ve ben artık kadınım !

Bak ya!! Nasil yaparsin!? Neden yaptin?! Sende uzun sureli iliskisi olan insanlarin %90 i gibi neden surtunmeyle veya ters iliskiyle cinsellik yasamadin?! Oyle yapsaydin tertemiz, bakire evlenirdin! Boyle ne yaptigin belli olcak sekilde cinsellik yasanir mi?! Hemde isteyerek yapmissin. Hemde pisman bile olmayacak kadar kendinin bir et parcasindan fazla oldugunu anlamis bir bireysin! Basimiza tas yagacak a dostlar!

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gurur mu duyarsın pişmanlık mı bilmem ama sevgilin beş para etmezin teki olduğunu göstermekte hiç gecikmemiş....

Ben de eski sevgilimle birlikte oldum ay nerde zar diktirsem acaba?? Komiksiniz ya. Bunu söyleyenler, çok komiksiniz ve dalga geçip kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Bunu unutmayın.

Ben de sevgilimle birlikte oldum, sonra bir buçuk sene geçti ve ayrıldık. Hala kapımda, istediğim an döner. Karşıma başka biri çıktı çok muhafazakardı, direk söyledim bence önemli diyecek oldu, hoşçakal canım dedim. Bak o da kapımda hala. Kendimi ezdirmem, siz de ezdirmeyin. Hele ülkemizde çoğunluğu oluşturan evlenmeden önüne gelenle yatıp sonra bu zihniyeti dayatmaya çalışanları konuşturmayın bile. O kadar okumuşum, kendimi farklı alanlarda geliştirmişim, geniş ve sağlam kültürlü bi çevre edinmişim, bu gereksiz adamların sapık fikirlerini dinliycem öyle mi? Hadi ordan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin kapının önü de amma kalabalık, giriş çıkışlar zor oluyordur...

Arkadaşlar pardon ama SİZE NE ya biri ilişki yaşaydıysa?
Yargılaması size mi kaldı?
Arkadaşım bi kaç yorum gördüm çocuğumun yüzüne nasıl bakarım diye saçmalama istersen?
Ya ters ilişki yaşayıp bakireyim diyip ruhu kirliler utanmıyor da sen niye utanıyorsun.
Erkek arkadaşın da iki yüzlü yobazın tekiymiş kusura bakma ama.
Sen önüne gelenle yat ilk defa seninle beraber olmuş,sevmiş kıza çamur at.
İktidarsız olasıca.

LG-P710 Tapatalk

Pek sevgili namus bekçisi arkadaşlar, yaklaşık 12-13 yaşında ergenliğe giriyoruz. 16-17 yaşında cinsel olarak olgunluğa ulaşıyoruz. Günümüzde evliliklerin çoğu 25 yaş sonrası yapılıyor. Arada yaklaşık 8 yıl var. Bu durumda evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamamak bana göre daha sağlıksız. Hormon denen bişey var sonuçta. Yani ya okulu, kariyeri bir yana koyup anneleriniz gibi en geç 20 yaşında evleneceksiniz. Ya anal oral sürtünme yoluyla ama bekaretinize zarar getirmeden sevdiğiniz adamla sevişeceksiniz. Ya da bu yollara hiç girmeyip, namusu zara endekslemeyip aktif cinsel yaşama adım atacaksınız. Bu hayatında biri, bir birlikteliği olanlar için geçerli bir tezdir. Önünüze gelenle yatın, seksin dibine vurun gibi bir anlamı yoktur.

Evet bekliyorum saldırabilirsiniz...

EvlenmeyI dusunuyor musunuz erkek arkadasinizla? Eger dusunmuyorsaniz pisman olmaya simdiden baslayabilirsiniz. Ki bana gore pisman olunmayacak bir seu degil. Bilemiyorumm..

kadının en büyük düşmanı gene kadın, bu hanzoları yetiştirip aramıza salanlar da kadın maalesef.

Aha hık deyicinin pık deyicisi de geldi... belki dert ediyorum o kadar kalabalığı, sana ne?

Valla benim yorumlarımı görmediğin çok belli.
Ben evlilik öncesi ilişkiyi kendim yapmam yapanı da ayıplamam o senin ayıbın.
Seviyen yerlerde,kendini ezdirmeye devam et kadınsın ne de olsa :) ama zavallı olmayı kanıksamış kadın.
Kalabağı sana kalmadı.

Daha onceki konularinada bakmistim.. Gercekten senin icin uzuldum.. Aslinda boyle biseyi yasamak kolay degil ama sen sanirim olayin sokunu daha atlatamissin.. Benim dusunce yapima Gore ters evlilikten once bu denli ileriye gitmek boyle seyler yasamak ama seni kinayip yadirgayamam zamanin ne getircegi belli deil cunku benimde bi kizim var.. Onemli olan bundan sonrasi napabilirsin nasil yapabilirsin bunlari dusun ailenin duymamasini ozen goster cunku aile duyarsa hersey senin icin daha zor olabilir toplumumuzda genclere boyle seyler ne kadar artik normal gelsede aileler icin normal deil.. Ve gercektende kimseye ama kimseye anlatma bu devirde kimseye given olmuyo oyle seyler yaparlarki insanlar seni olmekten beter ederler.. Allaha dua et Allaha sigin tovbe et af dile o merhametlilerin en merhametlisidir o af edendir unutma asla dua etsemde Kabul olmaz diye dusunme allahu teala yuce rabbim yaradanim zorda olan herkese yardim edendir.. Olan olmus ben seni yadirgasamda hic bise Eski olmaz ki Kim ne derse desin bosver aldirma.. Bana gorede cok yanlis seyler ama yapacak bise Yok bundan sonra hakkinda hayirlisi neyse o olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…