• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve nihayet!!!Msn'de sizi kim engellemiş,buyrun.

Kızlar yukardaki yöntemle (sil seçeneğinin aktif olması) sadece silenleri diil bizim eklediğimiz ama bizi kabul etmeyenleri de anlarız di mi? Ayrıca engelleyenleri anlamak için şu da bir yöntem diye duydum ama doğruluğundan emin diilim bu konuda bilgisi olan avr mı: Kişiye sağ tıkla görünüme tıkla profile tıkla "bu kullanıcıyla ilgili diğer bilgilere erişiminiz yok.erişim istemek için burayı tıklayın" yazıyorsa sizi ENGELLEMİŞTİR !!!!

bildiğim en doğru yöntem tiramisu nun dediği
kays bence senin onlar açık görebilmen onların seni engellemesen sildiklerini gösteriyor araçlar dan sil seçeneğine bak bakalım

:1rolleyes::roflol:
İyi de canlar,tiramisu'nun dediği yöntem zaten benim bu konuda anlattığım yöntem..
Çok teessüf ettim şimdi.
elifim :asigim:a.s.

bende bu yöntem aslında tuttu.
yani gördüğüm herşey doğruydu.
hatta bir arkadaşıma önce engelsiz sonra engelleterek denedim , onu bile gösterdi.
ama bir kişide nedense bu olmuyor.
adam online olduğunda bile engelli gösteriyor..
böyle hatalar var demekki. yüzde yüz doğru değil. ama işe yarar:)

bende bu yöntem aslında tuttu.
yani gördüğüm herşey doğruydu.
hatta bir arkadaşıma önce engelsiz sonra engelleterek denedim , onu bile gösterdi.
ama bir kişide nedense bu olmuyor.
adam online olduğunda bile engelli gösteriyor..
böyle hatalar var demekki. yüzde yüz doğru değil. ama işe yarar:)

sadece engellemıs sılmemısssen onlıne oldugunda sen gorebılırsın onu ama o senı goremeza.s

sildiğiniz kişi sizi silmemişse çevrimiçi olduğumuzu görebilir, anlık ileti yollayabilir mi veee bunu engellemek için yasaklamak mı gerekiyor???

kızlar bende kişinin profil kartına bakıldıgında eger gostermesse o kişi sizi speaceden engellemis die biliorum bende.cunku bende öle deneme yapmıstım dier msnemden speaceden kendımı engelledim ve oburkındende baktımda profil resmı gozukmuyordu yani.ama sizin dediginizde dogru olabılır onu denemedim .

birde benım bi sorunum var :( onun için geldim bu foruma ama bulamadım:(( buraya yazsam bi sakıncası olmaz sanırım
ben msn mi acamıyorum :( hep sistem dosyasinda hata veriyor ne yapmam lazım bilen varmı acaba ? birde arada sırada acmıyor bazen ne oluyorsa acılıyor ? yani internet var ama msn mi acamıyorum sanırım pek anlatamadım derdimi ama bilen varsa cvp verebilir mi acaba?

Kızlar yaa bu engelleyenleri yakalama yöntemi yüzde yüz doğru sonuç veriyormu? Hiç yanılma payı yokmu :1no2:

Back