- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
oooooo ne diimm valla süpper bi buluşma olmuş vallaa..hepinizde mükemmel çıkmışsınız...
teşekkür ederim hayatım güzel gözlerle bakmayı bilenlerdensinkaydirigubbakcemile3
sende bu ailenin küçük kızısın daha güzelya, şekerim hihoyyyt
teşekkür ederim ablacığım hepimiz bir aileyizde siz aile içinde aile oldunuz yaa delikafadulden
slm güzel hatunlar buluşma süper olmuş kıskandım yaa ben gelemedim annemim hastalığı nedeniylee çok üzüldüm cnlarım ya hepiniz harikasınız inş bi dahakinee bende orda olurum allah hepinizin yar ve yardımcısı olsunn
son dakika haberi : gülnur ablacığım ve anneciği az önce yanımdaydılar opuyorumnanaktan beni çok mutlu ettiler iyiki gelmişler , onları benim kumaşçıya bıraktım ben işyerime geri geldim zaten kumaşçı karşımızda kaydirigubbakcemile3
OY OY OY TORPAĞINIZA KURBAN OLAM SİZİN opuyorumnanaktan
MUHTEŞEMSİNİZ CANLARIM, DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN,
YÜZÜNÜZ HEP BÖYLE GÜLSÜN,
ŞU KK'YI KURANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN, ONLARIN SAYESİNDE ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR KURDUK,
ALLAHIN İZNİYEL DAHADA GÜZEL BULUŞMALARIMIZ OLACAK İNŞALLAH,
ANKARADAN KUCAK DOLUSU SEVGİLER CANLARIM,
HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM:1hug:a.s.turkbayragi
ben beklerken ilk gülseren ablam geldi:sm_cool:
hani gerisi nerde :uhm: gelin buraya bakın ben sizi ne yapacamklava: klava: klava:
cokkkk kötüsnüzzzzzzzz küstüm valla sekeylerrrrrrrrr ben yokum yaaaaaa.....
GüzeL eğlenmişsiniz anlaşılan :) Bebişlerde çok şekerler... Allah Bağışlasın ..
kaydirigubbakcemile3Güzel Samsun'umun Güzel bayanları dostluğunuz daim olsun.:lepi: a.s. Yaşlanmayan ama yaşanan gelecek günlere taşınsın.Çünkü şarap kıvamında olan dostlukların kıvamına doyum olmuyor. Sağlıcakla kalın..:içelim::içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?