• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve nihayet!!!Msn'de sizi kim engellemiş,buyrun.

Evet canım senin dediğin gibide olabilir benimde 2 tane msn adresim var ilk başta onlarda denemiştim gerçektende sonuç olumluydu ama şuan öyle değil:çok üzgünüm:

anaaaaaaaammmmm 11 yasındaki yegenimm engellemişşş :1shok: fayy bacaksıızzz Kötü Kazen

ben konuştuğum birine denedim..
konuşuyoruz ama görüntü resmi görülmüor..
ee o nasıl oluyor..
yanlış mı yapıorum acaba..
profil den sonra profil ayrıntıları falan yok bende profili tıklayınca yeni bi sayfa açılıo o kadar.

ben konuştuğum birine denedim..
konuşuyoruz ama görüntü resmi görülmüor..
ee o nasıl oluyor..
yanlış mı yapıorum acaba..
profil den sonra profil ayrıntıları falan yok bende profili tıklayınca yeni bi sayfa açılıo o kadar.

Canım, aslına bakarsan konu geçerliliğini yitirdi.
Neden dersen sanırım Microsoft engelleyenleri görmememiz için önlem aldı.
Ben bu konuyu açtığımda hepimiz defalarca denedik ve hepsinde de yöntem işe yaradı.Ama artık tutarsız sonuçlar çıkıyor maalesef.
En iyisi ben konunun başına yazayım da kimseyi yanıltmayalım böyle..a.s.

Canım, aslına bakarsan konu geçerliliğini yitirdi.
Neden dersen sanırım Microsoft engelleyenleri görmememiz için önlem aldı.
Ben bu konuyu açtığımda hepimiz defalarca denedik ve hepsinde de yöntem işe yaradı.Ama artık tutarsız sonuçlar çıkıyor maalesef.
En iyisi ben konunun başına yazayım da kimseyi yanıltmayalım böyle..a.s.

canımmm..
ben biraz konuları geriden takip ediyorum..
eski yorumları okuyunca anladım zaten :)
yine de saol..

resim koymayanların resmi çıkmıyor kızlar, benim en yakınlarımın bile resmi çıkmıyor böyle çok yakınım olan ve resmi olmayan çok kişi var, yani o kadar güvenilir bi yöntem değilmiş gbime geliyor.

Bende bir secenek söylim kızlar..
Birinin sizi engelleyip sildigini düşünüyorsanız.
Sizde msn listenizden önce engelleyin sonra da silin.
Daha sonra msn de seçenekler kısmından gizlilik bölümüne gelin. Engelliler bölümünde silip engellediğiniz kişinin adresine sağ tuş yapın. Eğer SİL butonu aktif ise sizi engelleyip silmiş demektir.

Kolay Gelsin :icecream:

Bende bir secenek söylim kızlar..
Birinin sizi engelleyip sildigini düşünüyorsanız.
Sizde msn listenizden önce engelleyin sonra da silin.
Daha sonra msn de seçenekler kısmından gizlilik bölümüne gelin. Engelliler bölümünde silip engellediğiniz kişinin adresine sağ tuş yapın. Eğer SİL butonu aktif ise sizi engelleyip silmiş demektir.

Kolay Gelsin :icecream:

canım bildiğim kadarıyla sizi sildiğini görmek için sizin silmenize gerek yok seçeneklerden gizliliğe girip o kişiye sağ tıkladığınızda sil butonu aktifse silmiştir yani işlem seninkiyle aynı ama silmeye gerek yok...buarada sildiğiniz kişi sizi silmemişse çevrimiçi olduğumuzu görebilir mi bunu engellemek için yasaklamak mı gerekiyor???

messenger discovery live

Karşınızdaki kişinin lakabı ile anlık ileti gönderilme (Bunun için bir başkası ile konuşurken yazınızın önüne !imitate yazmanız yeterli)
Yenilenmiş otomatik sanal konuşturma (Yazınızdan önce Windows Live Messenger sohbet penceresinde !Otoimiton yazarak otomatik olarak karşınızdaki kişinin adı ile yazı yazabilirsiniz)
Türkçe dil, tema ve eklenti desteği
“Şimdi yazıyor” tarzı yazıları gizleyebilme
Daha özgün lakap tanımlıyıcılarını Windows Live Messenger üzerinde gösterebilme
Karşıdaki kullanıcının her hareketini pencere veya uyarı şeklinde gösterebilme (Kullanıcı pencereyi kapattı, kullanıcı konuşma açtı gibi)
Karşıdan gönderilen titreşim, kart, simge gibi ek araçları engelleyebilme
“Flood” dediğimiz hızlı yazılan yazıları da engelleyebilme desteği
Otomatik yanıt desteği
Ek web kamerası seçenekleri
Windows Live Messenger resimlerini tek tuş ile alabilme
Windows Live Messenger hata düzeltme desteği etkinleştirmesi
İstenen kullanıcıya çevrimdışı görülebilme ve faydalı birçok ek ayar ve özellik

