• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve bende aldatıldım...

Zaten unutamazsın affedemezsin bi daha da güvenemezsin böyle hissettiğin , başkasının koynuna girmiş adamın yatağına nasıl gircen bidaha ? Nasıl yüzüne bakcan ?

Bnm koca ayısı geçen hafta eskiden ona sulanmış kızın çalıştığı markete gitmiş kız kocasından ayrıldı bekar şimdi ve orda çalıştığını biliyo gitmemesi için uyardım ama buna rağmen gitmiş ben bir haftadır şüpheleniyorum yüzüne bakmıyorum
Sen nasıl bakıyorsun onun yüzüne gerçekten meraktan soruyorum nasıl?

Zaten unutamazsın affedemezsin bi daha da güvenemezsin böyle hissettiğin , başkasının koynuna girmiş adamın yatağına nasıl gircen bidaha ? Nasıl yüzüne bakcan ?

Bnm koca ayısı geçen hafta eskiden ona sulanmış kızın çalıştığı markete gitmiş kız kocasından ayrıldı bekar şimdi ve orda çalıştığını biliyo gitmemesi için uyardım ama buna rağmen gitmiş ben bir haftadır şüpheleniyorum yüzüne bakmıyorum
Sen nasıl bakıyorsun onun yüzüne gerçekten meraktan soruyorum nasıl?
Çok zor benim için de .. Haklısınız ama işte bazen olmuyor söylediğiniz gibi .

Çok zor benim için de .. Haklısınız ama işte bazen olmuyor söylediğiniz gibi .
Bilmiyorum gerçekten başıma gelse naparım onuda bilmiorum ben şüphe duyduğumda bile yüzüne bakamıyorum yapsa ne yaparım bilmiyorum benim de iki çocuğum var onlara rağmen boşanır mıyım yoksa affeder miyim bilmiyorum Allah'ım yardımcınız olsun

Devam ediyorsanız unutmak zorundasınız.
Böyle bir durumda ayrılmak en iyi ve kolay seçenek.
Ama siz zoru seçtiyseniz, bununla barışıp aşmanız gerek.
Asla yapamam unutmam, siz de yapamayacaksanız ayrılın.
Evet çok doğru tespit zoru seçtim ama şu an yapıp yapamayacağım konusunda kafam çok karışık

Bilmiyorum gerçekten başıma gelse naparım onuda bilmiorum ben şüphe duyduğumda bile yüzüne bakamıyorum yapsa ne yaparım bilmiyorum benim de iki çocuğum var onlara rağmen boşanır mıyım yoksa affeder miyim bilmiyorum Allah'ım yardımcınız olsun
Amin çok teşekkür ederim 🙏🏻

Cok iyi dusun eger ayrilacaksan kucuk bi bebekle yeni bir hyat kuracaksin her seyi planlayip oyle ayril paldir kuldur degil.. devam edeceksen tatile bile gitmisler diyosun bunlari yeyip yutabilecek misin? Surekli supheyle mi yasayacaksin bunlari iyice dusun..

