Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Herkes tartışıyor birbiriyle ama o tartışmayı bilmiyor,hakaret ediyor sadece.

biz de onun yaşında olduk büyüklere böyle mi cevap verdik.
biraz geliştirin kendinizi bu nedir dünden beri kkdan soğuttu beni ya

Allah aşkına sen şu üslubunu bir düzeltsene.
dünden beri yazıp çiziyorsun kendi kendine alaycı alaycı.. yaşına mı vermek gerek ne yapmalıyız sana anlamadım ki.

Görmezden gel. 2 yaşında kızımın böyle sacma hareketlerini görmezden geliyorum iki güne kayboluyor dikkate alırsan pekistirirsin. Ergen dedected

bence bu seçimin bi kaybedeni varsa o da mhp dir . chp liler iyi keklediler mhp lileri. chp çoğu baktığım yerde mhp ye vermedi.

Zaten ankarayı mansur mhpden gelmeseydi chp alamazdı. Ankarada 2 partiye 1 akp yarıştı

Görmezden gel. 2 yaşında kızımın böyle sacma hareketlerini görmezden geliyorum iki güne kayboluyor dikkate alırsan pekistirirsin. Ergen dedected

valla 2 gündür kimse cevap vermiyor ama yok düzelme yok
bu ban meselesi iyi yaradı kendini gizleyenlere.

söndürün ablaları..
davranış pekiştirilmediğin de önce patlama olur sonra da söner di değil mi..

söndürün ablaları..
davranış pekiştirilmediğin de önce patlama olur sonra da söner di değil mi..

Valla epeydir yazıyor ama sönmenin zerresi yok alaraey. Ya oradaki ecdad torunu yazısını silecek ya da gerçekten ona göre davranacak.

Son düzenleme:
sevinmeye anlam veremiyorsunuz siz
o açıdan bakıldığında öyle anladım.

Boşver sen arkadaş sevincini yaşa :)
''Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarih seninle gurur duyacak inan,kalbinde hak sevgisi dilinde kur_an BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN YARADAN''

sevinmeye anlam veremiyorsunuz siz
o açıdan bakıldığında öyle anladım.
Hayır kazandıkları belediyeler için sevinmek haklarıdır elbette diyorum zaten.Ama totalde alınan oya sevinmek anlamsız evet.Ya da şöyle daha doğrusunu söyleyeyim,totalde alınan oya bakarak ezici üstünlük sağladığını düşünmek anlamsız.
Ya matematiğe vurursanız evet.Ama bu seçimde öyle değil işte.Çünkü bu seçim akp ve akp'li olmayanlar arasında bir seçim oldu.Ayrıca gerçek demokrasilerde çoğunluğun değil,herkesin tercihine saygı duyulur.
%55 akp'ye karşı kafaya gel .
Sen önce kendine ait bir iki fikir edin,sonra doğru düzgün konuşmayı öğren,bi büyü de gel olur mu?

tüm kalbimle yazdıklarınıza katılıyorum

Valla epeydir yazıyor ama sönmenin zerresi yok alaraey. Ya oradaki ecdad torunu yazısını silecek ya da gerçekten ona göre davranacak.

birden bire olmuyor ama işte sönmesini beklemek uzun zaman alıyor..
genç nesil bizim gibi yetişmeyecek şiddetle, bağırma ile değil de bu şekilde bilimsel yöntemlerle yetişecek..
o da siz değerli eğitimci arkadaşlar sayesinde olacak..
yeni nesil eğitimciler çok farklı sizlerin elinde güzel bir nesil büyüyecek

iyi de çoğunluk lafını siz çıkardınız
bunu genel seçim gibi yazdınız
gerçek demokrasiye ulaşmak için bi çözümünüz var mı
başka nasıl olabilir mesela
bu diğerlerine saygı duyulmadığı anlamına gelmiyo ki
herkes kazandığı belediyede çalışılacak zaten

ama parti bazında sonuç bu

ve herkes te akp ve diğerleri gibi düşünerek oy vermedi adaya veren de çok
ben bizzat adaya verdim mesela

İnşallah dediğin gibi olur. Çünkü şu an için genele bakınca durum iç açıcı değil.

İnşallah dediğin gibi olur. Çünkü şu an için genele bakınca durum iç açıcı değil.

valla hele bir eğitim hayatına bir atılın neler neler göreceksiniz
sabır sizin için çok önemli
ablam, kardeşim öğretmen öğrencileri naber kanka felan diyorlarmış
var sen düşün..

Yavas gardasim yavas:)))) iyi dile dolandi bu :))) Gerci ise yaramadi ama neyse..

Ne diyodum, yavas gardasim yavas..

Sirf karsit görüs diye uslup ögretmeni kesilmeyin hic, görüyoruz herkesin uslubunu..

Söyleyecek sözünüz varsa, uslup ögretmenligi niyetindeyseniz önce gidin ayni görüsteyiz diye ses cikarmadiginiz " cingeneyim cingeneeee varmi diyeceniz, kes sesini, sen kimsin" gibi mahalle agzindan bile asagilardaki uslupsuzluklara, uslup ögretin...

Yok ama o uslupsuzluklari alkislayanlar simdi uslupcu kesilmis..

Yavas gardasimmmmm yavaaassssss:))))

Son düzenleme:

Ak gençlerden biri o yalnız.Dikkatli olmalı.

chpnin de mhpnin de başına kim gelirse gelsin bu millet kendinden geçer de başbakandan vazgeçmez. gerekirse canını verirler yine vazgeçmezler.

ha yine de hep demişimdir chpnin başına muharrem ince gelmeli

benim bu mesajıma sevdiğim bir arkadaşım eksi vermiş
ben eksiye artıya bakmam da şunu söylemek için yazdım: başbakanı savunmuyorum, o yüzden yazmadım ben bunu, genel izlenimim yazdım.

eminim o da savunduğumu anlayıp eksiledi bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…