- Konu Sahibi nurnursrca
İnşallah Rabbim evlat sahibi olmayanlara da tattırsın bu duyguyu bir an önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok İnan ilk denemeydi olmasa üzülmezdim çünkü zamana bırakmıştık eşimin sağlık sorunları yüzünden hiç beklemiyorduk . Ama ben normalde de sağlıklı beslenenen biriyim pekmeze filan çok düşkünüm abur cubur yemem . Kim ne derse desin bınlar kısırlık yapıyor tamamen hepsi birer oyun aleti . Ama ilşkşden sonra hemen kalmayın derim ayağı havaya kaldırmak vs gerek Yok onlara bacaklarınızı bitiştirip 20 dakika bekleyinHamiş kalmak için ekstra bi şey yaptın mı canımmm
Yok İnan ilk denemeydi olmasa üzülmezdim çünkü zamana bırakmıştık eşimin sağlık sorunları yüzünden hiç beklemiyorduk . Ama ben normalde de sağlıklı beslenenen biriyim pekmeze filan çok düşkünüm abur cubur yemem . Kim ne derse desin bınlar kısırlık yapıyor tamamen hepsi birer oyun aleti . Ama ilşkşden sonra hemen kalmayın derim ayağı havaya kaldırmak vs gerek Yok onlara bacaklarınızı bitiştirip 20 dakika bekleyin
Kızzzzz niye üzülüyorsunuz anlamıyorum bir sakin olun herşeyden birşey çıkarmayın güçlü Kararlı ve sabırlı olun lütfen . Anneler böyle olmalı hepimiz ayrı ayrı hak ediyoruz . O kötü vicdansız annelere veren Rabbim sizlere Çifter Çifter’i versinamin amin ecmain.... koltuk altımda sivilce gbi bişey çıkmış sıktım bomba gbi patladı resmen..sıktıkça kanşı su çıkıyor acaba pis kanmı topluyo vücudum hiç anlamadım
Yapın diyorlar bir çok kişi ama çoooooook saçma ve komik ne gerek var bence ayağını dikene kadar ne var me yok düşer gider akar . O işten hemen sonra haraket etmeden bitiştin bacağı giden zaten gider her türlü . Değişik şeyler yapıp psikoloji bozulur İnan nie olmadı neden olmadı çok sıkmamak gerekiyor hayırlısı deyin . En güzeli dua besmelesiz başlamayın abdestsiz olmayın. Bunu özellikle baba adayının yapması gerekiyor sonra da sevenleri işleyin . Rabbim inş nasip edecektirSiz dikmediniz mi
Yapın diyorlar bir çok kişi ama çoooooook saçma ve komik ne gerek var bence ayağını dikene kadar ne var me yok düşer gider akar . O işten hemen sonra haraket etmeden bitiştin bacağı giden zaten gider her türlü . Değişik şeyler yapıp psikoloji bozulur İnan nie olmadı neden olmadı çok sıkmamak gerekiyor hayırlısı deyin . En güzeli dua besmelesiz başlamayın abdestsiz olmayın. Bunu özellikle baba adayının yapması gerekiyor sonra da sevenleri işleyin . Rabbim inş nasip edecektir
Aynen öyle kılışe bir laf ama yüzde yüz doğruBen hep okudum herkes popo altından yastığa kadar herseyi söylemiş onları uyguladım şimdi yakı aldım eczaneden onu deneceğim dediğin gibi deneyim bide ama kasmıcam herkes artık bıraktım istemiyorum dediğim zaman oldı diyo dediğin gibi hayırlısı:)
Klişe olur mu dinimizce de bu böyle hayırlısıymışki olmuş canım :)Aynen öyle kılışe bir laf ama yüzde yüz doğru
Yani genelinin söylediği bizlerde uyuyoruzKlişe olur mu dinimizce de bu böyle hayırlısıymışki olmuş canım :)
Ne güel maşallah yaaa bana da olur mı kiiiiMerhaba kızlar uzun süredir buraya takılıyorum ve bir konu açmıştım adetime iki gün kala yumurtlarmıştım yumurtlamadan önce bir test yumurtlamadan sonra bir test yapmıştım ve negatif çıkmıştı
Ama hisseder yani ben de bir şeyler yaşıyordu adetim tam dokuz gün gecikti bugün itibari ile
Bundan tam dört gün önce kan testi verdim ve negatif çıktı 1.2
Doktorum olsaydı çıkardı dedi ben yine hüsrana uğradım
Pazartesi kan testi verdikten sonra Salı akşamı göğüslerine müthiş bir ağrı başladı bilhassa göğüs ucumda ne uyuyabiliyorum ne dokunabiliyorum kıyafetimi giyerken bile canımın acıdığını hissettim göğüs ağrısı var ama göğüs ucum çok hassastı :)
Tamam dedim var hissettim sonra aşırı bir susuzluk ağız kuruluğu gecenin bir yarısı kaldırıp bardak bardak su içiyordum
Her an adet olacakmış gibi bir sancı giriyor ama sadece akıntı
Ve en son dün gece içimden bir his beni uyandırdı ve erken gebelik testi yaptırdı ilk kez ilk on saniye içerisinde bir çizgi belirdi Gece 3:30 ve ben çığlık attım :)
Sabah erkenden uyandım ve sağlık ocağına gittim doktorum beni gördü güldü Nurhanım yine mi kan testi dedi :) Dedim ki doktor bey bu son gerçektenhissediyorum şuan ben de bir şeyler var lütfen bir kez daha yapalım geç yumurtladım geçte döllenmiş olabilir dedim
Kanımı verdim ve az önce aradım tebrikler 54.1 çıktı dedi hemşire hanım tabii ki güne bir artış takip edeceğiz hemen heveslenmeyelim Salı günü sizi tekrar bekliyorum dedi
İnanın bir anne hissediyor her ay acaba dediklerimiolmuştu ama bu ay kesin demiştim her gün rüyama giriyordu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Size tavsiyem kesinlikle yumurta takibi yaptırın geç döllenmişolabilirsiniz . Varsın kimse inanmasın siz gerçektenİnan’ın
Çift çizgiyi gordum abla ben :))Kızzzzz niye üzülüyorsunuz anlamıyorum bir sakin olun herşeyden birşey çıkarmayın güçlü Kararlı ve sabırlı olun lütfen . Anneler böyle olmalı hepimiz ayrı ayrı hak ediyoruz . O kötü vicdansız annelere veren Rabbim sizlere Çifter Çifter’i versin
Hayırlı olsun canımm
Ayyyyy kuzummmm hadi maşallak barekallah au nasıl sevindim canım da nasıl şıkkındı çok net değil Ama çıkmış baya baya hadi gözümüz aydjn tatlıııı anneeeees
Olur canım neden olmasın :)Ne güel maşallah yaaa bana da olur mı kiiii
. Hayırlı olsunnnnn
Dimi ama İnan benim de aklıma geldi öZelden yazan bile var bana nazar değmesinden korkup haber veren :)Bakıyorum bu topik pek uğurlu geldi arkadaşlarım çift çizgi gören görene Allah artırsın inşallah :)) hadi darısı bana :))
Dimi ama İnan benim de aklıma geldi öZelden yazan bile var bana nazar değmesinden korkup haber veren :)