sade ama şık birşey arıyordum sonunda kararımı verdim :) tabi bu arkadan iğnelerle tutturulmuş
benimkisi 34 beden özel dikim olacakkilo almaya calıştım 1 yıldır tek bir gram bile alamadım yapcak birşey yok
sade ama şık birşey arıyordum sonunda kararımı verdim :) tabi bu arkadan iğnelerle tutturulmuş
benimkisi 34 beden özel dikim olacakkilo almaya calıştım 1 yıldır tek bir gram bile alamadım yapcak birşey yok
Bnm düğünüm eylülde. Ben de gelinlik bakıyorum bakalım kabarık model dantelli bişi istiyorum paylaşırım bulunca sizinle.senin ne zaman düünün canım gelinlik hoşmuş
kızlar çok sağolun nişanlım baya uzun yüksek topuk giymem gerekecek :)
27 eylül istiyoruz ama bişey söylicem gülmeyin mekan bulamadık :) beğendiğiimiz mekan en yakın tarih 23 kasımda musait of çok zormuş bu hazırlıklar
Normal canım arz talep meselesı, ınsanlar hem butceye uygun hem guzel mekanları kapıyolar dogal olarak, bızde ılk ıs mekan ayarlamıstık, ama ben kesınlıkle ıcıne sınen mekan ıcın tarıhı revıze etmeye bıle mantıklı bakıyorum, kuzenımde bulamadı, sımdı ekim kasıma bakıyor, mekan cok onemlı.
Nerede bakıyosun mekan bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?