Merhabalar , 3 yıllık evliyim aralık 30 da ilk bebeğim dünya ya geldi . Eşimle aramız da hiç bir tartışma hiç bir sorun yaşamadık 3 yıl boyunca hep idare ettim bir şekilde . Eşim doğumuma 2 ay kala yeni bir iş kurdu . Ve yanına bir sekreter aldı ofise gittiğim de kızı gördüğümde Hiç hoşlanmadım . Kızı biraz araştırdım ailesi bura da üniversite okuduğunu zannediyormuş fakat kız dondurmuş okulunu . Daha sonra eşimin ofis grubuna sürekli gece yarıları mesaj attığını gördüm . Bu ara da hamileliğim çok zor geçti düşük riskim vardı 6 ay cinsellik yasaktı . Neyse biraz uzun olacak özür diliyorum ama ben doğum yaptım eşim Bursa’ya vs iş için gitmesi gerektiğini söyledi ve kriz durumu olduğundan saygı duymak zorunda olsam da içimi hep kemiriyordu sürekli sordum aranız da birşey mi var vs diye asla kabul etmedi . Olsa söylerim dedi sadece peki dedim . 8 mart sabaha karşı eşimin telefonuna baktım kız ‘noldu yatak odasına mı gittin ‘ yazmıştı sabah 5 te uyandırdım yıkılmıştım kendime gelemedim abisine yengesine söyledim . Herkes şok oldu eşimden böyle birşey beklemiyorlardı . Daha sonra kız hamileyim vs dedi ama öyle birşey de çıkmadı eşim ayrılmak istiyorum dediğim de gitme dedi ben seni asla hakketmiyorum sen harika bir eşsin dedi seni çok üzdüm dedi ağladı vs ve zar zor da olsa bir şans verdim ama kız ile oturup konuştum kız 2 aydır sevgili olduklarını ve beraber tatile gittiklerini vs söyledi . Affettim demek ne kadar doğru bilmiyorum ama unutamıyorum aklımdan çıkmıyor . Ne yapacağımı şaşırdım bebeğim çok küçük siz olsanız ne yapardınız ???
Durumunu bilmiyorum ben kendi açımdan yorum yapıcak olursam asla affetmem bunun affı olur mu ya sende git biriyle ilişki yaşa eşin seni affetsin bi düşün affeder mi hiç sanmıyorum ve bunu hiçbi zaman unutamıycaksınız en mutlu anınız da konuşurken göz göze geldiğiniz de heran ansızın gözünüzün önüne gelicek çok üzüldüm😞

Merhabalar , 3 yıllık evliyim aralık 30 da ilk bebeğim dünya ya geldi . Eşimle aramız da hiç bir tartışma hiç bir sorun yaşamadık 3 yıl boyunca hep idare ettim bir şekilde . Eşim doğumuma 2 ay kala yeni bir iş kurdu . Ve yanına bir sekreter aldı ofise gittiğim de kızı gördüğümde Hiç hoşlanmadım . Kızı biraz araştırdım ailesi bura da üniversite okuduğunu zannediyormuş fakat kız dondurmuş okulunu . Daha sonra eşimin ofis grubuna sürekli gece yarıları mesaj attığını gördüm . Bu ara da hamileliğim çok zor geçti düşük riskim vardı 6 ay cinsellik yasaktı . Neyse biraz uzun olacak özür diliyorum ama ben doğum yaptım eşim Bursa’ya vs iş için gitmesi gerektiğini söyledi ve kriz durumu olduğundan saygı duymak zorunda olsam da içimi hep kemiriyordu sürekli sordum aranız da birşey mi var vs diye asla kabul etmedi . Olsa söylerim dedi sadece peki dedim . 8 mart sabaha karşı eşimin telefonuna baktım kız ‘noldu yatak odasına mı gittin ‘ yazmıştı sabah 5 te uyandırdım yıkılmıştım kendime gelemedim abisine yengesine söyledim . Herkes şok oldu eşimden böyle birşey beklemiyorlardı . Daha sonra kız hamileyim vs dedi ama öyle birşey de çıkmadı eşim ayrılmak istiyorum dediğim de gitme dedi ben seni asla hakketmiyorum sen harika bir eşsin dedi seni çok üzdüm dedi ağladı vs ve zar zor da olsa bir şans verdim ama kız ile oturup konuştum kız 2 aydır sevgili olduklarını ve beraber tatile gittiklerini vs söyledi . Affettim demek ne kadar doğru bilmiyorum ama unutamıyorum aklımdan çıkmıyor . Ne yapacağımı şaşırdım bebeğim çok küçük siz olsanız ne yapardınız ???
Allah korusun büyük de konuşmak istemiyorum ama ben kendimi bu duruma düşürmem. Aldattıysa biter çatır çatır nafakamı da tazminatımı da alır hayatıma bakarım. Elbet zor ve çok yıkıcı ama siz bile bile affetmişsiniz. Üstelik siz hamile iken aldatan sizi düşünmeyen birini affetmişsiniz. Yazık. Ayrıca olabildiğince kanıt biriktirin. Bu arada kalkıp kızla konuşmanızı da saçma buldum, ne diye muhatap alıyorsunuz? Ona da tazminat davası açıp ailesine ulaşıp her şeyi anlatmanız gerekliydi. Ayrılacaksanız da Asıl bebek küçükken ayrılmanız gerekli, zira çocuk aile ortamına alıştıktan sonra daha da zorlanır.

