- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 36
- Konu Sahibi firarperest
Teşekkür ederimçok sevimli :)) mutluluklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimçok sevimli :)) mutluluklar
Ben de şirin seviyorum valla Teşekkür ederim.mutluluklar :) bende davettiyemi seçicem ama kararsızım böle şirin davettiyeleri daha çok beğeniyorum galba :)
Sağol canım teşekkür ederimNe güzelmiş :) Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevimli :)
Sağol canım darısı başına o zaman...canım hayırlı olsun çok güzel davetiyen ben de bı kac tane sectım model ıclerınde buda vardı bakalım bızım daha cok var dıye beklıyoruz bıde askerımı tabıkıı ...
Mutluluklaaaa
ayy en son ben gördüm ,üfff:26:
firarcım,çok güzelmiş.. benim çok hoşuma gidiyor böyle karikatürlü sevimli davetiyeler. Allah mutlu bir evlilk hayatı nasip etsin inşallah.
Kadrini kıymetini bilecek, seni incitmeyecek, yüzünü gönlünü güldürecek kişiyle yaşayacağın, seni mutluluğa doyuracak evlilik olsun canım. :123:
Teşekkür ederimçoook şirin ve çok güzel :) ayrıca değişik bayıldım tatlım mutluluklarrr
Teşekkür ederimçok güzelmiş canımm
Teşekkür ederim :)Çookk güzelmişşş canımm, hayırlı olsun az kalmış düğününe :)) Mutluluklar..
Canım teşekkür ederim evet gelin oldum artık darısı başına :)ay hiç haberim yoktu tesadüfen gördüm
gerçi düğün olduda bitti 2 günlük gelinsin bile
mutluluğun daim olsun
sağlıkla,huzurla bir ömür geçirmen dileğimle
canım her şey gönlünce olsun
çok beğendim mutluluklarr
Teşekkür derim :)hersey gonlunuzce olsunn
Oncelikle tebrikler ve cok mutlu olun ne kadar tuttu acaba ve nerede yaptirdiniz