“Contact Manager” özelliği ile listenizdeki kişilerin kullandığı Messenger sürümünü, kişisel iletisini, MessengerDiscovery Live kullanıp kullanmadığını, son mesajını kimden aldığını, en son ne zaman çevrimiçi olduğunu öğrenebilirsiniz.(alıntıdır)

ayrıca engeleyen oldugu zaman sıze bu kısı sizi engelledi sizde engelemek istiyormusunuz die uyarı gösterir.tatlicadiarzuben kullanıorum çok güzel bir eklenti tavsiye ederima.s.

engelleyen engellemiştir
engellediği gün bitmiştir
ben engelleyeni değil
engelleyen beni kaybetmiştirsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

ya o kadar önemli bişeymi kızlar :içelim:

Kızlar yukardaki yöntemle (sil seçeneğinin aktif olması) sadece silenleri diil bizim eklediğimiz ama bizi kabul etmeyenleri de anlarız di mi? Ayrıca engelleyenleri anlamak için şu da bir yöntem diye duydum ama doğruluğundan emin diilim bu konuda bilgisi olan avr mı: Kişiye sağ tıkla görünüme tıkla profile tıkla "bu kullanıcıyla ilgili diğer bilgilere erişiminiz yok.erişim istemek için burayı tıklayın" yazıyorsa sizi ENGELLEMİŞTİR !!!!

Son düzenleme:
evet doğru çıkıyor.
engellemediğine emin olduğum bir kaç kişiye baktım, profillerini görebildim,arkadaş listesi vs bilgileri vardı.
ama bir arkadaşım engellemişti, ona girdim üstte sarı bi çercevede bu kişiden erişim istemek için tıklayınız falan yazıyordu.
gerçekten doğru hayırlı olsun:) ama ben tek kişiye baktım açıkcası..o da engellememiş:)

gerçekten işe yaradı ya.
çok şaşkınım.
bir iki kişiden daha şüpheleniyordum birisi engellemiş onların.
hazır şu an kullanılabiliyorken bakmak lazım:)

şimdi online bir arkadaş var, yani online olduğunu gördüğüme göre beni engellememiş onda denedim çıkan sonuca göre engellemiş olması gerek, bende tutmadı yani, diğer yöntemi de denedim şu sil tuşunun aktif olması meselesi bu arkadaşta o da aktif yani o da aksi sonuç verdi ma görüyorum adam burda online konuşuyorum=) demekki her zaman tutmuyor

şimdi kuzende denedim kız burda konuşuyorum , hatta dedim sen beni engellemişsin=) onu da engellemiş gibi gösterdi

şimdi online bir arkadaş var, yani online olduğunu gördüğüme göre beni engellememiş onda denedim çıkan sonuca göre engellemiş olması gerek, bende tutmadı yani, diğer yöntemi de denedim şu sil tuşunun aktif olması meselesi bu arkadaşta o da aktif yani o da aksi sonuç verdi ma görüyorum adam burda online konuşuyorum=) demekki her zaman tutmuyor

o sil tuşu zaten engelleyneleri görmenizde bi etkisi yok ki.sizi silen kişileri anlamaznız için geçerli sadece

Kızlar yukardaki yöntemle (sil seçeneğinin aktif olması) sadece silenleri diil bizim eklediğimiz ama bizi kabul etmeyenleri de anlarız di mi? Ayrıca engelleyenleri anlamak için şu da bir yöntem diye duydum ama doğruluğundan emin diilim bu konuda bilgisi olan avr mı: Kişiye sağ tıkla görünüme tıkla profile tıkla "bu kullanıcıyla ilgili diğer bilgilere erişiminiz yok.erişim istemek için burayı tıklayın" yazıyorsa sizi ENGELLEMİŞTİR !!!!

bildiğim en doğru yöntem tiramisu nun dediği
kays bence senin onlar açık görebilmen onların seni engellemesen sildiklerini gösteriyor araçlar dan sil seçeneğine bak bakalım

Back