• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlunun kaybetme sebeplerinden biride bu zaten özeleştiri yapamaması ve sürekli Erdoğa'nın bir açığını araması.
Bu seçimlerle hepimiz gördük ki muhalefet değişmeli.

canım hala erdoğana takmış onu eleştiriyo
tamam eleştir de seçim sonunda en önce kendini bir eleştir yani

bilmiyorum insanlara iyice antipatik geliyo bu

ben değişirler diye düşünüyodum ama hiçbirinin koltuktan kalkmaya niyeti yok
o zaman genel seçim sonucu da şimdiden belli olmuş oluyo
kendileri yavaş yavaş yükselmekten memnun demek ki
başka açıklaması yok bunun

Son düzenleme:
Yurt dısında yasayan, o ülkeye vergisini veren, buraya bir "evet" diyebilmek için 29/30 Martta geldi. Türk milleti iradesini kullandı :)

Hırsızlıkların kırıntıları ile karnini doyuranlar "evet" dedi.
Türk milleti iradesini kullandı.

Kasap et derdinde, koyun can derdinde misali alınan oylar başarının, aklamanın simgesi haline gelirken bir diğer yandan aynı oylar ekmek teknelelerini sağlamlaştırdı.
Türk milleti iradesini kullandı.

CHP ve MHP partilerini gönülden tebrik ederim. Böyle bir ortamda bir çok ilde ( Ankara, İstanbul, Antalya başta olmak üzere) kafaya kafaya, kıran kırana bir mücadele verebildiyse birlik olup, şapka çıkartmaktan başka yapılacak bir şey yoktur. Tebrikler CHP ve MHP

Son olarak bir dize yazmak isterim

Celladına aşık olmuşsa bir millet
İster ezan, ister çan dinlet
Müstehaktır ona her türlü millet.

Ömer Hayyam

Yeri gelince şimdi halay çekerek kutlama yapanlar, kafalarını kuma gömüp pişmanlıklarını utanarak yaşayacaklar!

Saygılar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet valla katılıyorum sana.
Ama genel başkanı değişse bile değişen fazla birşey olmaz bence.
Çünkü insanların CHP'ye güvenleri yok gerçektende yıpranmış ve eski bir parti.
İçinde gerçekten taktir edilmesi gerekenler var İnce gibi Tarhan gibi ama onlarla da olmaz bu iş.
Belki CHP'den ayrılıp yeni bir parti kurarlarsa başarılı olabilirler.
Yoksa olmaz.

evet valla katılıyorum sana.
Ama genel başkanı değişse bile değişen fazla birşey olmaz bence.
Çünkü insanların CHP'ye güvenleri yok gerçektende yıpranmış ve eski bir parti.
İçinde gerçekten taktir edilmesi gerekenler var İnce gibi Tarhan gibi ama onlarla da olmaz bu iş.
Belki CHP'den ayrılıp yeni bir parti kurarlarsa başarılı olabilirler.
Yoksa olmaz.

bence de yeni bi parti kurmalılar
insanlar chp diyince direk oy vermem diyo otomatikman

bence türkiyede sağ görüşlü olmayan bi parti iktidar olamaz ama
çoğu kişi sağ görüşlü çünkü bu ülkede

sol diyince hemen antipati duyuyo insanlar

mhpnin de ideolojisi ters geliyo çoğu kişiye ordan kaybediyolar

bence insanlar oy verirken kim olduğuna bakıyor yani yolsuzluk mu yapmış özgürlüğe kısıtlama mı getirmiş adamını hapisten mi çıkarmış bunlar onlar için önemli değil.önemli olan kim olduğu ve ne kadar çalışması gerektiğidir.akp ye oy verenlere bakarsan yolsuzluk yapıyo ama iyi de çalışıyo derler.çözüm olarak mhp chp nin genel başkanlarının değişmesidir.insanlar kemal kılıçdaroğlu yada devlet bahçelinin ülkeyi yönetemeyeceği kanısındalar.

