- Konu Sahibi GaydiriGubbakCemile
hayırlı olsun cnm allah mutlu etsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Herşeyiniz çok güzel çok özenerek olmuş , neyseki bizim fotoğrafçımız vardı nişandan önce ben nişan anında gelenlerden birisi
hayırlı olsun cnm allah mutlu etsin :)
tebrik ederim allah tamamını erdirsin... bir ömür boyu mutluluklar
Çok güzel anlatmışsın mutluluklar
ay canım benim nasıl güzel anlatmışsın sanki ordaymışım gibi hissettim. herşey çok güzel olmuş tatlım benim allah mtluluğunuzu daim etsin
darısı bizlere inşallah
Çok teşekkür ederim birtanemcanım maşalllah çok güzel olmuşssun kıyafetin yüzükelr kurabiyeler herşey çok güzel mutluluklar hayırlısı olsun canım
valalhii şart bizim kızlar benden panik haldeydi foto moto yalan olduhayırlı olsun can..Bende tavsiyene katılıyorum benim ne yüzük tepsimin fotosu var nede isteme anında tam bir video ogüne özel fedai bir arkadaş şart
Çok güzel olmuşşsunuzz , çok çok güzel bir anlatım okurken gülümsetti benni...
Çok ama çokkkk mutluuu olllll
Darısı başımaa
Kurdele kaldı mı kurdeleee
Hayırlı Olsun canım.....Allah tamamına erdirsin,darısı olmayanların başına olsun..Kınanı ve düğününüde böyle resimli,muhabbetli okuyup görmek isteriz.....
teşekkürler tatlım aminnn
kalmazmıı yolla adresiii
Bu mesajından sonra gelen bildirimde mesaj vardı şokladım gerçekten yolladı mı diye başka bi arkadaşmışDurr hemen özel msj yollayımm
Canım herşey harika görünüyor
Mutluluğunuz aşkınız huzurunuz daim olsun inşallah
Darısı başımaaa inşallahhh :))
canım benimmm çok sağol çok tşk ederimmkuzum benim tekrar söylüyorum herşey çok güzel, çok ama çok mutlu olacaksınız inşallah
Bu mesajından sonra gelen bildirimde mesaj vardı şokladım gerçekten yolladı mı diye başka bi arkadaşmış
QUOTE]
Heyy ALLAHım hiç güleceğim yoktu kısss çok yaşa sennn
Tekrar tekrarrr mutluluklarrrrrrr
sağolasın canım benimTekrar tekrarrr mutluluklarrrrrrr
ne guzel anlatmıssın ben yasamıs gıbı oldum :)
allah mutlu etsın darsını da bana versın ınsalllah :))