• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür canım daim olsun mutluluğunuz inşallah :dua:

Neden ki neyi ba
Valla 1 sene önce görevden geldikten sonra 4 şehit arkadası olmuş yanınca onun etkisinden çıkamamıstı :cry:ağır depresyon tanısı konuldu hastanede de tedavi gördü yaklaşık 9 ay oldu hayata küsmüştü ve sürekli ölüm, kaybetmek ten bahsediyordu bu martta normalde bitmesi lazım tedavisinin çok şükür durumuda şuan iyi çocuklara çok düşkün eğer bi çocuğumuz olursa dahada iyi olacağını söyledi doktorumuz ona bağlanır sebep olur dedi hayırlısı olsun inşallah

Canım hayırlı olsun demek ki dediğim gibi geç döllenmeymiş. Diğer topik te Mesajımı beş kere okumuştun Umut olduğumu söylemiştin, sende bana dua et şimdi :halay:Allah hayırlısı ile bana da nasip etsin inşallah :KK200:

Hayırlı olsunnnn inşallah bizde görürüz o çizgileri allah isteyen herkese hayırlısıyla versin :dua: Benimde adetimi 5 gün geçti 5 idrar testi yaptım hepsi negatif :( yarın kan testi vermeye gidicem inşallah pozitif olur ne kadar imkan vermesemde adet gelmeyince umutlanıyorum inşallah benimde geç olmuştur yeterki sonu mutlu olsun :dua: Allah herkese nasip etsin bu duyguyu

Valla 1 sene önce görevden geldikten sonra 4 şehit arkadası olmuş yanınca onun etkisinden çıkamamıstı :cry:ağır depresyon tanısı konuldu hastanede de tedavi gördü yaklaşık 9 ay oldu hayata küsmüştü ve sürekli ölüm, kaybetmek ten bahsediyordu bu martta normalde bitmesi lazım tedavisinin çok şükür durumuda şuan iyi çocuklara çok düşkün eğer bi çocuğumuz olursa dahada iyi olacağını söyledi doktorumuz ona bağlanır sebep olur dedi hayırlısı olsun inşallah
Ah abi ah adamcağız ne yapsın haklı çok üzüldüm ama Rabbim derdi verir dermanımda verir . Sizin ilacınızda bebeğiniz olsun emi ♥️

Canım hayırlı olsun demek ki dediğim gibi geç döllenmeymiş. Diğer topik te Mesajımı beş kere okumuştun Umut olduğumu söylemiştin, sende bana dua et şimdi :halay:Allah hayırlısı ile bana da nasip etsin inşallah :KK200:
Sana bir dua ediyorum ki anlatamam gerçekten bir anada umutsuzluğa kapıldık ki sen çıktın karşımıza Allah razı olsun hadi acele Edinde birlikte büyüsünler :) ♥️

Hayırlı olsunnnn inşallah bizde görürüz o çizgileri allah isteyen herkese hayırlısıyla versin :dua: Benimde adetimi 5 gün geçti 5 idrar testi yaptım hepsi negatif :KK43: yarın kan testi vermeye gidicem inşallah pozitif olur ne kadar imkan vermesemde adet gelmeyince umutlanıyorum inşallah benimde geç olmuştur yeterki sonu mutlu olsun :dua: Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Kuzum bak benim 54.1 değerim ona rağmen normal gebelik testinde çıkmadı şu pahalı olanlar varya onda inçe bir çizgi çıktı bence takılma onlara hatta yapma adamın psikolojisini bozuyor hayalet çizgi görüyor insan . Adet kaç gündür gelmedi

Kuzum bak benim 54.1 değerim ona rağmen normal gebelik testinde çıkmadı şu pahalı olanlar varya onda inçe bir çizgi çıktı bence takılma onlara hatta yapma adamın psikolojisini bozuyor hayalet çizgi görüyor insan . Adet kaç gündür gelmedi
Acaba bende o erken gebelik testinimi yapsam kizz :) adetime tam 5 gun varr snrasi hayal kirikligi oluyoo diye yapmior bu acabalar bile var dusuncesi bile beni mutlu ediyor yaaa oyuzdnde istemiorm acikcasi yok cikck cnku

Acaba bende o erken gebelik testinimi yapsam kizz :) adetime tam 5 gun varr snrasi hayal kirikligi oluyoo diye yapmior bu acabalar bile var dusuncesi bile beni mutlu ediyor yaaa oyuzdnde istemiorm acikcasi yok cikck cnku
Pınarım bir kerecik yap o da içinde kalmasın bak bakalım ilk 10 saniyede Birşeyler çıkıyor mu ♥️♥️♥️ Ha çıkmadı mı pes etmek yok umutsuzluk yok çalışmalara Yok :))

Kiz dusundumde istesemde alamam ezcne kapalii hahhaha sansa bak yarinda pazar neyse ptesi denerim hem 3 gn kalms olur adetime :(

