• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Orkide'nin Çeyiz MAcerası BAŞLASIN:)

güle güle kullanırsın inşallah canım zevkine göre döşersin umarım evini :)

Güle güle kullan 2013 gelinciğiiiii:54:
Gold case İstanbul sende de vaaarrrmıışşş:52:
Almayı düşünüyorum da kalitesi nasıl acaba?:26:

Güle güle kullan 2013 gelinciğiiiii:54:
Gold case İstanbul sende de vaaarrrmıışşş:52:
Almayı düşünüyorum da kalitesi nasıl acaba?:26:

ben de acabalarla almıştım onu zamanında, benimki pamuk saten olandan ve fazlasıyla beğendim. onun yanındaki sarev pamuk saten nevresimimden hiçbir farkı yok dokunsal olarak,tabi yıkanınca nasıl olur bilemem.

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin mutlulukla kullanın inşallah :)

tatlımmmm herseyin cok guzel :16:

bitirdigin evine yerleştirdigin gunleri de en kısa zamanda gormeni diliyorum

aşkla kullanın :54:

hayırlı olsun canım, hem topiğin(dün cepten girip bakamamıştım ), hem deeeeee çeyizciklerin :16::16:
maşallah çoğu şeyin tamamlanmış, hatta eksik bir şeyin kalmamış gibi :54:
kalanlar varsa bir çırpıda hazırlatmayı nasip etsin :34::54:

canım hepsini güle güle kullan çok güzeller. bende 4 sene önce kütahyadan paket almıştım bazen keşke şimdi alsaymışım diyorum ama bazende iyiki almışım şimdi bide onun masrafı yok diye düşünüyorum:1:

hayırlı olsun canım, hem topiğin(dün cepten girip bakamamıştım ), hem deeeeee çeyizciklerin :16::16:
maşallah çoğu şeyin tamamlanmış, hatta eksik bir şeyin kalmamış gibi :54:
kalanlar varsa bir çırpıda hazırlatmayı nasip etsin :34::54:

valla yükümü bayağı hafiflettim, geri kalanı da nişan sonrası tamamlarız inşallah.
açıkçası maddi olarak çok sıkışmayalım deyip 2014'ü düşünür olmuştum da senden cesaret aldım, 3 günlük dünyadan sevdiğime kavuşmadan gitmek istemiyorum.zira bizim adamın pek bi hazırlığı yok:9::9::9:
canım hepsini güle güle kullan çok güzeller. bende 4 sene önce kütahyadan paket almıştım bazen keşke şimdi alsaymışım diyorum ama bazende iyiki almışım şimdi bide onun masrafı yok diye düşünüyorum:1:

çok teşekkür ederim:21:

benimki schaffer, hatta soradan olumsuz çok yorum okudum buralarda ama olsun napalım çöpe atacak halimiz yok ya, hem belli olmaz biraz da şans işi deyip sevmeye karar verdim çeyiz setimi,seviyorum da zaten:9:

Eklemeyi unuttuğum parçara Devam:
Kütahya porselen türk kahvesi fincan seti ve su bardakları
$100_1818.webp
Saklama kabı setim, göründüğünün aksine küçük kaplar halinde:
$s-box-0-0.webp
Sevgilimle evlenince kullanırız dediğimiz t-shortlerimiz(bunun koyu yeşil renginde olanı)
$imagesCA0F79LY.webp

uuuwwww çok güzel bir çeyiz
güle güle kullan inşallah canım
ve tabi aşkla :16::16:

Hepsi biribirinden güzel orkidecim :nazar: , Allah güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tatlım :16:

Back
X