• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve nihayet!!!Msn'de sizi kim engellemiş,buyrun.

msn plus kulandım ben bundan bi kaç yıl önce gercekten süper program discovery de kullandım hatta discovery de biri sizin msj pencerenizi açtığında kapattığında bile haber veriyor hatta bu programlarla ben çewrimdısı olan arkadasları bile görüyordum yalnız bilg.e cok zarar verdiği için artık kullanmıyorum

msn plus kulandım ben bundan bi kaç yıl önce gercekten süper program discovery de kullandım hatta discovery de biri sizin msj pencerenizi açtığında kapattığında bile haber veriyor hatta bu programlarla ben çewrimdısı olan arkadasları bile görüyordum yalnız bilg.e cok zarar verdiği için artık kullanmıyorum

hangi anlamda bilgisayara zarar veriyordu???

bende denedim sanirim hep engelleyenler cikmiyor

ben kendim denedim ve eger "Resmimi kimseye gösterme" diye ayarlarsan o zaman da göstermiyor....kendim bizzat kac defa denedim...yani tam emin olamayiz bizleri engelleyip engellememedikleri...Sadece resmi kimseye göstermek istemiyordir, o zamanda cikmiyor....deneyin isterseniz

Canım yeni aklıma geldi,bu soru:
Yani dediğin gibi elbette ki o zaman resim çıkmıyor profilde.Ama benim de dediğim gibi "resmimi görmelerine izin verme"seçeneğini seçenle hiç karşılaşmadım ben.Artı zaten o seçenek işaretli olunca msnden de resmi görünmüyor ki,neticede resim olmuyor hiçbir şekildeyerimseniben

çok teşekküelr benim bitanecik gıcık ex aşkım engellememiş şükür
Sevindim canım engellemediğine,rica ederim.yerimseniben

hangi anlamda bilgisayara zarar veriyordu???

Discovery'nin sponsor reklam yüklensin mi diye bir seçeneği var.Onu seçersen birçok sıkıntı olabiliyor.Hiçyoktan sürekli spam geliyor.Bir de zaten discovery'nin virüssüzünü bulup yüklemek çok zor..Ayrıca kayıt defterine çok dosya ekliyor o program.Sil sil,bitmiyor kalan dosyaları.

ben bu konuyu bilmeyen arkadaşların okuyup bilmesini istiyorum güzel bir uygulama ben denedim ama bazı arkadaşlarda resmimi gösterme seçeneğine girincede işaretliyip olmaya bilir diyorlar ama hangi yerde :sm_confused:aslında bilen bir arkadaş bunu yazarsa birde öyle denemek lazım

ben az önce denedim, yani baktim,
bir kisi engellemis beni sadece,benneyaptımki
ve bende hemen onu engelledim,süprizzzzz
ve bir baktim bi dk oldu olmadi, msn'e girdi bu.:1shok:
Demekki dogruymus bu yöntem, cok tesekküler..:dance:

ben bu konuyu bilmeyen arkadaşların okuyup bilmesini istiyorum güzel bir uygulama ben denedim ama bazı arkadaşlarda resmimi gösterme seçeneğine girincede işaretliyip olmaya bilir diyorlar ama hangi yerde :sm_confused:aslında bilen bir arkadaş bunu yazarsa birde öyle denemek lazım
Canım,zaten o seçeneği seçen kişinin msn,inde de resim olmuyor.Yani msn listende o kişinin resmi yoksa,profilinde de resim olmuyor.Bilmem anlatabildim mi?a.s.

ben az önce denedim, yani baktim,
bir kisi engellemis beni sadece,benneyaptımki
ve bende hemen onu engelledim,süprizzzzz
ve bir baktim bi dk oldu olmadi, msn'e girdi bu.:1shok:
Demekki dogruymus bu yöntem, cok tesekküler..:dance:
Rica ederim canım.Bence de doğru a.s.

kızlar pekı ben bırkac kısının arkadas lıstesını gordum.benımkı baskaları tarafından gorulsun ıstemıyorum.ne yapmalıyım.

hmm ya şey kişi offline olunca sizi engellese de engellemese de resmi çıkmıyor diye biliyorum ben ee zaten engellediyse hiç online olmaz bizim kişi listemizde ben mi yanlış biliyorum acaba:uhm:bir de discovery i bende kullanmıştım palavra sıkıyor gibi gelmişti bana ayrıca veri aktarımını da yavaşlatıyor çok uzun zamandır kullanmıyorum o yüzden

kızlar pekı ben bırkac kısının arkadas lıstesını gordum.benımkı baskaları tarafından gorulsun ıstemıyorum.ne yapmalıyım.
Canım,sanırım sen space sayfandan bahsediyorsun.Kendi space sayfandan kimlerin arkadaş listeni görmesini istediğine karar verebilirsin.yerimseniben
hmm ya şey kişi offline olunca sizi engellese de engellemese de resmi çıkmıyor diye biliyorum ben ee zaten engellediyse hiç online olmaz bizim kişi listemizde ben mi yanlış biliyorum acaba:uhm:bir de discovery i bende kullanmıştım palavra sıkıyor gibi gelmişti bana ayrıca veri aktarımını da yavaşlatıyor çok uzun zamandır kullanmıyorum o yüzden