Merhaba kızlar uzun süredir buraya takılıyorum ve bir konu açmıştım adetime iki gün kala yumurtlarmıştım yumurtlamadan önce bir test yumurtlamadan sonra bir test yapmıştım ve negatif çıkmıştı
Ama hisseder yani ben de bir şeyler yaşıyordu adetim tam dokuz gün gecikti bugün itibari ile
Bundan tam dört gün önce kan testi verdim ve negatif çıktı 1.2
Doktorum olsaydı çıkardı dedi ben yine hüsrana uğradım
Pazartesi kan testi verdikten sonra Salı akşamı göğüslerine müthiş bir ağrı başladı bilhassa göğüs ucumda ne uyuyabiliyorum ne dokunabiliyorum kıyafetimi giyerken bile canımın acıdığını hissettim göğüs ağrısı var ama göğüs ucum çok hassastı :)
Tamam dedim var hissettim sonra aşırı bir susuzluk ağız kuruluğu gecenin bir yarısı kaldırıp bardak bardak su içiyordum
Her an adet olacakmış gibi bir sancı giriyor ama sadece akıntı
Ve en son dün gece içimden bir his beni uyandırdı ve erken gebelik testi yaptırdı ilk kez ilk on saniye içerisinde bir çizgi belirdi Gece 3:30 ve ben çığlık attım :)
Sabah erkenden uyandım ve sağlık ocağına gittim doktorum beni gördü güldü Nurhanım yine mi kan testi dedi :) Dedim ki doktor bey bu son gerçektenhissediyorum şuan ben de bir şeyler var lütfen bir kez daha yapalım geç yumurtladım geçte döllenmiş olabilir dedim
Kanımı verdim ve az önce aradım tebrikler 54.1 çıktı dedi hemşire hanım tabii ki güne bir artış takip edeceğiz hemen heveslenmeyelim Salı günü sizi tekrar bekliyorum dedi
İnanın bir anne hissediyor her ay acaba dediklerimiolmuştu ama bu ay kesin demiştim her gün rüyama giriyordu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Size tavsiyem kesinlikle yumurta takibi yaptırın geç döllenmişolabilirsiniz . Varsın kimse inanmasın siz gerçektenİnan’ın ♥️
Hayırlı olsun gerçekten çok sevindim adiniza:) geç yumurtlanabiliylr biliyordum ama sizinki en güzel örneği bence:) rabbim sağlıkla hayırla elinize almayi nasip etsin insaallah. Benim de son 5 gün kaldı heyecanla bekliyorum. Ve benim de göğüs uclarim çok hassaslasti her türlü hissettiriyor yani. Bel agrim bi kac gundur var ve gece ben de surekli su iciyorum hep agzimda kuruluk oluyor ve demir tadi gibi tat oluyor. InşaAllah bizimki de gebeliktendir:) dua edin bana da lütfen. InşaAllah hayırlı haberler alırım ben de.

Hayırlı olsun gerçekten çok sevindim adiniza:) geç yumurtlanabiliylr biliyordum ama sizinki en güzel örneği bence:) rabbim sağlıkla hayırla elinize almayi nasip etsin insaallah. Benim de son 5 gün kaldı heyecanla bekliyorum. Ve benim de göğüs uclarim çok hassaslasti her türlü hissettiriyor yani. Bel agrim bi kac gundur var ve gece ben de surekli su iciyorum hep agzimda kuruluk oluyor ve demir tadi gibi tat oluyor. InşaAllah bizimki de gebeliktendir:) dua edin bana da lütfen. InşaAllah hayırlı haberler alırım ben de.
Benimde 5 gun var ama canim agzinda demir gbi tat keisnlikle hanlmilelik belirtisidr bence sen kesn kesn hamilesin bak gorursn 5 gun snra buraya bana yazcaksin :)

Sağol canım öncelikle Rabbim saana da nasip etsin . İnan metalik tat bariz yaşamadım ama beni uykumdan uyandıran hiç birşey Yoktu şimdiyse kadar ve günlerdir susuz kalmış gibi her gece Bardak bardak su içiyordum ki hala içiyorum eğer bu sende şüpheli ilişkden sonra çıktıysa inş gözün aydın diyeyim . Ama illede göğüsler diyorum hassasiyet değil bildiğin her değdiğinde ahhh diyecek bir agrı tam ucunda oluşuyor . Ki ben böyle birşey yaşayan varda daha da hayırlı olsun derim çünkü net hamilelik belirtisi . Ama normal göğüs agrısı ise o basen yaşanabilir

Sağol canım öncelikle Rabbim saana da nasip etsin . İnan metalik tat bariz yaşamadım ama beni uykumdan uyandıran hiç birşey Yoktu şimdiyse kadar ve günlerdir susuz kalmış gibi her gece Bardak bardak su içiyordum ki hala içiyorum eğer bu sende şüpheli ilişkden sonra çıktıysa inş gözün aydın diyeyim . Ama illede göğüsler diyorum hassasiyet değil bildiğin her değdiğinde ahhh diyecek bir agrı tam ucunda oluşuyor . Ki ben böyle birşey yaşayan varda daha da hayırlı olsun derim çünkü net hamilelik belirtisi . Ama normal göğüs agrısı ise o basen yaşanabilir
Aynen normalde göğüs ağrım oluyordu adetten once ona aliskinim ama bu gogus ucu acısı iki gündür var acıyor dokununca. Bir de ben d bayadir gece su içmiyordum bu aralar gece çok susuyorum. Bir de ilk kez yumurtlama dönemimde adet olacakmış gibi sancı oldu bir gün surdu o günden beridir goguslerim hassaslasmaya başladı. InşaAllah bebegim bana tutunmustur. Hamilelerin duası makbuldur. Bana da dua edin lütfen. InşaAllah bu ay ben de bu müjdeyi alirim:):KK200::anneadayı:

Back