgilerkaydirigubbakcemile5a.s.

Samsun buluşmalarını vakit buldukça pc başına oturabildikçe takip ediyorum canım benim...Böylelikle hasret gideriyorum sizleri gördükçe...a.s.

şekeriz plansız 3,5 kişi görüştüysek planlı programlı 15 kişiyi buluruz biz opuyorumnanaktan

selam lar da nıye kımse yok hadın ya mıllet neler yapıyo bızde kımse yok nerde bu kızlar samsunlular heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerdesınız ya

amway serbest girişimcisiyim samsunluluar pazar günü saat 16:00 da öğretmenler evinde seminerimiz var ilgilenen arkadaşları bekliyorum

hepınız harıkasınız sız olayı aşmışsınız bakıyorum da gun falan 50 tl ıyı valla of gezın yıyın eğlenın
alyaa ççok tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…