ve nihayet!!!Msn'de sizi kim engellemiş,buyrun.

arkadaslar bende online olan kişileri denedim onlarda da resim cıkmadı uzun süredir görüşmediğiniz kişilerin resimlerini göstermiyor msn ama görüştüklerinizin profil resimlerini tutuyor durum bundan ibaret

hayır hiç alakası yok. benim belki iki aydır görüşmediğim kişilerin bile resmi var orda. ama daha dün görüştüğümün yok.. yani doğru burdaki anlatılan..bizzat denenmiştir:)

hayır hiç alakası yok. benim belki iki aydır görüşmediğim kişilerin bile resmi var orda. ama daha dün görüştüğümün yok.. yani doğru burdaki anlatılan..bizzat denenmiştir:)
o zaman msn bana kıyak geçiyor beni engelleyenleri bile online gösteriyor :teytey::teytey:

o zaman msn bana kıyak geçiyor beni engelleyenleri bile online gösteriyor :teytey::teytey:

Canım,hakkaten de msn sana kıyak geçiyor :1rolleyes:
Senin için tekrar tekrar denedim ve hepsinde de görüyorum engelleyenleria.s

eeee o zaman herkes engelemiş beni obaaaaaaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

eeee o zaman herkes engelemiş beni obaaaaaaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Canım konu iyice kaynadı..
Çoklu msn açabiliyorsan kendi msnlerinden biriyle,diğer adresini bi engelle bakalım.şutarafagitti

bende denedim sanirim hep engelleyenler cikmiyor

ben kendim denedim ve eger "Resmimi kimseye gösterme" diye ayarlarsan o zaman da göstermiyor....kendim bizzat kac defa denedim...yani tam emin olamayiz bizleri engelleyip engellememedikleri...Sadece resmi kimseye göstermek istemiyordir, o zamanda cikmiyor....deneyin isterseniz

İyi de canım,kim,ne sebeple "resmimi kimseye gösterme"yi seçer ki mantıken? İstemeyen resim koymaz zaten..

Valla söylemeden geçemiycem;bu formülü biryerde buldum,sevindim..Bütün iyi niyetimle paylaşayım dedim,olay ne hale geldi.fisfisfis
Bunu bulan ben değilim kızlar,ama ben bulana müteşekkirim şahsen...

Lütfen söylediklerimi üstüne alınma canımyerimseniben

selicim lütfen yanlis anlama kötü niyetle söylememistim ben :teselli:

bende cok iyi buluyorum bu yöntemi sadece acaba diye bir soru sordum siz denedinizmi???

sakin yanlis anlama tamammi:1hug:

pardon üstüme alinmiyacaktim degilmi

Sevimli Şeniz
Hayır denemedim canım.Ama kafam allak bullak,bünye uyku istiyo. Şu saatte denemiyim diyorum.Yarın bi de bunu dener,yazarım canım,seni mi kırıcama.s.

ben de denedim canım bende de resimsiz çok kişi çıktı ama beni engellemiş olmaları imkansız olanlar da var içlerinde.ay bılmıyorum kafam karıştıkafamçokkarıştı
deeeeeeeeeee selicim canım benim bu yöntem doğruysa eğer sen de beni engellemiş görünüyorsun:çok üzgünüm:aşkolsun sana:çok üzgünüm:

talin cim.. resim çıkan yerde hiç bir resim görünmüyor... yani boş msn resmi de olmuyor... ben denedim iki adresimden birtanesini engelledim ancak öyle anladım.. yoksa ilk kontrolümde engellem ihtimali olmayanları bile engellemiş gibi düşündüm ve üzülmüştüm :-S daha iyi anlamanız için az sonra resim koycam:)

tamam bekliyoruz:sm_cool:

Engellemeden önce, profil ayrıntılarında web görünümü ve msn görünümü var..

Engelledikten sonra. msn görünümü kayboluyor :)

Umarım anlaşılmıştır. tatlicadiarzu

Venüsçüm,
Çook teşekkür ederim,çok güzel anlatmışsın.Emeğine sağlık..Şeniz

Ama az önce msn'de Talin'le görüştüm.İşin ilginci yazışırken denediğinde bile sanki onu engellemişim gibi görüyor beni..Yani benim msn resmimde kullandığım kediciği göremiyor:1no2:Kafam karıştı,çünkü aynı adresimi kendim deniyorum sonuç doğru çıkıyor..Düşünüyorum,acaba bizim msn sürümü,bazı arkadaşlardan farklı mı?Çünkü aynı senin anlattığın şekilde ben her denememde engelleyenleri görüyorum

Ben bi kahve içeyim CADIARZU

Önemli Not: Bazı msn sürümlerinde ve farklı adreslerde farklılık yaratabilir
örneğin mynet, gmail,msn,tt.net, superonline gibi passport e-posta adreslerinin MSN kaydedilip kullanılması durumlarında farklılık olabilmektedir

Bilginiz olsun arkadaslar yerimseniben

Ah evet zepp,harikasınŞeniz
Doğru yaa,Talin'in mail uzantısı farklı benden:sm_cool:
Çook teşekkür ederima.s.

Bu kadar ugrasmaya bile gerek yokki...

Eger msn in en son msn plus versiyonunu kullaniyorsaniz orda zaten menüde bi secenek var...

Ama benim kullandigim msn almanca oldugu icin simdi tam anlatamiyorum nerden bakildigini...

o secenege giriyorsun ve msn indeki bütün kayitli kisilerin oldugu bi liste cikiyor isimlerin yaninda evet veya hayir yaziyor....

Evet´se hersey normal yani "evet listesinde varsin"
Hayir´sa seni engellemis yani "hayir, onun listesinde yoksun"

O kadar uğraşmıyorsun ki..Diyebilirim ki 1 dk bile sürmüyor öğrenmek..
Plus'la hiç denemedim,doğrudur da..a.s
Ama plus'ı olmayanlar için bu da bir alternatifyerimseniben

bana anlatabilirmisin özel mesajla almancadan belki ben türkceye cevirebilirim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…