ve nihayet!!!Msn'de sizi kim engellemiş,buyrun.

*seli*

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
678
8
316
Ve nihayet...:sm_cool:
Denemişler,ben de denedim,kesinlikle işe yarıyor..
Bakalım sizi kimler engellemiş..

Sizi engellendiğinden süphelendiginiz kisiye sağ tıklayın. >>>görünüm>>>profil>>> "profil ayrintilarini göster" >>>seçin.
Eğer kişinin fotosu görünüyorsa engellememistir. Kişinin fotosu görünmüyorsa maalesef engellemistir.

EDİT: Maalesef artık sonuç doğru çıkmıyor arkadaşlar.Sanırım Microsoft duruma müdahale etti ve önlem aldı...

Son düzenleme:

CANIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR BİLGİ DENEDİM 2 KİŞİ ENGELLEMİŞ ONLARDA ZATEN ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN BENDE ŞİMDİ ONLARI ENGELLERİM jeyyar

CANIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR BİLGİ DENEDİM 2 KİŞİ ENGELLEMİŞ ONLARDA ZATEN ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN BENDE ŞİMDİ ONLARI ENGELLERİM jeyyar

AA,cidden engellemiş mi?Kötü Kazen
Ben kendi msn adreslerimle denedim,yani kendimi engelleyip kontrol ettim..
Ama merak ettim kıs, kim engellemiş benim arkadaşımı:mymeka:
Sağol canım cevap içina.s.

eğer doğruysaaa çok canım sıkıldı beklemedığım kişiler engellemiş beni senağlamasenağlama

eğer doğruysaaa çok canım sıkıldı beklemedığım kişiler engellemiş beni senağlamasenağlama

Çok üzüldüm canım:teselli:
Ama maalesef doğru..Kendi msn hesaplarımla denedim,hepsinde de doğru çıktı sonuç..şutarafagitti
Ama üzme kendini,böylece tanımış oldun o kişileri de..a.s.

Bitek ben beceremedim heralde sayfa görüntülemiyo falan dio

Harikasın çooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederima.s.a.s.a.s.
Rica ederim canım..Valla bu yöntemi bulanlara ben de müteşekkirim.Bir sürü yöntem duydum ama ilk kez işe yararını gördüm ben de..Sevgilera.s.

ya arkadaslar benim program ingilizce bana yardim edebilecek varmi?

Msn programın mı ingilizce?O zaman türkçesini indir,bak nasıl yardımcı oldumsırnaşık şey
Engelleyenleri bulmak açısından soruyorsan valla şöyle dene istersen kişinin adına sağ tıkla,açılan kutucukta üstten sayarken 8.sırada türkçesi görünüm olan yere tıkla.(Yanında ok işareti de var zaten.)Açılan kutucukta profil en altta zaten,ona tıkladığında direkt o kişinin msn sayfasına gidersin.Msn resminin alt tarafında profil kelimesinin geçtiği yere tıkla.Bak bakalım yeni ekrana o kişinin msninde kullandığı resmi geliyor mu? Gelmiyorsa seni engellemiştir canım.

(Benim ingilizce de zayıf,o bakımdan sana matemetiksel dehamla yardım edeyim dedim:roflol:)
Sevgilera.s.

evet oldu bi kişiden şüpheleniyodum oda engellemiş
saol selicüm canum Şeniz

tşk ederim bende denedim kimse engellememişşşşşşşş:)

evet ya, gerçektende gösteriyor bu..
gerçi ben kim engelliyor, kim engelmiyor bilirim zaten ama

arkadaslar bende online olan kişileri denedim onlarda da resim cıkmadı uzun süredir görüşmediğiniz kişilerin resimlerini göstermiyor msn ama görüştüklerinizin profil resimlerini tutuyor durum bundan ibaret

arkadaslar bende online olan kişileri denedim onlarda da resim cıkmadı uzun süredir görüşmediğiniz kişilerin resimlerini göstermiyor msn ama görüştüklerinizin profil resimlerini tutuyor durum bundan ibaret

fisfisfis ..Dur,ben bi koşu deneyip geleyimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…