Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlu bırakırsa daha fazla düşer CHP.Ben de CHP'ye oy vermiş biri olarak Kılıçdaroğlu'nu yetersiz buluyorum.Ama yerine gelecek adam yok şu an.Muharrem İnce mi? Hayır.Muharrem İnce başkan olunca mecliste konuşacak adam kalmaz bu sefer.Parti liderlerinin mecliste bu tür vekillere ihtiyacı var.Her şeye kendileri koşturamazlar.Sarıgül hele hiç olmaz.Birçok insan sevmediği halde AKP'den kurtulmak için oy verdi Sarıgül'e.Hiç sempatik bir havası olmadı.MHP de keza öyle.Milliyetçilik bitti Türkiye'de.99`da Bahçeli partiye yeni bir hava getirmişti de öyle kazandı.30 yıldır doğru dürüst ekonomi politikası yok.Bahçeli hala koca koca adamlara el öptürüyor.Ancak partide kendisinin yerine gelebilecek isimler var.Oktay Vural gibi.

Son düzenleme:
doğru tabi
ama seçim sonucu istemeyene değil isteyene bakıyor.
istemeyenin fikri önemsiz mi yani?

Bu bir referandum olsaydı %55 hayır oyu almış olacaktı.Bir de bu açıdan bakın

Son düzenleme:
ben kılıçdaroğlu istifa etçek diye çok korktum..
akp nin en büyük şanslarından biri de kendisidir

bu arada başarı başarısızlık konusu kılıçdaroğlu ve bahçeli için nedir bilmiyorum ama
erdoğanın kazandığı başarının çok üstünde bişeeyy
12 senedir.. yapılan onca şeye rağmen sürekli oylarını artarak devam ediyor

Sorun kılıçdaroğlunda değil
CHP nin başında kim olursa olsun CHP iktidara gelemeyecek
Alternatif yeni oluşum gerek
Yani Recep Tayyip gelse CHP nin başına
Sırf adı CHP diye oy verileceğini düşünmüyorum bu ülkede

Bide bu seçimden de BAŞARIYLA çıktık diyolar ya inan tırnaklarım kalmadı yemekten bu kadar da olmaz arkadaş:44:

Ağzına sağlık angry

o zaman seçim kalkıp yerine referandum gelmeli..
O olsa olsa tek partili sistemde olur.Benim anlatmaya çalıştığım şey seçim değil zaten.Şu an zafer sarhoşluğuyla ya da kazanamamanın üzüntüsüyle gözden kaçan birşeyi göstermeye çalışıyorum.Ülkenin genel tablo analizi gibi birşey de diyebiliriz.Yani isteyenler değil istemeyenler çoğunlukta

sevinmeye anlam veremiyorsunuz siz
o açıdan bakıldığında öyle anladım.

Bide bu seçimden de BAŞARIYLA çıktık diyolar ya inan tırnaklarım kalmadı yemekten bu kadar da olmaz arkadaş:44:

ama başbakan ne dedi.. onlar için bu büyük bi başarı dedi..
ben 1. parti olmazsam genel başkanlığı bırakırım onlar böle bir niyet taşımıyor umurlarında değil çünkü dedi..
onlar alsın vekil maaşını, iktidara çamur atsınlar tamam ülkeyi yönetmek ağır gelir onlara başarı olarak gelmez yani :))

bence bu seçimin bi kaybedeni varsa o da mhp dir . chp liler iyi keklediler mhp lileri. chp çoğu baktığım yerde mhp ye vermedi.

ee mhp lilere kalmıştı onlarla işbirliği yapmak..
mhp partisine sahip çıkamıyor artık..

ama şöyle bi tablo oluyo
akpye %55 karşıysa
chpye %70
mhpye %85 karşı gibi bi durum var

iki tane parti yok sonuçta
o yüzden bu işin içinden çıkılmaz ki
çoğunluğun tercihine o yüzden saygı duyuluyo zaten

evet bide bu var tabi..

%55 akp'ye karşı kafaya gel .

Allah aşkına sen şu üslubunu bir düzeltsene.
dünden beri yazıp çiziyorsun kendi kendine alaycı alaycı.. yaşına mı vermek gerek ne yapmalıyız sana anlamadım ki.

Başbakan gibi YİĞİT olamadılar. bunu diyemediler diyemezlerdi de zaten biliyolardı kendilerini. Herşeyi denediler ama yine ve yine Allah'ın izniyle başarıı olamadılar kendi kurdukları tuzağa kendileri düştüler. Ankara inşallah son anda bi hezimete uğramaz dualarınız Ankarada olsun olur mu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…