- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Ben de eski sevgilimle birlikte oldum ay nerde zar diktirsem acaba?? Komiksiniz ya. Bunu söyleyenler, çok komiksiniz ve dalga geçip kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Bunu unutmayın.
Ben de sevgilimle birlikte oldum, sonra bir buçuk sene geçti ve ayrıldık. Hala kapımda, istediğim an döner. Karşıma başka biri çıktı çok muhafazakardı, direk söyledim bence önemli diyecek oldu, hoşçakal canım dedim. Bak o da kapımda hala. Kendimi ezdirmem, siz de ezdirmeyin. Hele ülkemizde çoğunluğu oluşturan evlenmeden önüne gelenle yatıp sonra bu zihniyeti dayatmaya çalışanları konuşturmayın bile. O kadar okumuşum, kendimi farklı alanlarda geliştirmişim, geniş ve sağlam kültürlü bi çevre edinmişim, bu gereksiz adamların sapık fikirlerini dinliycem öyle mi? Hadi ordan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizin kapının önü de amma kalabalık, giriş çıkışlar zor oluyordur...
ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.
Ne güzel ezdirmemiş ya kendini ona bak
Hem bir şey olmaz bi iki paspastan basar geçersin zor olmaz yani,dert etme.
yok artık....ayıp ya.....
Ay lütfen beni ayıplayacak son insansın.. lütfen konuya yorum yap canım...
o niyeymiş o bakim...terbiyesize bak hele...
Seni kaale bile almıyorum, hadi tatlım, hadi canım...
Aha hık deyicinin pık deyicisi de geldi... belki dert ediyorum o kadar kalabalığı, sana ne?
kadının en büyük düşmanı gene kadın, bu hanzoları yetiştirip aramıza salanlar da kadın maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?