• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen normalde göğüs ağrım oluyordu adetten once ona aliskinim ama bu gogus ucu acısı iki gündür var acıyor dokununca. Bir de ben d bayadir gece su içmiyordum bu aralar gece çok susuyorum. Bir de ilk kez yumurtlama dönemimde adet olacakmış gibi sancı oldu bir gün surdu o günden beridir goguslerim hassaslasmaya başladı. InşaAllah bebegim bana tutunmustur. Hamilelerin duası makbuldur. Bana da dua edin lütfen. InşaAllah bu ay ben de bu müjdeyi alirim:):KK200::anneadayı:
İnsallah canım. Tutmuşdur hayırlısıyla

Aynen normalde göğüs ağrım oluyordu adetten once ona aliskinim ama bu gogus ucu acısı iki gündür var acıyor dokununca. Bir de ben d bayadir gece su içmiyordum bu aralar gece çok susuyorum. Bir de ilk kez yumurtlama dönemimde adet olacakmış gibi sancı oldu bir gün surdu o günden beridir goguslerim hassaslasmaya başladı. InşaAllah bebegim bana tutunmustur. Hamilelerin duası makbuldur. Bana da dua edin lütfen. InşaAllah bu ay ben de bu müjdeyi alirim:):KK200::anneadayı:
Canım içimden bir his sende hamilesin diyor tebrik ederim şimdiden kuzum hadi inş tez vakitte senşde duyarım çünkü bunlar belirti :KK47::anneadayı:

Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun darısı bizim başımıza

Sana bir dua ediyorum ki anlatamam gerçekten bir anada umutsuzluğa kapıldık ki sen çıktın karşımıza Allah razı olsun hadi acele Edinde birlikte büyüsünler :) ♥️

Canımm inan o kadar sevindim ki senin adına. Allah mümin kardeşlerin birbirine ettiği duayı geri çevirmezmiş inşallah bize de nasip olur sen ismen dua et banada :KK200: Ben seni o an bir nebze mutlu ve umutlu edebildiysem ne mutlu :KK45:

Bahsettiklerin hamilelik belirtileri canım. Hayırlı olsun demek için sabırsızlanıyorum :))

Canımm inan o kadar sevindim ki senin adına. Allah mümin kardeşlerin birbirine ettiği duayı geri çevirmezmiş inşallah bize de nasip olur sen ismen dua et banada :KK200: Ben seni o an bir nebze mutlu ve umutlu edebildiysem ne mutlu :KK45:
Canım benim senide yazdım listeye kurtuluşun yok haber verene kadar ederim :anne::anneadayı::KK49:

Back