- 15 Kasım 2017
- 286
- 214
- 18
- 37
- Konu Sahibi nurnursrca
-
Sende benmmm hem canimmmm hemm dert ortagimmm hemde guzellmm annesinnnnCanımsın sen tamam mı
CanmMerhaba kızlar uzun süredir buraya takılıyorum ve bir konu açmıştım adetime iki gün kala yumurtlarmıştım yumurtlamadan önce bir test yumurtlamadan sonra bir test yapmıştım ve negatif çıkmıştı
Ama hisseder yani ben de bir şeyler yaşıyordu adetim tam dokuz gün gecikti bugün itibari ile
Bundan tam dört gün önce kan testi verdim ve negatif çıktı 1.2
Doktorum olsaydı çıkardı dedi ben yine hüsrana uğradım
Pazartesi kan testi verdikten sonra Salı akşamı göğüslerine müthiş bir ağrı başladı bilhassa göğüs ucumda ne uyuyabiliyorum ne dokunabiliyorum kıyafetimi giyerken bile canımın acıdığını hissettim göğüs ağrısı var ama göğüs ucum çok hassastı :)
Tamam dedim var hissettim sonra aşırı bir susuzluk ağız kuruluğu gecenin bir yarısı kaldırıp bardak bardak su içiyordum
Her an adet olacakmış gibi bir sancı giriyor ama sadece akıntı
Ve en son dün gece içimden bir his beni uyandırdı ve erken gebelik testi yaptırdı ilk kez ilk on saniye içerisinde bir çizgi belirdi Gece 3:30 ve ben çığlık attım :)
Sabah erkenden uyandım ve sağlık ocağına gittim doktorum beni gördü güldü Nurhanım yine mi kan testi dedi :) Dedim ki doktor bey bu son gerçektenhissediyorum şuan ben de bir şeyler var lütfen bir kez daha yapalım geç yumurtladım geçte döllenmiş olabilir dedim
Kanımı verdim ve az önce aradım tebrikler 54.1 çıktı dedi hemşire hanım tabii ki güne bir artış takip edeceğiz hemen heveslenmeyelim Salı günü sizi tekrar bekliyorum dedi
İnanın bir anne hissediyor her ay acaba dediklerimiolmuştu ama bu ay kesin demiştim her gün rüyama giriyordu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Size tavsiyem kesinlikle yumurta takibi yaptırın geç döllenmişolabilirsiniz . Varsın kimse inanmasın siz gerçektenİnan’ın
rabbim kucagina almayi nasip rylesin insallah cok sevidnim adina..bende bugun yumurtlamanin 8.gunundeyim erken gebelik testi yaptim negatif cikti..saniri. Bu ayda yok bebbis ....umudum kalmadi yine..ama rabbim buyuktur...ol derse olirMerhaba kızlar uzun süredir buraya takılıyorum ve bir konu açmıştım adetime iki gün kala yumurtlarmıştım yumurtlamadan önce bir test yumurtlamadan sonra bir test yapmıştım ve negatif çıkmıştı
Ama hisseder yani ben de bir şeyler yaşıyordu adetim tam dokuz gün gecikti bugün itibari ile
Pazartesi kan testi verdikten sonra Salı akşamı göğüslerine müthiş bir ağrı başladı bilhassa göğüs ucumda ne uyuyabiliyorum ne dokunabiliyorum kıyafetimi giyerken bile canımın acıdığını hissettim göğüs ağrısı var ama göğüs ucum çok hassastı :)
Tamam dedim var hissettim sonra aşırı bir susuzluk ağız kuruluğu gecenin bir yarısı kaldırıp bardak bardak su içiyordum
Ve en son dün gece içimden bir his beni uyandırdı ve erken gebelik testi yaptırdı ilk kez ilk on saniye içerisinde bir çizgi belirdi Gece 3:30 ve ben çığlık attım :)
Sabah erkenden uyandım ve sağlık ocağına gittim doktorum beni gördü güldü Nurhanım yine mi kan testi dedi :) Dedim ki doktor bey bu son gerçektenhissediyorum şuan ben de bir şeyler var lütfen bir kez daha yapalım geç yumurtladım geçte döllenmiş olabilir dedim
Kanımı verdim ve az önce aradım tebrikler 54.1 çıktı dedi hemşire hanım tabii ki güne bir artış takip edeceğiz hemen heveslenmeyelim Salı günü sizi tekrar bekliyorum dedi