Son düzenleme:

Evet öyle sol çok parçalı bir yapı zaten ortak paydada birleşmesi zor.
Sağ görüş o kadar ayrı değil orda işler daha kolay sadece güçlü, otoriter bir başkan çıkartmakta olay.
valla sağı solu bilmem ama ayrıştırıcı değil birleştirici bir partiye ihtiyaç var bence.

valla gidişat akpnin erdoğan başta olduğu sürece hep iktidarda kalacağını gösteriyor

artık diğerleri de düşünsün taşınsın
aynı kişilerde diretmek yerine güçlü halkın seveceği liderler bulsunlar
yıllardır hala mı göremiyolar
karşısına güçlü bi lider koymazsan yerinde sayarsın yani

akp %38den %45e yükseltti yani

chp de 7 puan yükseltmiş ama genel anlamda başarısız
mhp aynı kalmış

sonuç ortada yani

Kemal Kılıçdaroğlu önceden bende çok eleştirirdim hala da derim Chp de genel başkanlığa gelebilecek daha iyi insanlar var.Kendini eleştirmeme durumda antipatik gelseydi Başbakan gelirdi. Hiç kendini eleştirdiğini duyuyon mu varsa yoksa paralel yapı, dış mihrak, lobiler 8 tane insan öldü bir kere ne kendisine ne kabinesine eleştiri de bulundu mu tam tersi hala yine aynı şeyleri söyledi bence asıl başbakanın oturup düşünmesi lazım bir taraf iyice nefret etmeye başladı kendisinden, kutuplaşma çok keskin artık ülke çok gergin ve huzursuz. Gezi olaylarının başında söyledim bu olaylar hem iktidar hem muhalefet tarafından iyi okunmazsa bu gerginlik durulmaz, her an patlamaya hazır olur bir tarafın hoşuna gidebiliyor olabilir dediğim dedik davranışlar ama bir tarafta artık ben de dahil olmak üzere yontabileceğimiz bir iktidar istiyoruz demokrasiden çok uzaklaştık çünkü:ssz:

Son düzenleme:
Kemal Kılıçdaroğlu önceden bende çok eleştirirdim hala da derim Chp de genel başkanlığa gelebilecek daha iyi insanlar var.Kendini eleştirmeme durumda antipatik gelseydi Başbakan gelirdi. Hiç kendini eleştirdiğini duyuyon mu varsa yoksa paralel yapı, dış mihrak, lobiler 8 tane insan öldü bir kere ne kendisine ne kabinesine eleştiri de bulundu mu tam tersi hala yine aynı şeyleri söyledi bence asıl başbakanın oturup düşünmesi lazım bir taraf iyice nefret etmeye başladı kendisinden, kutuplaşma çok keskin artık ülke çok gergin ve huzursuz. Gezi olaylarının başında söyledim bu olaylar hem iktidar hem muhalefet tarafından iyi okunmazsa bu gerginlik durulmaz, her an patlamaya hazır olur bir tarafın hoşuna gidebiliyor olabilir dediğim dedik davranışlar ama bir tarafta artık ben de dahil olmak üzere yontabileceğimiz bir iktidar istiyoruz demokrasiden çok uzaklaştık çünkü:ssz:

Evet o öz eleştiriyi Erdoğan da yapmıyor onun bu tavrı da destekleyeni daha partizan, destek vermeyeni de daha fazla dışlanmış hissettiriyor.
Ülkenin büyük çoğunluğu AKP çatısı altında birleşebilir herkesin özgür hür iradesidir bu.
Ama ona oy vermediğim için bu ülkenin başbakanı tarafından ötekileştirilmek, dışlanmak, vatan haini ilan edilmek son derece canımı sıkıyor :19:

