sade ama şık birşey arıyordum sonunda kararımı verdim :) tabi bu arkadan iğnelerle tutturulmuş
benimkisi 34 beden özel dikim olacakkilo almaya calıştım 1 yıldır tek bir gram bile alamadım yapcak birşey yok
evt ben nişanlıma cok dedim bakalım hadi hemen yer ayırtalım aylar öncesinden bana neee acelen var telaş yapma diyordu şimdi kendiside gördü anyayı :)
okmeydanında Labella yı beğendik biz hem uygun hem çok modern duruyor sanırım tarihimi değiştiricem o şartlarda başka yer bulamadık
Bence daha hazirliklar yeni basliyoken istedigin mekana gore tarihi degistir ki diger hazirliklara odaklanabilesin canim.
çok teşekkürler kızlar aslında aklımda kabarık model hiç yoktu hep balık model düşünüyordum çok zayıfım kabarık yakısmaz die ama Pronovias ın bu modelini deneyince fikrimi direk değiştirdim
canım maşallah çok hoşsun.....
nasıl byle zayıf kalmayı başarıyorsun.....bir formülün var mı......
birde çok güzelsin arkadaşım maşallah......
dişlerini yaptırdınmı....çok hoşuma gitti........
Cok tesekkur ederim cnm. Ben ne yazikki gunde 1 öğün ile doyuyorum istesemde kilo alamiyorum migdem yok oldu yemeye yemeye46 kiloyum 53 olmam lazim
Dislerim kendi Dislerim cnm bu ara biraz sararttim hatta :)
Cok tesekkur ederim cnm. Ben ne yazikki gunde 1 öğün ile doyuyorum istesemde kilo alamiyorum migdem yok oldu yemeye yemeye46 kiloyum 53 olmam lazim
Dislerim kendi Dislerim cnm bu ara biraz sararttim hatta :)
1.63 bugun ilk provama gittim bu kosturmaca ve stres bi tarttildim 44 e dusmusumay cnaım boyın kaç çokk incesin kiiiiiiiii ?
1.63 bugun ilk provama gittim bu kosturmaca ve stres bi tarttildim 44 e dusmusumacilen kilo almam lazim 2. Provama kadar.
ayyy canım çok zayfsın boyuna göre50 olsan süper olur biraz protein alsan aslnda..
O öyle protein almakla falan olmuyor maalesef, inanın o da keyfinden böyle zayıf değildir eminim.. Bu tarz yorumlar çok itici..
Kizlarrikinizde kotu bise dememissinuz yalnis anlamayin birbirinizi rica ederim
Zayıflık herzaman zarar iste bak burda bile
Protein diyetisyen doktorum verdi ama onu ictikce kusuyordum
artik tek secenek kaldi evlendiklden sornada almassam daha alamam sanirim :)
ask olsun ne kusuru ♡♡♡canım kusura bakma birden kızdım çünkü senin güzelliğine hayranım ben zayıflığında hoş bence o kadar zayıf ve öyle bir yüz zor bulunur... inşallah istediğin gibi olursun prenses :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?