• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Orkide'nin Çeyiz MAcerası BAŞLASIN:)

ben de acabalarla almıştım onu zamanında, benimki pamuk saten olandan ve fazlasıyla beğendim. onun yanındaki sarev pamuk saten nevresimimden hiçbir farkı yok dokunsal olarak,tabi yıkanınca nasıl olur bilemem.

Aldım gitti bendeeee:52:

Kütahya fincanlara ba-yıl-dım!:69:
Ben hiç görmemiştim,bi Bernardo da var sanıyorduuuummmmmm:52:

Aldım gitti bendeeee:52:

Kütahya fincanlara ba-yıl-dım!:69:
Ben hiç görmemiştim,bi Bernardo da var sanıyorduuuummmmmm:52:

canım ben avon temsilcisiyim ve belli bir satış yapınca hediye geliyor,üzerinde avon temsilcilerine özel tasarım yazıyordu,ben de hakikaten başka hiçbir yerde göremedim.

canım ben avon temsilcisiyim ve belli bir satış yapınca hediye geliyor,üzerinde avon temsilcilerine özel tasarım yazıyordu,ben de hakikaten başka hiçbir yerde göremedim.

Avooonnnnn:52:
Benim cici annem avoncu belki o almıştııırrr:52:
Acaba sorsam verir mi bana:9::9:
Şuan var mı bu kampanya peki?:9::17:

Annem derken kayın anniş yani canım:9:
Biraz ayıp olur sanki:9: İsteyemem kiii:17::9:

hmmmmm ben de annen temsilciyse nasıl kapmamışsın diye şaşırmıştım:52::52::52::52:

valla şöyle bi bahsetmiş olsa dicem ki nazın geçiyorsa iste.

ama hiç bahsetmemişse ya o kadar satış yapmamıştır, ya da kendine saklamıştır:)
i

Eklemeyi unuttuğum parçara Devam:
Kütahya porselen türk kahvesi fincan seti ve su bardakları
Eki Görüntüle 541122
Saklama kabı setim, göründüğünün aksine küçük kaplar halinde:
Eki Görüntüle 541123
Sevgilimle evlenince kullanırız dediğimiz t-shortlerimiz(bunun koyu yeşil renginde olanı)
Eki Görüntüle 541125

Yaa kahve takımına bayıldım hatta öldüm bittim.. Ben de istiyorum ama Avon'dan hediye demişsin. Şimdi nerden bulcam yaa :((

hmmmmm ben de annen temsilciyse nasıl kapmamışsın diye şaşırmıştım:52::52::52::52:

valla şöyle bi bahsetmiş olsa dicem ki nazın geçiyorsa iste.

ama hiç bahsetmemişse ya o kadar satış yapmamıştır, ya da kendine saklamıştır:)
i

Ah annem olsaydııııı:9::9:
Şimdi istenmez ki kadından:9::9::9:
Bahsi de geçmedi,neyse nasip kısmet napalım:27:

:46::46::46: cnmm sende açmışsınn topic hayırlıı olsunn herşeyinn çok güzel Allahım hepsini güzel günlerde kullanmakk nasip etsin canım:16:

Back
X