İnanın bir anne hissediyor her ay acaba dediklerimiolmuştu ama bu ay kesin demiştim her gün rüyama giriyordu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Size tavsiyem kesinlikle yumurta takibi yaptırın geç döllenmişolabilirsiniz . Varsın kimse inanmasın siz gerçektenİnan’ın
Kuzum benimSende benmmm hem canimmmm hemm dert ortagimmm hemde guzellmm annesinnnn
Çok erken canım çok ben 12. Gün de bile silik bir çizgi çıktı ama ilk on saniyede belirlendi . Du bakalım allah büyük içini ferah tut az daha bekleyelim . Biz anne adayları POZİTİF OLMAK ZORINDAYIZZZZZZZZCanm
rabbim kucagina almayi nasip rylesin insallah cok sevidnim adina..bende bugun yumurtlamanin 8.gunundeyim erken gebelik testi yaptim negatif cikti..saniri. Bu ayda yok bebbis ....umudum kalmadi yine..ama rabbim buyuktur...ol derse olir
Ben kimseye inandıramadım ki herkesler bana deli dedi inat ettim dua ettim nolur bende olsun dedim sagolsun bebeğim beni üzmedi. Ne kadar oldu canım çalışamaya başlayalı neden tedavi istiyorsunAllah anali babali buyutsun canim bende takip ettim senin bi onceki konuyu. Bende nasil olur adetten 2 gun once yumurtlama diyordum icimden ama oluyormus : )
Inan cok sevindim darisi bekleyen tum arkadaslarimin basina insallah.
Benimde bugun adet gunum , henuz olmadım ama bakalim 2 tane erken gebelik testim negatif cikinca pek ümit yok...
Zaten olmazsa bundan sonra tedavi yoluyla deneriz artik hayirlisi
Cook saol canmm oyle tabikikÇok erken canım çok ben 12. Gün de bile silik bir çizgi çıktı ama ilk on saniyede belirlendi . Du bakalım allah büyük içini ferah tut az daha bekleyelim . Biz anne adayları POZİTİF OLMAK ZORINDAYIZZZZZZZZ
Ozaman gelmesin kırmızılar :) onun için dua edelim . Belirtin var mıDaha cok degil aslinda 6 ay ama ne bilim beklemek istemiyorum, hemen olsun istiyorum doktor da zaten gel başlayalım tedaviye dedi : )
Gerci bugun adet olmam gerekiyordu daha olmadim
Anladım canım hayırlısı olsun herkeste değişiyor belirti inş sendr güzel haberler alırsın bizede haber et olur mı :))Yok hic belirti goguslerim hafif batiyor, birde sol kasigimda batmalar var o kadar..
Nasıl yaaaaa ay basıl oldu kan mı verdin yoksaHamileyimmmm ay coook mutluyummm
E elifkbr benim açtığım formdu oku canım bir çok kadın için yazdım. Az çok bilgilendirirMerhaba kızlar uzun süredir buraya takılıyorum ve bir konu açmıştım adetime iki gün kala yumurtlarmıştım yumurtlamadan önce bir test yumurtlamadan sonra bir test yapmıştım ve negatif çıkmıştı
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah hayırlı olsunMerhaba kızlar uzun süredir buraya takılıyorum ve bir konu açmıştım adetime iki gün kala yumurtlarmıştım yumurtlamadan önce bir test yumurtlamadan sonra bir test yapmıştım ve negatif çıkmıştı
Canım benim üzülme anneler üzülmemeli lütfen sana da çok dua edeceğim tez zamanda kucağın dopdolu olsun emiiiiiKizlar dün adet oldum. Bu ay gitti yani. InşaAllah diğer ay güzel haberleri mujdeleriz:) dua edin bana anne adayları
Sağol canımmmRabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah hayırlı olsun
Aminn Allah razı olsun böyle dua al mak çok güzel.Canım benim üzülme anneler üzülmemeli lütfen sana da çok dua edeceğim tez zamanda kucağın dopdolu olsun emiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?