Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm
rabbim kucagina almayi nasip rylesin insallah cok sevidnim adina..bende bugun yumurtlamanin 8.gunundeyim erken gebelik testi yaptim negatif cikti..saniri. Bu ayda yok bebbis ....umudum kalmadi yine..ama rabbim buyuktur...ol derse olir

Allah anali babali buyutsun canim bende takip ettim senin bi onceki konuyu. Bende nasil olur adetten 2 gun once yumurtlama diyordum icimden ama oluyormus : )
Inan cok sevindim darisi bekleyen tum arkadaslarimin basina insallah.
Benimde bugun adet gunum , henuz olmadım ama bakalim 2 tane erken gebelik testim negatif cikinca pek ümit yok...
Zaten olmazsa bundan sonra tedavi yoluyla deneriz artik hayirlisi

Canm

rabbim kucagina almayi nasip rylesin insallah cok sevidnim adina..bende bugun yumurtlamanin 8.gunundeyim erken gebelik testi yaptim negatif cikti..saniri. Bu ayda yok bebbis ....umudum kalmadi yine..ama rabbim buyuktur...ol derse olir
Çok erken canım çok ben 12. Gün de bile silik bir çizgi çıktı ama ilk on saniyede belirlendi . Du bakalım allah büyük içini ferah tut az daha bekleyelim . Biz anne adayları POZİTİF OLMAK ZORINDAYIZZZZZZZZ

Ben kimseye inandıramadım ki herkesler bana deli dedi inat ettim dua ettim nolur bende olsun dedim sagolsun bebeğim beni üzmedi. Ne kadar oldu canım çalışamaya başlayalı neden tedavi istiyorsun

Daha cok degil aslinda 6 ay ama ne bilim beklemek istemiyorum, hemen olsun istiyorum doktor da zaten gel başlayalım tedaviye dedi : )
Gerci bugun adet olmam gerekiyordu daha olmadim

Insallahh : )) agzindan bal damliyor sanki ama 2 tane erken gebelik testim negatif cikinca pek umudum yok

E elifkbr benim açtığım formdu oku canım bir çok kadın için yazdım. Az çok bilgilendirir

Kizlar dün adet oldum. Bu ay gitti yani. InşaAllah diğer ay güzel haberleri mujdeleriz:) dua edin bana anne adayları

Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…