Gelinlik Modelleri ve bende gelinliğimi seçtim :)

cgdmrcn

Guru
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
314
72
333
sade ama şık birşey arıyordum sonunda kararımı verdim :) tabi bu arkadan iğnelerle tutturulmuş
benimkisi 34 beden özel dikim olacak kilo almaya calıştım 1 yıldır tek bir gram bile alamadım yapcak birşey yok

Eklentiler

• $IMG-20140512-WA0009.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 476
  • $IMG-20140512-WA0011.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 470
Son düzenleme:

çok hoş duruyosun tatlım maaşallah gelinliğin de sade, zarif güzel, mutluluklar şimdiden

Bence uzerinde cok hos durmus :) Ayrica bu tul eteklerin uzerinde parca parca dantel uygulamasini cok begeniyorum. Gule gule giy :)

çok teşekkürler kızlar aslında aklımda kabarık model hiç yoktu hep balık model düşünüyordum çok zayıfım kabarık yakısmaz die ama Pronovias ın bu modelini deneyince fikrimi direk değiştirdim

çok hoşşşşşşşşşşşşşş bir gelinlik çokta yakışmış. hayırlı olsun tatlım

çok yakışmış çiğdemcim maşallah

Bnm düğünüm eylülde. Ben de gelinlik bakıyorum bakalım kabarık model dantelli bişi istiyorum paylaşırım bulunca sizinle.senin ne zaman düünün canım gelinlik hoşmuş

çok yakışmış güle güle giy, eğer eşin çok uzun değilse fazla uzun topuklu giyinme derim çok zayıf olduğunu söylüyorsun

Allah hayırlı uğurlu etsin. bir kez giymeyi nasip etsin. mutluluklaaaaaar

Pronovıasın hangı subesınde canım? Zayıf daha guzel canım, zarif duruyo, bence keyfını cıkar bunun

Bnm düğünüm eylülde. Ben de gelinlik bakıyorum bakalım kabarık model dantelli bişi istiyorum paylaşırım bulunca sizinle.senin ne zaman düünün canım gelinlik hoşmuş

Bir eylul gelini daha Canım nerede gelınlık bakıyosun sen?

Eylül 6 da düğünüm canım manisalıyım ben bakınıyorum henüz almadım sizce haZiran gbi alsam olur mu biraz daha bekleyeyim diyorum yeni modeller geliyo devamlı o yüzden.

kızlar çok sağolun nişanlım baya uzun yüksek topuk giymem gerekecek :)
27 eylül istiyoruz ama bişey söylicem gülmeyin mekan bulamadık :) beğendiğiimiz mekan en yakın tarih 23 kasımda musait of çok zormuş bu hazırlıklar

Normal canım arz talep meselesı, ınsanlar hem butceye uygun hem guzel mekanları kapıyolar dogal olarak, bızde ılk ıs mekan ayarlamıstık, ama ben kesınlıkle ıcıne sınen mekan ıcın tarıhı revıze etmeye bıle mantıklı bakıyorum, kuzenımde bulamadı, sımdı ekim kasıma bakıyor, mekan cok onemlı.

Nerede bakıyosun mekan bu arada?

canım su gibi olmuşsun maşallah gelinlik çok hoş sana da çok yakışmış kabarık olduğu için de aşırı zayıf durmuyorsun maşallah diyorumm çoook mutlu olun şimdiden hayırlı ugurlu olsun

evt ben nişanlıma cok dedim bakalım hadi hemen yer ayırtalım aylar öncesinden bana neee acelen var telaş yapma diyordu şimdi kendiside gördü anyayı :)
okmeydanında Labella yı beğendik biz hem uygun hem çok modern duruyor sanırım tarihimi değiştiricem o şartlarda başka yer bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…