Ay sakami bu ya:))))
Hala basarisizlik sayilmaz bu sonuc diyor:)
Bazi yerlerde oylarin artmasinin sebebinin MHP ile ittifak kurmalari oldugunu hatirlatsa bari biri Kilicdaroglu na:)))

Sürekli kaybeden futbol takimlarinin dedigi gibi Kilicdaroglu nun aciklamasinin özeti su;

" önümüzde ki secimlere bakacagiz" :)))))

BkCb_ooCcAAJyMQ.jpg

buna bayıldım weis :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

chpnin de mhpnin de başına kim gelirse gelsin bu millet kendinden geçer de başbakandan vazgeçmez. gerekirse canını verirler yine vazgeçmezler.

ha yine de hep demişimdir chpnin başına muharrem ince gelmeli:31:

ama başbakanın oyları sabit gördüğün gibi hatta yükselmiş yani
chp bi türlü yükselemiyo
o sebeple chpnin işi daha zor
mhpnin de
onların yükselişe geçmesi için bunları yapması antipatik gelmemesi lazım
yoksa ona oy verenler zaten veriyo kararsızları da kaçırıyolar

yoksa başbakanın davranışları söylediğin gibi
ama değişeceğini sanmam
umarım değişir ama bundan sonra

ben oy yükseltme açısından ele aldım sadece
yoksa gerginliği azaltmak için en büyük görev başbakana düşüyor

Son düzenleme:
Bazi yerlerde oylarin artmasinin sebebinin MHP ile ittifak kurmalari oldugunu hatirlatsa bari biri Kilicdaroglu na:)))

Sürekli kaybeden futbol takimlarinin dedigi gibi Kilicdaroglu nun aciklamasinin özeti su;

BkCb_ooCcAAJyMQ.jpg

Fakirin ekmeğidir umut boşver onlar hala ' başarısızlık değil ' dese de tam bir beceriksizliktir. :32:

chpnin de mhpnin de başına kim gelirse gelsin bu millet kendinden geçer de başbakandan vazgeçmez. gerekirse canını verirler yine vazgeçmezler.

ha yine de hep demişimdir chpnin başına muharrem ince gelmeli:31:

Bence de biat hakim çünkü:ssz:

BkCb_ooCcAAJyMQ.jpg

Yüreğinden öpüyorum seni canım tesbitin çok doğru:52:

BkCb_ooCcAAJyMQ.jpg

harika bir karikatür bu :46:

Şuan Akp kanadında sevinç gösterileri hakim.Birçok belediye başkanlığını kazandıkları için haklarıdır da sevinmek.Yalnız totalde %45'lik oy oranına sevinirken gözden kaçırdıkları birşey var.Seçmenlerin %45'i "akpyi istiyorum" derken %55'i de "istemiyorum" demiş oldu.Yani isteyenler değil,istemeyenler çoğunlukta.Nedense bunu göz önünde bulunduran yok.

Bununla birlikte CHP ve MHP'nin mevcut yönetimleriyle başarılı olamayacağı uzun zamandır belliydi zaten.Sonuçlar kimse için sürpriz olmamalı.
Böyle devam ederse de başarılı olamayacaklar.

Şuan Akp kanadında sevinç gösterileri hakim.Birçok belediye başkanlığını kazandıkları için haklarıdır da sevinmek.Yalnız totalde %45'lik oy oranına sevinirken gözden kaçırdıkları birşey var.Seçmenlerin %45'i "akpyi istiyorum" derken %55'i de "istemiyorum" demiş oldu.Yani isteyenler değil,istemeyenler çoğunlukta.Nedense bunu göz önünde bulunduran yok.

Bununla birlikte CHP ve MHP'nin mevcut yönetimleriyle başarılı olamayacağı uzun zamandır belliydi zaten.Sonuçlar kimse için sürpriz olmamalı.
Böyle devam ederse de başarılı olamayacaklar.

doğru tabi
ama seçim sonucu istemeyene değil isteyene bakıyor.

Back