Söz Kesimi Ve nihayet ; Söz Verdik :)

Hadi bakalım hayırlı olsun canım sıra nişanda bu heyecan hiç bitmez ama en güzelleri gerçekten.Hala dün nişanlanmışım gibi heyecan yaşıyorum bende.

Şimdi gördüm ben de.

Maşallah canım,Rabbim tamamına erdirsin,her şeyiniz çok güzel.

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.. Çok güzel bir söz olmuş, tebrik ederim

Hadi bakalım hayırlı olsun canım sıra nişanda bu heyecan hiç bitmez ama en güzelleri gerçekten.Hala dün nişanlanmışım gibi heyecan yaşıyorum bende.

Sağolun kızlar çok teşekkür ederimm Öncesinde stre yapıyordum herkes o gün telaştan nasıl geçicek anlamıcaksın bile demişlerdi.. gerçekten dedikleri gibi oldu

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok güzelsiniz yüzleriniz gözükmüyor ama çok yakıştığınız belli:)

sende topuklu ayakkabılar onun ayaklar çıplak çok tatlısınız gerçekten:)) yakında beni de bekliyor böyle bir merasim o yüzden iyice inceledim:)
kıyafetin de çok hoş olmuş abartısız ve şık gerçekten.
çikolata ne zaman ikram ediliyormuş sahi??

hayırlı olsun

heyecanını ve mutluluğunu çok güzel anlatmışsın

fotoğraflarda çok güzel

Allah mutluluğunuzu daim etsinnn

maşallahh :) allah daim etsin hayırlı olsun inşallah :) darısı başımaaa

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok güzelsiniz yüzleriniz gözükmüyor ama çok yakıştığınız belli:)
Çok sağolun kızlar teşekkür ederimm

hahah :) valla ben söyledim o kadar sende ayakkabı giy bak yanında temizini getir falan diye yok istemem uğraşamam dedi zaten aradaki boy farkını ancak dengeledim topuklularlaa
ben hoşgeldiniz diyerek dağıttım tatlım
erkekte çok dikkat çekmiyo canım bu arada ama gelini bi hayli inceliolar
arkadaşlarım duymuş o gün sevgili kayınvalideciğimm pamukprenses te çok güzel olmuş diyormuş kardeşinee

Son düzenleme:
söz olalı aylar olmuş ama bende aylardır foruma girmiyordum çok geç bir tebrik ama umarım nişan düğün tebriklerimde geç kalmam
Allah tamamına erdirsin tatlım, kurabiyelerine bayıldım nerde yaptırdığını sorabilirmiyim ve söz tepsinede bayıldım bayıldım ayıldım resmen onuda öğrenebilirsem sana minnettar olacağım

canım teşekkür ederim çok sağol söz kurabiyelerimi kurabiyefırınım dan yaptırdım nette araştırınca bulabilirsin canım Çorlu'dan.. Yastığımıda gittigidiyordan almıştım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…