• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

$1558451_566758083423412_1780110905_n.jpg

:ssz::ssz::ssz:

Bizde zaten basliklarda dedikodu yapan, özelden küfür yagdiran, mahalle agzi ile konusanlari alkislayanladan icazet beklyiorduk uslub konusunda konusmak icin ahaahhahaahha komediyaaaa:)))))

NEyse konumuz dagilmasin gariii:))))

Kilicdaroglu ve basarisidir konumuza hahahah:52::52::52:

Alaraey, bak biri dediya Ak genclige yakismiyormus uslubsuzluk digerlerine yakisiyormus..

Milletin actigi basliklarda aylarca dedikodu edip milletin basliginin kapanmasina sebep olurlar, özelden küfür yagdirirlar, mahalle agizi ile konusanlari sirf ayni görüste diye avuclari patlayana kadar alkislarlar, sonrada gelip uslup dersi verirler..

Bak suna, ne demek istedigimin acik sekilde göstergesi..

aynen öyle weiss çok haklısın..
ben kimin nerde ne konuştuğunu çok iyi biliyorum
bizim sadece bu başlığa baktımızı zannediyorlar ama yanılıyorlar,
özelden yapılan saldırılarda cabası
onlar kendilerini biliyor zaten
özelden edepsizlik yap yap, sonra gel ahkam kes, aptal zannediyor galiba BAZI insanlar bizi,
mune bir mesajında açık açık dedi bunu
şikayetler muneye gittiği için açıkca görüyor bazı şeyleri..

Aklıma "İnşallah görüşürüz" diyen ateist arkadaşımı getiriyor.

İnşallah görüşürz der ateist arkadaşın çünkü dilimize yerleşmiş bir kelime. Allah korusun da der. Allaha ısmarladık da der. Maşallah da der. :34:

Bizde zaten basliklarda dedikodu yapan, özelden küfür yagdiran, mahalle agzi ile konusanlari alkislayanladan icazet beklyiorduk uslub konusunda konusmak icin ahaahhahaahha komediyaaaa:)))))

Ceza puanlarınız silinince gördük her şeyi,kasma o yüzden.

ceza sistemi biran önce gelmeli
yine kişisel tartışmaya döndü konu :1:

arkadaşın biri de bugün yazdı daha burdan,
benim olduğum yerde elektrikler gitti , chp aldı diye ne iş :27:

selam:3: siz hala tartışıyor musunuz yaw?:1:

Heee:)))

Sen ne diyorsun Yolcu Kilicdaroglu ve basarisi konusunda:))

Ayrica kücük not, Vatanhainlerine yazdigim yazi ceza sistemi degisikligi ve ceza puani affindan 2 gün önceydi ve cezamida almistim...

Ayrica ahanda sonuna kadar arkasindayim o yazimin :)))

Son düzenleme:
Allah'a inanan deist ne ki,bilgisi olmadan fikri olan insanlar var bu sitede ben asıl ona şaşıp kalıyorum.

alaraey kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

mune bile bir mesajında dedi..
akp lilerden biri hakaret etse bir sürü şikayet geliyor,
diğer taraftan şikayet eden olursa bu kadar çok şikayet gelmiyor diye..
fark bu işte.....

bu mesajı okumamıştım ben weiss senden kopyaladım.
işte işin özeti...geneldeki durum da bu maalesef.
birilerinin sesi çok çıkınca kendini haklımı görüyor kendini çoğunlukmu zannediyor neyse artık anlamak çok zor.:52:
tam tersi birileri de susunca işte korkuttuk sindirdikmi oluyor yoksa azınlıkmı zannediyorlar nedir.:27:
birileri susuyorsa nezaketinden insaniyetinden olgunluğundan dolayı susuyor. :ssz:

bu arada beğeni yapamadığım için her mesajını kopyaladım weiss.

Son düzenleme:
Back