Bir daha yapmayacagim dese bile yapmis oldugu gercegini degistirecek mi? Sonucta bunu size yapabilmis. Siz ona dunyalar guzeli bir evlat vermissiniz ama o siz evladinizi karninizda tasirken baskasiyla tatildeymis... Bilemiyorum cok uzgunum ama ben affedemem. Kendi ailenizle gorustunuz mu?

Eğer affettiysen unutmaya çalış unutamazsan da sen ve bebeğin kendinizi toparladığınız da yollarsın adamı evden bağlatırsın nafakanı keyfine bakarsın. 3 aylık bebeğin var şu an kendini üzme lütfen sütün ve bebeğin etkilenmesin. Acelen yok toparlanmaya bak

Güven duygun Bir kere gitmiş zaten canım o artık senin ayaklarına dünyaları serse unutamazsın onu. Unutma da zaten dimdik dur onun karşısında artık senin bir önceliğin var o da evladın. Kendi ailenle ve eşinin ailesiyle konuş herkes durumu bilsin. Ve eğer mesaj vb. Görürsen fotoğraflarını çek. Evet bebeğim aile ortamında büyüsün babasını tanısın diye düşüncelerin olabilir ama inan çocuğunun aklı erdiğinde ayrıldığın zaman çocukta travma kalıyor. Atlatamıyor. Bunu bizzat ben annesi ve babası ayrılmış biri olarak yazıyorum canım tavsiyelerime kulak ver lütfen

Allah korusun büyük de konuşmak istemiyorum ama ben kendimi bu duruma düşürmem. Aldattıysa biter çatır çatır nafakamı da tazminatımı da alır hayatıma bakarım. Elbet zor ve çok yıkıcı ama siz bile bile affetmişsiniz. Üstelik siz hamile iken aldatan sizi düşünmeyen birini affetmişsiniz. Yazık. Ayrıca olabildiğince kanıt biriktirin. Bu arada kalkıp kızla konuşmanızı da saçma buldum, ne diye muhatap alıyorsunuz? Ona da tazminat davası açıp ailesine ulaşıp her şeyi anlatmanız gerekliydi. Ayrılacaksanız da Asıl bebek küçükken ayrılmanız gerekli, zira çocuk aile ortamına alıştıktan sonra daha da zorlanır.
çok güzel yazmışsınız fakat eşimi yakaladığım da bir gecelik bir şey di muamelesi yaptı ve ben buna inanmadım . Kıza ailesine söyleyeceğimi söyledim oda benimle yüz yüze konuşmak istedi ve bilmediğim şeyler olduğunu söyledi tatile vs gittiğini kızdan öğrenince eşim de kabul etti daha sonra orası da ayrı tabi

Çok zor bir durum. İradesine sahip çıkamayacaktı madem ne diye bebek yaptı. Ne diye senin hayatını kararttı. Peki ailen bu konuda senin arkanda olur mu ayrılmaya kalksan ailen kol kanat gerer mi?

çok güzel yazmışsınız fakat eşimi yakaladığım da bir gecelik bir şey di muamelesi yaptı ve ben buna inanmadım . Kıza ailesine söyleyeceğimi söyledim oda benimle yüz yüze konuşmak istedi ve bilmediğim şeyler olduğunu söyledi tatile vs gittiğini kızdan öğrenince eşim de kabul etti daha sonra orası da ayrı tabi
İşte siz yüzyüze konuşmak yerine direkt ailesine söyleyecektiniz zira bu sizin derdiniz değil ki... Bir şey yaptıysa açıklamasını ailesine yapsın. Kaldı ki yanında çalışan bir kadınla zaten ‘tek gecelik’ bir şey olmaz doğru düşünmüşsünüz. Bunu unutmak çok zor, affetmek de umarım bir daha yaşamazsınız ama ben hataların tekrar edileceğini düşünürüm hep kaldı ki kız bir de hamileyim demiş. Eşiniz ne yaptı? Yani kadına olan tavrı ne? Gerçekten kalben umuyorum ki bir daha yasamazsınız, evladınızla birlikte mutlu huzurlu günleriniz olur. Ama lütfen bu şahsın telefonunu iyi takip edin (çaktırmadan) arada habersiz iş yerine gidin. Ne diyeyim...

Back