• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Ve nihayet ; Söz Verdik :)

Hadi bakalım hayırlı olsun canım sıra nişanda bu heyecan hiç bitmez ama en güzelleri gerçekten.Hala dün nişanlanmışım gibi heyecan yaşıyorum bende. :16:

Şimdi gördüm ben de.:54:

Maşallah canım,Rabbim tamamına erdirsin,her şeyiniz çok güzel.:nazar:

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.. Çok güzel bir söz olmuş, tebrik ederim :16:

Hadi bakalım hayırlı olsun canım sıra nişanda bu heyecan hiç bitmez ama en güzelleri gerçekten.Hala dün nişanlanmışım gibi heyecan yaşıyorum bende. :16:

Sağolun kızlar çok teşekkür ederimm :16: Öncesinde stre yapıyordum herkes o gün telaştan nasıl geçicek anlamıcaksın bile demişlerdi.. gerçekten dedikleri gibi oldu :51:

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok güzelsiniz yüzleriniz gözükmüyor ama çok yakıştığınız belli:)

sende topuklu ayakkabılar onun ayaklar çıplak çok tatlısınız gerçekten:)) yakında beni de bekliyor böyle bir merasim o yüzden iyice inceledim:)
kıyafetin de çok hoş olmuş abartısız ve şık gerçekten.
çikolata ne zaman ikram ediliyormuş sahi??

hayırlı olsun :46:

heyecanını ve mutluluğunu çok güzel anlatmışsın :nazar:

fotoğraflarda çok güzel :nazar:

Allah mutluluğunuzu daim etsinnn

maşallahh :) allah daim etsin hayırlı olsun inşallah :) darısı başımaaa:1: :46:

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok güzelsiniz yüzleriniz gözükmüyor ama çok yakıştığınız belli:)
Çok sağolun kızlar teşekkür ederimm :16:

sende topuklu ayakkabılar onun ayaklar çıplak çok tatlısınız gerçekten:)) yakında beni de bekliyor böyle bir merasim o yüzden iyice inceledim:)
kıyafetin de çok hoş olmuş abartısız ve şık gerçekten.
çikolata ne zaman ikram ediliyormuş sahi??

hahah :) valla ben söyledim o kadar sende ayakkabı giy bak yanında temizini getir falan diye yok istemem uğraşamam dedi :35: zaten aradaki boy farkını ancak dengeledim topuklularlaa :27:
ben hoşgeldiniz diyerek dağıttım tatlım :ssz:
erkekte çok dikkat çekmiyo canım bu arada ama gelini bi hayli inceliolar :27:
arkadaşlarım duymuş o gün sevgili kayınvalideciğimm pamukprenses te çok güzel olmuş diyormuş kardeşinee :30: :9:

Son düzenleme:
söz olalı aylar olmuş ama bende aylardır foruma girmiyordum çok geç bir tebrik ama umarım nişan düğün tebriklerimde geç kalmam:16:
Allah tamamına erdirsin tatlım, kurabiyelerine bayıldım nerde yaptırdığını sorabilirmiyim ve söz tepsinede bayıldım bayıldım ayıldım resmen:52: :31: onuda öğrenebilirsem sana minnettar olacağım:17:

söz olalı aylar olmuş ama bende aylardır foruma girmiyordum çok geç bir tebrik ama umarım nişan düğün tebriklerimde geç kalmam:16:
Allah tamamına erdirsin tatlım, kurabiyelerine bayıldım nerde yaptırdığını sorabilirmiyim ve söz tepsinede bayıldım bayıldım ayıldım resmen:52: :31: onuda öğrenebilirsem sana minnettar olacağım:17:

canım teşekkür ederim çok sağol :16: söz kurabiyelerimi kurabiyefırınım dan yaptırdım nette araştırınca bulabilirsin canım Çorlu'dan.. Yastığımıda gittigidiyordan almıştım canım :16:

Back