Offline olsa bile,senin msninde o kişinin hangi görüntü resmini görüyorsan,profiline gittiğinde de onu görürsün.Aynı resmi yani.
Msninde resmini gördüğün halde,profil ayrıntısında hiç resim yoksa anla ki seni engellemiştir.
Discovery konusunda sana katılıyorum.a.s.

hmm ama şey formattan sonra mesela kişi listende ekli olanların avatarları çıkmıyor çevrimdışı olanların yani.ee hal böyle olunca da profilinde de gözükmez.bu durumda formattan hemen sonra öğrenemeyiz bunun için kişinin online olmasını beklemek zorundasın online olup offline olduktan sonra bakabilirsin bunu bekleyeceiğin süreç içinde de baktın ki hep msnini açan kişiler artık açmıyor seni büyük ihtimalle engellediğini anlarsın zaten?

hayır bu bılgı yanlış maalesef tutmuyor arkadaşlar üzülmeyin

hmm ama şey formattan sonra mesela kişi listende ekli olanların avatarları çıkmıyor çevrimdışı olanların yani.ee hal böyle olunca da profilinde de gözükmez.bu durumda formattan hemen sonra öğrenemeyiz bunun için kişinin online olmasını beklemek zorundasın online olup offline olduktan sonra bakabilirsin bunu bekleyeceiğin süreç içinde de baktın ki hep msnini açan kişiler artık açmıyor seni büyük ihtimalle engellediğini anlarsın zaten?

Canımcım,
Tabii ki formattan sonra öyle olacaktır.
Formattan sonra ne normal kalıyo ki?yerimseniben

Benim kafam bayağı karıştı:uhm:kimisinde gösteriyo kimisinde göstermio demin arkadaşımla denedik benim msn yi engelledi bende baktım ama resim görünüyodu başka birine baktım ondada resim görünmedi kafam iyice karıştı:uhm::uhm:

Benim kafam bayağı karıştı:uhm:kimisinde gösteriyo kimisinde göstermio demin arkadaşımla denedik benim msn yi engelledi bende baktım ama resim görünüyodu başka birine baktım ondada resim görünmedi kafam iyice karıştı:uhm::uhm:

Evet,daha önce de böyle bişeyle karşılaşmıştık;sonunda sadece adresinde hotmail.com uzantısı olan kişilerin engellediğini görebildiğimizi farkettik..Yani mesela kişinin msn adresi mynet.com yada yahoo.com ile bitiyorsa o kişileri algılamıyor bu yöntem..

Ama hemen şunu da ekliyim bu ara msn bağlantılarında da sorunlar oluyor..Yani msnin sitesiyle ilgili bi durumda olabilir.İlk bu yöntemi bulduğumuzda biz de sizin gibi defalarca denemeler yaptık hepsinde de doğru çıkmıştı çünkü..a.s.

Benim baktıklarımın hepsinin msn adresleri hotmail.com neyse sağlık olsun.yinede cevap için teşekkürlera.s.

Bence doğru bilgi arkadaşım:uhm:
Neye göre yanlış olduğuna karar verdin?yerimseniben

çunku ıkı msn nem var denedım hala resım görundu ve bi çok arkadasımda resım görunmuyor ama onlar benı engellememiş engellemezde emınım kendımde denedım zaten bu bılgı yanlış

Benim baktıklarımın hepsinin msn adresleri hotmail.com neyse sağlık olsun.yinede cevap için teşekkürlera.s.

çunku ıkı msn nem var denedım hala resım görundu ve bi çok arkadasımda resım görunmuyor ama onlar benı engellememiş engellemezde emınım kendımde denedım zaten bu bılgı yanlış

Valla kızlar,siz böyle söyleyince tekrar deneme yaptım:
Benim 3 tane msn adresim var.Üçüyle de birbirini engellemek suretiyle denemeler yaptım.Adrelerimden ikisiyle birbirini engellediğmde gösterdi her seferinde engellediğimi.
Ama 3.adresimle de yaptığım denemeler başarısız oldu.Birinde profilime kesinlikle gidemedim.Diğerinde de sanki maillerime bakmak istiyormuşum gibi kullanıcı kimliğini değiştir uyarısı aldım.:1shok:
Yani emin olduğum tek şey var; o da ben bu konuyu açtığımda bu işlemin kesinlikle işe yaradığı.Artık çelişkili neticeler çıkıyorsa diyebileceğim hiçbir şey yok.
Ne bileyim belki de msn bu yöntemden rahatsız olup tedbir almıştır.Neticede bu tür bir işlemle engelleyenin kişisel hakkına ve mahremiyetine müdahale etmiş olunuyor.fisfisfis

Back