Niye siz digerlerini Ak genclikten asagilardami görüyorsunuz
Ak genclige yakismiyor ama digerlerine yaisiyor bu uslupsuzluklar mi diyorsunuz?
Oda dogru olabilir haklisiniz
Bizde demokrasi çoğunluğun dediği olur şeklinde anlaşıldığı için diğerlerinin fikirlerine saygı duyulduğunu pek söyleyemeyiz.İşte siz bunu sadece belediye seçimi olarak gördüğünüz için anlaşamıyoruz zaten.Evet resmi olarak bu bir yerel seçimdi ama halk ve iktidar nezdinde öyle değildi.Bu aynı zamanda bir meşruiyetini ispatlama seçimiydi.Ve ben dahil birçok kişi bu seçimde akp ve diğerleri gözüyle baktı bundan emin olabilirsiniz.Tabi bunu söylerken ,akp olmasın da ne olursa olsun mantığı anlaşılmasın.Örneğin yaşadığım yerde akp nin karşısında bdp'li bir aday olsaydı gidip de ona oy vermezdim.Fakat genel olarak akp'yi istemeyip de net bir ideolojiye sahip olmayanlar ya da kendi kriterlerine uygun bir parti bulamayanlar onun karşısında en güçlü ve kendine en yakın gördüğü partiye oy verdi.iyi de çoğunluk lafını siz çıkardınız
bunu genel seçim gibi yazdınız
gerçek demokrasiye ulaşmak için bi çözümünüz var mı
başka nasıl olabilir mesela
bu diğerlerine saygı duyulmadığı anlamına gelmiyo ki
herkes kazandığı belediyede çalışılacak zaten
ama parti bazında sonuç bu
ve herkes te akp ve diğerleri gibi düşünerek oy vermedi adaya veren de çok
ben bizzat adaya verdim mesela
Başbakan gibi YİĞİT olamadılar. bunu diyemediler diyemezlerdi de zaten biliyolardı kendilerini. Herşeyi denediler ama yine ve yine Allah'ın izniyle başarıı olamadılar kendi kurdukları tuzağa kendileri düştüler. Ankara inşallah son anda bi hezimete uğramazdualarınız Ankarada olsun olur mu!
Mahalle ağzının en dip noktalarını buralarda hırsını alamayıp imzalarına yazanları,ya da burda yine hırsından millete ağzına geleni sayanları biliyoruz evetÜslübu da en iyi siz bilirsiniz tabi
Bu ülkenin ecdadini biliriz, torunlari olmaktan da gurur duyariz..Ecdadin izinden gitmek herkese nasip olmuyor demek ki..
Burada cok sustu insanlar hakaretlere, karalamalara, " cingeneyim cingeneeee" diye diye mahalle agziyla konusanlara..
Bütün bunlara sustu bir kesim, edepli edebinden susar edepsizde ben suturdum sanir dedi dedi sustu..
Simdi kimse edepten bahsetmesin..
Daha birkac saat önce mahalle agzinin en dip noktalarindan yazanlara tutulan alkisida biliyoruz biz...
O yüzden gecin kardesim gecin yani :)
Sırf sen edepten bahsetmeyin dediğin için edepten bahsediyorum:Bu ülkenin ecdadini biliriz, torunlari olmaktan da gurur duyariz..Ecdadin izinden gitmek herkese nasip olmuyor demek ki..
Burada cok sustu insanlar hakaretlere, karalamalara, " cingeneyim cingeneeee" diye diye mahalle agziyla konusanlara..
Bütün bunlara sustu bir kesim, edepli edebinden susar edepsizde ben suturdum sanir dedi dedi sustu..
Daha birkac saat önce mahalle agzinin en dip noktalarindan yazanlara tutulan alkisida biliyoruz biz...
Yavas gardasim yavas:)))) iyi dile dolandi bu :))) Gerci ise yaramadi ama neyse..
Ne diyodum, yavas gardasim yavas..
