Ve Samsunun Gülleri buluştu

hepınız harıkasınız...bulusma fotograflarına bakmak cok guzel oluyo...
dostlugunuz daım olsun..

ayrıca analı kızla sarıboceq ve alyaya bayıldım ya...cok optum mıs gıbı bebısı

güneşciğim gelmiş hoşgelmiş. yorumların için teşekürler.samsundan da size kucak dolusu sevgileropuyorumnanaktan

çok güzel bir buluşma olmuş, dostluğunuz daim olsun kızlar...samsunlular harikasınız...

Son düzenleme:
hepiniz cok guzelsiniz .
saruboceq ve kizi prensesi alya derin harikasini sahanesiniz ya.
masallah cok tatli bir yavrun var

çok teşekkür ediyorum canım sağol bitek sen keşfetdin beni bende seni hepinizi sevdimopuyorumnanaktan

resimleri şimdi görebildim sositososito
ne ka güzel çıktınız la
dostluğunuz daim olsun
ama aranızda en güzel alya derinimdi :lepi:

kızlar hepiniz cok tatlı sıcak ve samimi cıkmıssınız ne güzel imrendim valla size ama bisey dmeden gecemeyecem benim canım arkadasım sagomistim ay parcası gibi duruyo aranızda nacizane görüsüm

kızlar hepiniz cok tatlı sıcak ve samimi cıkmıssınız ne güzel imrendim valla size ama bisey dmeden gecemeyecem benim canım arkadasım sagomistim ay parcası gibi duruyo aranızda nacizane görüsüm

tatlım benm sağol balım hihoyyyt şimcik kızlar kıskancak beni seni öğrettimi sancakalr hihoyyyt ammmmaaa senin güzelden anladıınını bilmiyolar kanımca kaydirigubbakcemile5 valla bu gece beni öldürcekler kimse yok atıyom haaaaaaaa hihoyyyt

vayyy vayyyy sen bizdeki parıtıdannn tam seçemedin galiba şekerrrrr:roflol::roflol:
ehh sagomistde güzel ama ucundan accuuuukkkzemuszemus
neyse kızlar ben kaçarrr yatağımm tempo tutmaya başladıııı uyumaya gidiyoruummmmirmirmirmir

çıtıııırrrrr kızlarrrrrr günün ilk günaydını benden olsunopuyorumnanaktanönceliklen topiğimize güzel ve içten yorumları ile katılan tüm arkadaşlara gönül dolusu teşekkürleropuyorumnanaktanbuyrunnnnnnnnn....sonracıma şahsıma yorum yapan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyor,kocaman öpücükler yolluyorumkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan.......ben dün bütün gün anacığımla mutfakçısı,ankastrecisi,seramikçisi,kapıcısı,laminantcısı vs vs vs gezmekten ayaklarıma kara sular inmiş ve bitap bir vaziyette,akşam 20:00 gibim eve düştüm-tatlicadiarzu-söylemiştim canım anacığım tadilat yaptırıyor diye...aslında bu iş tadilatı aştı evin duvarları hariç her yer söküldü..hoş onlarda tekrar sıvanıp boyanıyor:sm_confused:eee tabii millet aç beni beklemiş,yemek hazırla mutfağı topla saat 22...sonra ütülere geç saat oldu 00:30...topiğide merak ediyorum...ama bacaklarım isyan ediyor bir yandan hadi dedim şunları bir yükseğe kaldırayım yarım saat dinlensinler..topiğe bakarım...mirmirmirmir işte o yarım saat olmuş bu saat :1ninca:eşim üstümü örtmüş uyumuşum...alkisalkisalkis alkisalkisalkis hayli erken ama bir kere uyandım mı daha uyuyamam...akşam üzeri kesin şekerleme yapacağım belli oldu:roflol::roflol:...bu seneki yaz temizliğim evlere şenlik vallahi... Allah hayra getirsin bir sürü şey araya girdi.... 5 gündürde gezmeler,buluşmalar çarşılar -tatlicadiarzu-dün gece eşime diyorumki "boşver ev böyleykende yaşanıyormuş, yıllarca boşuna harap etmişim kendimi"ne yapayım arsızlığı ele aldım artık:roflol::roflol:siz boşverin amisos'u felan bana gelin hepiniz ...herkesin eline bir iş vereyim "1.geleneksel ekrulum'un yaz temizliği şenliği,etkinlik günleri" düzenleyelimdelikafadulden delikafadulden :tomato: :tomato::roflol: :roflol:vallahi size neler hazırlarım,yetmedi dışardan siparişler veririm...olmaz mı? peki bir biskkrem versem :tomato:....bugün dilimi ısırayım birşey çıkmazsa enerjim bitene kadar evle uğraşacağım hiç gelemem buralara kusura bakmayın:dilcikar:topik size emanet.....gülnur'um mesajını geç almış oldum özüürr,gülserencim kızına kavuşmuşun gözyaşları ile öğrendim...gözünaydın...sago'cum sanada geçmiş olsun kuzucum...monsör'üm öptüm yanaklarındann...:a015:ekrulum kaçar kızlarrrr

valla gülnur çok güzel mişsin maşşallah ..hepiniz öyle
yanlız anlamadığım bişeyvar birsürü fıstık var samsundan ama neden kimseler topiğimize gelmiyo ..orayada bekleriz herkesi ..hepinize günaydınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…