msn plus kulandım ben bundan bi kaç yıl önce gercekten süper program discovery de kullandım hatta discovery de biri sizin msj pencerenizi açtığında kapattığında bile haber veriyor hatta bu programlarla ben çewrimdısı olan arkadasları bile görüyordum yalnız bilg.e cok zarar verdiği için artık kullanmıyorum
bende denedim sanirim hep engelleyenler cikmiyor
ben kendim denedim ve eger "Resmimi kimseye gösterme" diye ayarlarsan o zaman da göstermiyor....kendim bizzat kac defa denedim...yani tam emin olamayiz bizleri engelleyip engellememedikleri...Sadece resmi kimseye göstermek istemiyordir, o zamanda cikmiyor....deneyin isterseniz
Sevindim canım engellemediğine,rica ederim.yerimsenibençok teşekküelr benim bitanecik gıcık ex aşkım engellememiş şükür
hangi anlamda bilgisayara zarar veriyordu???
Canım,zaten o seçeneği seçen kişinin msn,inde de resim olmuyor.Yani msn listende o kişinin resmi yoksa,profilinde de resim olmuyor.Bilmem anlatabildim mi?a.s.ben bu konuyu bilmeyen arkadaşların okuyup bilmesini istiyorum güzel bir uygulama ben denedim ama bazı arkadaşlarda resmimi gösterme seçeneğine girincede işaretliyip olmaya bilir diyorlar ama hangi yerde :sm_confused:aslında bilen bir arkadaş bunu yazarsa birde öyle denemek lazım
Rica ederim canım.Bence de doğru a.s.ben az önce denedim, yani baktim,
bir kisi engellemis beni sadece,benneyaptımki
ve bende hemen onu engelledim,süprizzzzz
ve bir baktim bi dk oldu olmadi, msn'e girdi bu.:1shok:
Demekki dogruymus bu yöntem, cok tesekküler..:dance:
Canım,sanırım sen space sayfandan bahsediyorsun.Kendi space sayfandan kimlerin arkadaş listeni görmesini istediğine karar verebilirsin.yerimsenibenkızlar pekı ben bırkac kısının arkadas lıstesını gordum.benımkı baskaları tarafından gorulsun ıstemıyorum.ne yapmalıyım.
hmm ya şey kişi offline olunca sizi engellese de engellemese de resmi çıkmıyor diye biliyorum ben ee zaten engellediyse hiç online olmaz bizim kişi listemizde ben mi yanlış biliyorum acaba:uhm:bir de discovery i bende kullanmıştım palavra sıkıyor gibi gelmişti bana ayrıca veri aktarımını da yavaşlatıyor çok uzun zamandır kullanmıyorum o yüzden
hayır bu bılgı yanlış maalesef tutmuyor arkadaşlar üzülmeyin
hmm ama şey formattan sonra mesela kişi listende ekli olanların avatarları çıkmıyor çevrimdışı olanların yani.ee hal böyle olunca da profilinde de gözükmez.bu durumda formattan hemen sonra öğrenemeyiz bunun için kişinin online olmasını beklemek zorundasın online olup offline olduktan sonra bakabilirsin bunu bekleyeceiğin süreç içinde de baktın ki hep msnini açan kişiler artık açmıyor seni büyük ihtimalle engellediğini anlarsın zaten?
tabi ki öyle her şekilde tutmadığını belirtmek için örnek vermiştim sadece:).Sevgiler...Canımcım,
Tabii ki formattan sonra öyle olacaktır.
Formattan sonra ne normal kalıyo ki?yerimseniben
Benim kafam bayağı karıştı:uhm:kimisinde gösteriyo kimisinde göstermio demin arkadaşımla denedik benim msn yi engelledi bende baktım ama resim görünüyodu başka birine baktım ondada resim görünmedi kafam iyice karıştı:uhm::uhm:
Bence doğru bilgi arkadaşım:uhm:
Neye göre yanlış olduğuna karar verdin?yerimseniben
Benim baktıklarımın hepsinin msn adresleri hotmail.com neyse sağlık olsun.yinede cevap için teşekkürlera.s.
çunku ıkı msn nem var denedım hala resım görundu ve bi çok arkadasımda resım görunmuyor ama onlar benı engellememiş engellemezde emınım kendımde denedım zaten bu bılgı yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?