• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

ne alaka ya efsa gitti diye kavgalarmı bitecek sanki,ha keşke bitse
birbirine saldıranlar deyince sanki efsa vardıda,o yüzdendi tüm kavgalar
geyik topiklerine bi bakarsanız laf çarpıtanları,dedikoduları ,saldıranları görürsünüz

yav he he senle weisin tarafından olan birinden böyle bişey cıkmasına şaşırmadım zaten bakalım ilerleyen günlerde sizin neleriniz çıkıcak :25::25:

geyik topiklerine bi bakarsanız laf çarpıtanları,dedikoduları ,saldıranları görürsünüz

ay evet bazı geyiklerin yanında bdv halt yemiş. özel mesajlarda ayrı yazılıyor geyiklere farklı yazılıyor. ne karakterli insanlar var heryerde ayrı biri oluyorlar.
sonra diyorum TATAVA YAPMA piyoo BAS GEÇÇÇ :9::9:

Bak senaristler buralardan kopyaliyormus dizi senaryosunu:))
Yakinda konu olacan o dizilere, kendini izleyecen :)))
Haremde bir Fellenangel:))

haremde bir fallenangelmi ayyy weissssss ben şimdi masanın altına yatacam gülmekten :52::52::52::52::52:

ay evet bazı geyiklerin yanında bdv halt yemiş. özel mesajlarda ayrı yazılıyor geyiklere farklı yazılıyor. ne karakterli insanlar var heryerde ayrı biri oluyorlar.

aaaa ciddimisin kk damı oluyor bunlarrrr :24::24::24:

Onu hatırladim. Rahatsizdi ama o sanırım.

Bir de hamileyken gelinlik falan öyle bi konu vardı. Konu sahibinin bi sürü üyeliği bi sürü de ekşinli konusu vardı. Hatta ablasi gelip savunmuştu da küfürleseler olmuştu. O olayda çok sasirmistim

rahatsız mıydı:53: ay onu bilmiyordum üzüldüm o zaman :25:

Inandım ben . Hele resimdeki sensen ne dersen inanırım. Tanisalim mi? Ben Kadir Deli Kadir :27:

mantık olsa... eee olamyınca mabud neylesin mahmut :)))))))
vereyim twitter adresimi tweetleselim :)))
gerçi sen evlisin demi ya ben daha çok bekarlarla ilgileniyorum canım :)) gözüme ilk seni kestirdiydim ben ama evli olduğunu öğrenince dünyam yıkıldı :)))
bir arabesk şarkı patlattım ardından ama evlisin benim değilsin yıllar önce nerdeydin çok geçiktik sevgilim offf offf :))))))))))))

ya arkadaşım neden herşeyi yanlış anlıyorsun.
demişki,birbirine saldıranlar ne güzel şimdi anlalşyıorlar. buna benzer şey yazmış.
buradan çıkardığın bumu gerçekten.
yani şu kısacık sürede bile şu ortamı görmenin verdiği güzel şeyi dile getirmesinden neden rahatsızsın ki. tamam . kkda oluyor bunlar. tamamda şuradaki fotoğrafı söylemiş arkadaş.
belki bu konıu kapandığında yine aynı olacak. ama şu anı görmekte hoş gerçekten.

Son düzenleme:

özel mesaj derken,kimin ne yazdığını nerden b iliyorsunda yorum yapıyorsun
gerçekten ne karakterli insanlar var :34:
bencede tatava yapma bas geç :)

D

Dökün artik bugün ne varsa hepsinin sokunu toptan atlatalim:52::52::52:
KK olmus dallas yalan rüzgari falan filan:53:

durduk yerde yine ortalıgı karıstırdı sevgili üyemiz
valla helal olsun herkes yapamaz bunu
:ssz:

ben onun canısının içiyim. aşkitosu kimmi spekülasyon onlar hakiki olan sen ve beniz :10:

ben 1. yim dimi yani en çok ben varım hayatında şu anda en önemli konu o :6:

:17::17::17::17::17: ivet aşkarım canlarım sevgililerim :52::52::52::52::52:

Ben mi söyliyim mii.. 38 kiloyum ben :26::18::17:

onlarda ne olmuştu k ay merak ettim ya o kadar senedir buraya üyeyim bir şeyden haberim yok benim yaaa :9:

38 mi hadi canımmmmmmmmmmmmmm :53::53::53::53:

Back