Gelinlik Modelleri ve bende gelinliğimi seçtim :)

çok hoş ve sade. tam da bir gelinin olması gerektiği gibi maşallah çok yakışmış. kilo konusunu hiç dert etme çok iyi görünüyorsun benim gibi oflaya puflaya kilo vermeye çalışsan daha kötü düğüne 1 ay var daha verilecek 7 kilom var sen bence hiç dert etme.

Bayıldım işte gelinin en zarif duracağı gelinlik modellerinden biri :)
zor gelinlik beğenirim normalde ama cidden çok hoşuma gitti çok da yakışmış

Bence daha hazirliklar yeni basliyoken istedigin mekana gore tarihi degistir ki diger hazirliklara odaklanabilesin canim.

Hayırlı olsun canım çok yakışmış fiyati nedir gelindiğinde?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım maşallah çok hoşsun.....
nasıl byle zayıf kalmayı başarıyorsun.....bir formülün var mı......
birde çok güzelsin arkadaşım maşallah......
dişlerini yaptırdınmı....çok hoşuma gitti........

Cok tesekkur ederim cnm. Ben ne yazikki gunde 1 öğün ile doyuyorum istesemde kilo alamiyorum migdem yok oldu yemeye yemeye 46 kiloyum 53 olmam lazim
Dislerim kendi Dislerim cnm bu ara biraz sararttim hatta :)

Cok tesekkur ederim cnm. Ben ne yazikki gunde 1 öğün ile doyuyorum istesemde kilo alamiyorum migdem yok oldu yemeye yemeye 46 kiloyum 53 olmam lazim

ne güzel canım......
bende bir zamanlar senin gibiydim......
hiç bişey yiyemiyordum.....
şimdi öyle değil.....
malesef.....
canm kilo almayı çok isteme bence evlenip hamiş olunca zaten alıcaksın
tabi nasıl mutlu olacaksın hayat onu sunsun sana.......
öpüyorum....

ay cnaım boyın kaç çokk incesin kiiiiiiiii ?

O öyle protein almakla falan olmuyor maalesef, inanın o da keyfinden böyle zayıf değildir eminim.. Bu tarz yorumlar çok itici..

ne alaka ya fesatmısın sen ben kötü birşey demedim ben zayıflığa bayılırım saçma sapan atlamasan ortaya çok hoş olur için kötü kıskanç briisin demek bunu böyle algıladığına göre sen.. ben sporla ilgilenen biriyim ve beslenme gıda konusunda okudum.. çalışıyorum... bilip bilmeden sataşma baskasına sataş arkadaş rahatsız olsa der ki bu sana düşmez .itici olan şu an sensin bilip bilmeden sataşan.çok incesin demek eğer kötü birşeyse .

Son düzenleme:
Kizlarr ikinizde kotu bise dememissinuz yalnis anlamayin birbirinizi rica ederim

Zayıflık herzaman zarar iste bak burda bile
Protein diyetisyen doktorum verdi ama onu ictikce kusuyordum
artik tek secenek kaldi evlendiklden sornada almassam daha alamam sanirim :)

canım kusura bakma birden kızdım çünkü senin güzelliğine hayranım ben zayıflığında hoş bence o kadar zayıf ve öyle bir yüz zor bulunur... inşallah istediğin gibi olursun prenses :)

canım kusura bakma birden kızdım çünkü senin güzelliğine hayranım ben zayıflığında hoş bence o kadar zayıf ve öyle bir yüz zor bulunur... inşallah istediğin gibi olursun prenses :)
ask olsun ne kusuru ♡♡♡
Cok tesekkur ederim canim iltifatlarin ve guzel dileklerin icin cok opuyorun ♡

Veeee buda yapacagim sac modeli gelinlikcim o aksesurin aynisini yapacagini söyledi:) ruj rengini bile buldum :))

Eklentiler

• $Screenshot_2014-05-16-14-31-48.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 144
ben de 48 kiloyum ama üst bedenim daha zayıf onuzlarım bileklerim çok çok ince o yüzden straplez düşünmüyodum hiç sende nasıl durdu tam net anlaşılmıyor resimden acaba ben mi çok takıyorum omuzlarım yüzünden 2 düğünde de salık bırakıcam saçımı herkes abartıyosun diyo ama ne bileyim

Allahim bizede nasip et
Bende 1.67 boyundaym ve 45 kiloyum alamiyorm hep birlikte cabalasakmi dicem metabolizmam hizli yedigim gidiyi afedersiniz:)
Sacida gelinliide senide cok begendim.ins cok mutlu olursun tanismiyoruz ama.ayakabinin alitina tanimadgim kiz diye yaz benide

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…