Sirf karsit görüs diye uslup ögretmeni kesilmeyin hic, görüyoruz herkesin uslubunu..
Söyleyecek sözünüz varsa, uslup ögretmenligi niyetindeyseniz önce gidin ayni görüsteyiz diye ses cikarmadiginiz " cingeneyim cingeneeee varmi diyeceniz, kes sesini, sen kimsin" gibi mahalle agzindan bile asagilardaki uslupsuzluklara, uslup ögretin...
Yok ama o uslupsuzluklari alkislayanlar simdi uslupcu kesilmis..
Yavas gardasimmmmm yavaaassssss:))))
Niye siz digerlerini Ak genclikten asagilardami görüyorsunuz
Ak genclige yakismiyor ama digerlerine yakisiyor bu uslubsuzluklar mi diyorsunuz?
Oda dogru olabilir haklisiniz
Bizde demokrasi çoğunluğun dediği olur şeklinde anlaşıldığı için diğerlerinin fikirlerine saygı duyulduğunu pek söyleyemeyiz.İşte siz bunu sadece belediye seçimi olarak gördüğünüz için anlaşamıyoruz zaten.Evet resmi olarak bu bir yerel seçimdi ama halk ve iktidar nezdinde öyle değildi.Bu aynı zamanda bir meşruiyetini ispatlama seçimiydi.Ve ben dahil birçok kişi bu seçimde akp ve diğerleri gözüyle baktı bundan emin olabilirsiniz.Tabi bunu söylerken ,akp olmasın da ne olursa olsun mantığı anlaşılmasın.Örneğin yaşadığım yerde akp nin karşısında bdp'li bir aday olsaydı gidip de ona oy vermezdim.Fakat genel olarak akp'yi istemeyip de net bir ideolojiye sahip olmayanlar ya da kendi kriterlerine uygun bir parti bulamayanlar onun karşısında en güçlü ve kendine en yakın gördüğü partiye oy verdi.
Su imzami neden herkes üstüne alinir yahu:))))
Yani bir deyim varya " yarasi olan gocunur" diye..
Insanlarin imzasindan banane, ben kendimi bildikten sonra, ne yazarsa yazsin..
Yok ama benim imzami birak yaptigim smiliy bile zul geliyor:)))))
Bir arkadas özel mesajda " Weiss " ismi bile yetiyor demisti dogru mu ne?:)))))
Az önce başka bir yorumunu beğendğim için bunu beğenemedim,beğendim sayİronik olan da o ya.Hala üslup dersi veriyor.
Bu ülkenin ecdadini biliriz, torunlari olmaktan da gurur duyariz..Ecdadin izinden gitmek herkese nasip olmuyor demek ki..
Koltuk sevdasi koltuk..
Daha önce %40 almassam istifa ederim dedi Kilicdaroglu tuttumu sözünü..
Gerci sözünü tutmayan biri oldugunu daha önce yaptigi bir mitingde " biz basbakan gibi söz veripte sözünün arkasinda duran adam degiliz" diyerek dile getirmisti ama:))))
Biride AKP % 40 tan fazla alirsa kendini yakacakti, acaba o nerelerde:)) Kesin cicek suluyordur..
Bahcelide kendisinin degil Babakanin oylarini konusuyordu " %40 tan asagi alirsan istifa et" diye..Adama demezler mi sen kac aldin diye:)))
Bu ülke bunlari görüyor iste..
Görüyor ve hakedene hakettigini veriyor..
Forumun diger basliklari " Weiss" dedokodusu yüzünden kapanmaya mahkum olacak kadar insanlar " weiss" takintili olmasin.. Basliklara yazik oluyor yani:)))
Relax Relax:))) Fark olmasin mümkünse, imzalarimida kim istiyorsa alsin üstüne artik urasamiyorum vallahi..
Herneyse konuya dönelim, netmisti Kilicdaroglu...
Heh tamam " bu bir basarisir" deyip istifa etmemisti :)))))))) ahahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?